pembe gönlüm sende yi sık sık takip ediyorum bahar masalı da çok hoş oda country tarzına yakın paylaşmlar vs yapıyorsüper fikirler ediniyorum
benimde kendimce blogum var beklerim kızlar
♥ Pembe Düşler ♥
bu blogun sahibesi kk da çok sevdiğim bir yazar burdada evim evim evim güzel ewvim başlığında evinin fotoları var bilgi olur çeyizide harikadır üstelik
pembe gönlüm sende ilk başladığı günlerden beri takibimde olan bir blogır
vee burdan bir diğer blogır örneği vereyim emresra buraya yazan bir arkadaş evlendi blog kurdu onuda takip ediyorum şu günlerde
ben çok yeniyim canım beğenmene sevindim zamanım oldukça post atıyorum evlilik telaşı malum 1 ay kaldı düğünüme evlendikten sonra daha aktif olacağım :)kızlar çok teşekkürler...pembe düşler bloguda çok güzelmş şimdi bakıyorumda eline sağlık
takibe aldım seni özlemcimBu blog kk'dan yani burdan bir arkadaşın bloğu
Pembe gönlüm sende'yi bilmeyen var mıdır hala :) Hatun fenomen oldu resmen
Ben de hergün muhakkak girer ig fotoğraflarına bakarım
Evli bayanların blogları daha keyifli oluyor; evlilik öncesi ritüelleri ve evlendikten sonra eviyle ilgili detayları paylaşıyorlar biz de ağzımız sulana sulana bakıyoruz
Bu hatunlar çıtayı öyle yükseltiyor ki insan kendi imkanlarına bazen isyan edesi geliyor
Nacizane bu da benim bloğumdur, kendisi henüz 5 aylık bir bebektir
Hepiciğinizi beklerimm
Yeniler Kendini Hayat
takibe aldım seni özlemcimçok güzel blogun
ben çok yeniyim canım beğenmene sevindim zamanım oldukça post atıyorum evlilik telaşı malum 1 ay kaldı düğünüme evlendikten sonra daha aktif olacağım :)
Ben de bir oneri de bulunayım. 'Gelinyolu'.
O da evlendi barklandı tabi:)
pembe gönlüm sende bloğunu bende uzun zamandır takip ediyorum zevkli hatun vesselam :) bende yeni keşfettiğim bi blog paylaşayım ismi : SEVİMLİ HUZURLU İNSAN :)
çok sağol tatlımsağolasın kuzucum ben de seni takibe aldım
kk ortamından sonra blog ortamında da tam destek
Ben de sıkı blog takipçisiyim evlilik arifesinde olan bazı blog sahipleri var.Onları sizlerle paylaşayım
*Balköpüğü Blog | Alışveriş, Dekorasyon, Makyaj ve Moda Blogu
**iki sehir bir Meryem
***Tanrım Evleniyorum!
****BAHAR MASALI
yeniler kendini hayat seni de takip ediyorum başarılı bir bloğun var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?