Bildiğiniz çeyiz blogları varsa paylaşalım...

mimarın renkleri blogu düğün ve kına hazırlıklarında fikir için çok güzel bir blog tavsiye ederim şantiyenin gülü,ikişehirbirmeryem,birhayalalemi daha çok var ama aklıma gelenler bunlar cnm ama googleye arattın mıda bir sürü vintage tarzı blog bulabilirsin ya da içinde vintage tarzı taşıyan konular mutlaka vardır oralardan fikir edinebilirsin

Var mı çeyizz blogları hadi bakalım...

Kızlar bu vintage country falan iyi hoşta çok pahalı yaaaa gerçekten o paralarla bi sürü şey alınır keşke imkanlar çok çok iyi olsa hepimiz alsak ...

Bende bu dünyaya adım atmış bulunuyorum, ufak ufak paylaşımlar olacak benim için. İleride bana hatıra kalması için birazda, sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi almak en büyük gayem :)

busraninceyizi.blogspot.com

Beklerim...

Var mı çeyizz blogları hadi bakalım...

Kızlar bu vintage country falan iyi hoşta çok pahalı yaaaa gerçekten o paralarla bi sürü şey alınır keşke imkanlar çok çok iyi olsa hepimiz alsak ...

İşte benim en çok muzdaribi olduğum mevzu bu aslında :-/ bir yemek odası takımı en en az 6bin tl den başlıyor

Bu kadar pahalı olmadının nedeni yapımında masif ağaç kullanılıyor olması aslında ama yinr de orta ekonomik seviyeye mensup olanlar için epey astronomik bir rakam doğrusu... Ysni nir evi bu tarzds döşemek demek en az 20bin tl yi gözden çıkarmak demek. O da mobilyacı mobilyacı gezip bütçeniz için en uygun olanını bularak mümkün olur...

Şuan benim hayallerimi süslüyor bu tarz mobilyalar, inşallah kalpten isteyen herkese içinde ben de dahil olmak üzere hayalini kurduğumuz mobilyalara kavuşmayı Rabbim nasip eder aminn

Aslında o kadar para vermekte mantıksız bi kaç yıl sonra sıkılıncak değişim olcak falan bide her eve uygun olcağını ben pek sanmıyorum böyle hayalimdeki ev rahatına düşkün spor bi ev olsun avantgarde tarzı falan çok ağır ya herkesin kendi fikri tabiii beğeniler ayrı ama evde biraz bütünlük lazım bide ben mesela herkesin evi gibi istemem ama şöyle mesela bi ara siyah beyaz modası vardı bi ara aralarda kırmızı olan evler falan artık çok demode oldu bunlar

hayırlı olsun canımm takipteyim bana öğretsen yaaa bende açmak istiyorum

teşekkur ederim canım inan cok zor oldu acmam bırsuru yerı acıp kapattım blogger.com a gır ordan once bı gmail adresş ac sonra blog olustur dye yer var devamına o kısma geldkten sonra anlatayım

Bloglar çok eğlenceli hayırlı olsun senindeee ...

tesekkur ederım canım

benim blogum

ceyizkeyfi . blogspot . com

yaptığım tüm çeyiz alış verişimi en ayrıntısına kadar paylaşıyorum.
bir ev için gereken ne varsa en ayrıntısına kadar alıyorum.
unuttuğum şeyler kesin var bu yüzden bir göz atın bana yardımcı olun =))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…