Bildiğiniz çeyiz blogları varsa paylaşalım...

hepsenhep

standart ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
5.158
22
88
Kızlar nerde paylaşsam bilemedim

Pembe gönlüm sende bu blog çok güzel country tarzı her şey fikirler harika bakmanızı tavsiye ederim ben çıkamıyorum siteden

sizde bildiğiniz bloglar falan varsa paylaşınnn fikir edinelim...

Alışveriş yaptığınız siteleri de yazarsanız ilerde benim de işime çok yarıycak

Hepinize teşekkürler

Son düzenleme:
canım paylaştığın bloğun bütün sayfalarına tek tek baktım çok güzel. inş. diğer arkadaşlarda paylaşırda bir kaçtane gözümüz gönlümüz açılır

canım paylaştığın bloğun bütün sayfalarına tek tek baktım çok güzel. inş. diğer arkadaşlarda paylaşırda bir kaçtane gözümüz gönlümüz açılır

bende tesadüfen görmüştüm bayıldım ya her detayı çok güzel evin dekoru renkler mutfak o eve aşık oldum diyebilirim kurabiye gibi bi ev
En azından fikir olabilir hepimize söz-nişan-düğün-ev dekorasyonu olarakta...

Çok abartıya kaçılmadan çok güzel döşenmiş bir ev bende bayıldım:)bohça söz hazırlıkları falan her şey var:)

Çok abartıya kaçılmadan çok güzel döşenmiş bir ev bende bayıldım:)bohça söz hazırlıkları falan her şey var:)

evet ve söz nişan detaylarına bakarsan çok güzeller kendisi düşünmüş hep...bunun gibi blog siteler bulsakta çoğalsa gerçekten çok güzel hemde fikir edinici ama kimseden ses yok

aylar önce keşfettim pembe gönlüm sendeyi harikaa bir blog yaa bayılıyorum her gün girer bakarım instagram fotograflarına da bakmanızı tavsiye ederim çok güzel sofraları var her gün bayıla bayıla takip ediyorum :))

bende yeni keşfettim paylaşmak istedim

Gerçekten çok güzel ya masal evi gibi her şey çok güzel

Böyle bildiğiniz başka bloglar varsa sizde yazarsanız sevinirim ...hem vakit geçirmek hemde fikir için çok güzel oluyo

İstanbul'da Bir Ev : Misafir Sofrası bu blog da tam bize göre bakmanızı tavsiye ederim

Bu blog kk'dan yani burdan bir arkadaşın bloğu

Pembe gönlüm sende'yi bilmeyen var mıdır hala :) Hatun fenomen oldu resmen

Ben de hergün muhakkak girer ig fotoğraflarına bakarım

Evli bayanların blogları daha keyifli oluyor; evlilik öncesi ritüelleri ve evlendikten sonra eviyle ilgili detayları paylaşıyorlar biz de ağzımız sulana sulana bakıyoruz

Bu hatunlar çıtayı öyle yükseltiyor ki insan kendi imkanlarına bazen isyan edesi geliyor

Nacizane bu da benim bloğumdur, kendisi henüz 5 aylık bir bebektir

Hepiciğinizi beklerimm

Yeniler Kendini Hayat

Ben bilmiodum desem Evet ya bu country mobilyalar falan çok güzel ama çok pahalı bi yatak odası bile 10 bine mal olabiliyo biraz imkanla alakalı ama inşallah bende seneye evlenicem kısmet olursa mutlu olalım da kendi bütçemize göre beğendimizi alalım hemen bloguna daldım ,hayırlı olsunnnn bu arada

olsun canım öğreniyor insan zamanla nerede ne var, blog konusunda ben çıraklıktan kalfalığa atladım sanırım sürekli takipteyim blogger arkadaşları

Country mobilya şu aralar tam da benim kafayı taktığım konudur
Yeni değil, bayadır var bende bu country aşkı ama gel gör ki dediğin gibi epey pahalılar..
Bir yemek takımı için en az 6 binlerden bahsediyorlar

Allah hayırlısının da en güzelini versin hepimize, inşallah gönlümüze göre mobilyalarımıza tez zamanda kavuşuruzz

Bloğuma gelince, düzenli olarak yazmaya gayret sarfediyorum, inşallah faydalı oluyorumdur

Kendimi tanıtmak adına pek bişey yaptığım söylenemez aslında sadece burada duyurdum bir bloğum olduğunu ama yine de hatrı sayılır bir izleyici kitlem var hamdolsun

İnsan birilerinin okuduğunu görünce hele de yorum yapınca öyle mutlu oluyor ki

iftardan sonra her sayfasını incelicem ama hep karşıma çıkıyo bernardo takımların çok hoş =) Heralde her genç kızın çeyizinde bernardo olmazsa olmazlardan oldu bende düşünüyorum gördükçe daha da seviyorum ...sen evlimisin ?

yok begüşüm ya nerden çıkardın

daha bekarım ben ama evlenmeyi planlıyorum seneye inşallah

bernardo candır can, ben bissürü bişi aldım oradan; yemek tk, kahvaltı tk, fincan tk, çay tk, dondurmalık vs vs say say bitmez, blogda var zati görmüşsündür

benimde var ufak tefek çeyizlerim de sen ve diğer arkadaşlar valla bugün istemey gelseler çeyizler hazır ne güzel korkuyorum bi anda ben bu kadar şeyi nasıl toparlıcam diye Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım...

olur canım benim hepsi olur sen sıkma canını

İstanbul'da Bir Ev : Misafir Sofrası bu blog da tam bize göre bakmanızı tavsiye ederim

bu blogun sahibesi kk da çok sevdiğim bir yazar burdada evim evim evim güzel ewvim başlığında evinin fotoları var bilgi olur çeyizide harikadır üstelik

pembe gönlüm sende ilk başladığı günlerden beri takibimde olan bir blogır

vee burdan bir diğer blogır örneği vereyim emresra buraya yazan bir arkadaş evlendi blog kurdu onuda takip ediyorum şu günlerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…