- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 363
Bugün keşfettiğim bi blog, sizlerle paylaşmak istedim
Masal Tadında
ayrıca
Şantiyenin Gülü ' de vardı geçen yazmayı unutmuşum![]()
şantiyenin gülü, pembe gönlüm sende nin ablasıdır bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün keşfettiğim bi blog, sizlerle paylaşmak istedim
Masal Tadında
ayrıca
Şantiyenin Gülü ' de vardı geçen yazmayı unutmuşum![]()
şantiyenin gülü, pembe gönlüm sende nin ablasıdır bu arada![]()
aaaaaaaaa şuan şoklardayım![]()
Bilmiyodum canım![]()
Var mı çeyizz blogları hadi bakalım...
Kızlar bu vintage country falan iyi hoşta çok pahalı yaaaa gerçekten o paralarla bi sürü şey alınır keşke imkanlar çok çok iyi olsa hepimiz alsak ...
İşte benim en çok muzdaribi olduğum mevzu bu aslında :-/ bir yemek odası takımı en en az 6bin tl den başlıyor
Bu kadar pahalı olmadının nedeni yapımında masif ağaç kullanılıyor olması aslında ama yinr de orta ekonomik seviyeye mensup olanlar için epey astronomik bir rakam doğrusu... Ysni nir evi bu tarzds döşemek demek en az 20bin tl yi gözden çıkarmak demek. O da mobilyacı mobilyacı gezip bütçeniz için en uygun olanını bularak mümkün olur...
Şuan benim hayallerimi süslüyor bu tarz mobilyalar, inşallah kalpten isteyen herkese içinde ben de dahil olmak üzere hayalini kurduğumuz mobilyalara kavuşmayı Rabbim nasip ederaminn
Arkadaşlar Merhaba,
Bende ilgi duyduğum için blog açtım kendime, nacizade hayattan -özellikle evlilik hazırlıklarım- bir şeyler paylaşmayı planlıyorum ve desteğinize ihtiyacım var :)
İlginize şimdiden teşekkürler
Yeni Bir Hayata Adım Adım...
Hayırlı olsunn takipteyimmm![]()
beni de takibe alın kızçeler yaa :))
kızlar acemi blogcu geldi bende açtım sonunda aslında 5 ay önce falan açmıştım ama beceremeyip bırakınca bu aralar tekrar aşka gelmiş olarak yeni blog açtım benide takip etmek isterseniz buyrun
Ay Işığındaki Yıldızım
kızlar acemi blogcu geldi bende açtım sonunda aslında 5 ay önce falan açmıştım ama beceremeyip bırakınca bu aralar tekrar aşka gelmiş olarak yeni blog açtım benide takip etmek isterseniz buyrun
Ay Işığındaki Yıldızım
hayırlı olsun canımm takipteyimbana öğretsen yaaa bende açmak istiyorum
![]()
Bloglar çok eğlenceli hayırlı olsun senindeee ...![]()