Bildiğiniz çeyiz blogları varsa paylaşalım...

kızlar çok teşekkürler...pembe düşler bloguda çok güzelmş şimdi bakıyorumda eline sağlık

Evime almıcağım tek şey cupcake li şeyler olcak heralde arkadaşlarda görmekten benim alasım gelmedi ama çok şekerler bakarak doydum

kızlar çok teşekkürler...pembe düşler bloguda çok güzelmş şimdi bakıyorumda eline sağlık
ben çok yeniyim canım beğenmene sevindim zamanım oldukça post atıyorum evlilik telaşı malum 1 ay kaldı düğünüme evlendikten sonra daha aktif olacağım :)

takibe aldım seni özlemcim çok güzel blogun

ben çok yeniyim canım beğenmene sevindim zamanım oldukça post atıyorum evlilik telaşı malum 1 ay kaldı düğünüme evlendikten sonra daha aktif olacağım :)

Allah mesut etsin inşallah ev dekoru falan böyle onları da çekersin eğer tabi göstermek istersen ben çok beğeniyorum böyle dekorasyon dergileri bloglar eşyalar ...

Allah mutlu etsin...benimde erkek arkadaşm askerde gelince bi adım atılcak artık...bu blogları incelemeye aldm şimdiden ya herkes 2 sene öncesinden çeyiz yapmaya başlamış ama ben almadm hiç öle çok zamanı gelince alırım dedim evde koycak yer yok hemde alıp eskiycek elektroniklerin garantisi falan geçiyo diye düşündük seneye inşallah bi topikte ben açıcam =)

pembe gönlüm sende bloğunu bende uzun zamandır takip ediyorum zevkli hatun vesselam :) bende yeni keşfettiğim bi blog paylaşayım ismi : SEVİMLİ HUZURLU İNSAN :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…