canım paylaştığın bloğun bütün sayfalarına tek tek baktım çok güzel. inş. diğer arkadaşlarda paylaşırda bir kaçtane gözümüz gönlümüz açılır
bende tesadüfen görmüştüm bayıldım ya her detayı çok güzel evin dekoru renkler mutfak o eve aşık oldum diyebilirim kurabiye gibi bi ev
En azından fikir olabilir hepimize söz-nişan-düğün-ev dekorasyonu olarakta...
Çok abartıya kaçılmadan çok güzel döşenmiş bir ev bende bayıldım:)bohça söz hazırlıkları falan her şey var:)
aylar önce keşfettim pembe gönlüm sendeyi harikaa bir blog yaa bayılıyorum her gün girer bakarım instagram fotograflarına da bakmanızı tavsiye ederim çok güzel sofraları var her gün bayıla bayıla takip ediyorum :))
boşnak kızı diye bir blog var oda güzel bakın isterseniz
İstanbul'da Bir Ev : Misafir Sofrası bu blog da tam bize göre bakmanızı tavsiye ederim
Bu blog kk'dan yani burdan bir arkadaşın bloğu
Pembe gönlüm sende'yi bilmeyen var mıdır hala :) Hatun fenomen oldu resmen
Ben de hergün muhakkak girer ig fotoğraflarına bakarım
Evli bayanların blogları daha keyifli oluyor; evlilik öncesi ritüelleri ve evlendikten sonra eviyle ilgili detayları paylaşıyorlar biz de ağzımız sulana sulana bakıyoruz
Bu hatunlar çıtayı öyle yükseltiyor ki insan kendi imkanlarına bazen isyan edesi geliyor
Nacizane bu da benim bloğumdur, kendisi henüz 5 aylık bir bebektir
Hepiciğinizi beklerimm
Yeniler Kendini Hayat
Ben bilmiodum desemEvet ya bu country mobilyalar falan çok güzel ama çok pahalı bi yatak odası bile 10 bine mal olabiliyo biraz imkanla alakalı ama inşallah bende seneye evlenicem kısmet olursa mutlu olalım da kendi bütçemize göre beğendimizi alalım hemen bloguna daldım ,hayırlı olsunnnn bu arada
olsun canım öğreniyor insan zamanla nerede ne var, blog konusunda ben çıraklıktan kalfalığa atladım sanırım sürekli takipteyim blogger arkadaşları
Country mobilya şu aralar tam da benim kafayı taktığım konudur
Yeni değil, bayadır var bende bu country aşkı ama gel gör ki dediğin gibi epey pahalılar..
Bir yemek takımı için en az 6 binlerden bahsediyorlar
Allah hayırlısının da en güzelini versin hepimize, inşallah gönlümüze göre mobilyalarımıza tez zamanda kavuşuruzz
Bloğuma gelince, düzenli olarak yazmaya gayret sarfediyorum, inşallah faydalı oluyorumdur
Kendimi tanıtmak adına pek bişey yaptığım söylenemez aslında sadece burada duyurdum bir bloğum olduğunu ama yine de hatrı sayılır bir izleyici kitlem var hamdolsun
İnsan birilerinin okuduğunu görünce hele de yorum yapınca öyle mutlu oluyor ki
iftardan sonra her sayfasını incelicem ama hep karşıma çıkıyo bernardo takımların çok hoş =) Heralde her genç kızın çeyizinde bernardo olmazsa olmazlardan oldu bende düşünüyorum gördükçe daha da seviyorum ...sen evlimisin ?
yok begüşüm ya nerden çıkardın
daha bekarım ben ama evlenmeyi planlıyorum seneye inşallah
bernardo candır can, ben bissürü bişi aldım oradan; yemek tk, kahvaltı tk, fincan tk, çay tk, dondurmalık vs vs say say bitmez, blogda var zati görmüşsündür
benimde var ufak tefek çeyizlerim de sen ve diğer arkadaşlar valla bugün istemey gelseler çeyizler hazır ne güzelkorkuyorum bi anda ben bu kadar şeyi nasıl toparlıcam diye Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım...
olur canım benim hepsi olur sen sıkma canını
İstanbul'da Bir Ev : Misafir Sofrası bu blog da tam bize göre bakmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?