- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
Yanlışlıkla takip et butonunu tıklıyor olabilir misin acaba?
Ben mailime bakmıyorum bayadır belki benimki de öyledir hahahYok degil.. mail de geliyor. 1500 okunmamis mail var kutumda
Ben mailime bakmıyorum bayadır belki benimki de öyledir hahah
Dimi mail kutusunun boş olmasından iyidirben de is basvuru yaptigim icin bakiyorum. Bir umut aciyorum hepsi kk. Iyi ki var burasi ya.
Bende e postayla bildirim gelmesini iptal edemiorum doldu tasti gelen kutum bu konudan cok rahatsizim ...
Yok degil.. mail de geliyor. 1500 okunmamis mail var kutumda
Sağ yukarda nicklerinize tıklayın bildirim seçenekleri var ona tık yapın oradan e.mail kutucuğuna tıkı kaldırıp değişikliği kaydedin deyin..E.mail gelmez artık.
Bildirim Seçenekleri...
Albümler
- İzlediğim konuya mesaj yazıldığında beni uyar.
İzlediğiniz konuya bir cevap yazıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?
- İzlenilen konuya eklenti ekler
Görüntülediğiniz konuya birisi yanıt veriyor ve dosya iliştiriyor
- Mesajımdan Alıntı Yapıldığında Uyar.
Mesajınızdan alıntı yapıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?
- Mesajında seni etiketledi
Birisi seni mesajında etiketledi
- Mesajım beğenildiğinde beni uyar.
Mesajınız beğenildiğinde bilgilendirilmek ister misiniz ?
Bildirim Seçenekleri
- Albüm Beğenildiğinde
Birisi albümünüzü, etiketlendiğiniz bir albümü veya yorum yaptığınız bir albümü beğendiğinde
- Albüme yorum yapıldığında
Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme yorum yazdığında
- E-posta bildirimi de almak istiyorum.
- Albüme fotoğraf eklendiğinde
Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme fotoğraf eklediğinde
- Albüme video eklendiğinde
Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme video eklediğinde
- Albümde etiketlendiğinizde
Birisi bir albümde sizi etiketlediğinde
- Fotoğraf Beğenildiğinde
Birisi fotoğrafınızı, etiketlendiğiniz bir fotoğrafı veya yorum yaptığınız bir fotoğrafı beğendiğinde
- Fotoğrafa Yorum Yapıldığında
Birisi fotoğrafınıza, etiketlendiğiniz bir fotoğrafa veya yorum yaptığınız bir fotoğrafa yorum yaptığında
- Bir Fotoğrafta etiketlendiğinizde
Birisi sizi bir fotoğrafta etiketlediğinde
- Video Beğenildiğinde
Birisi videonuzu, etiketlendiğiniz bir videoyu veya yorum yaptığınız bir videoyu beğendiğinde
- Videoya Yorum Yapıldığında
Birisi videonuza, etiketlendiğiniz bir videoya veya yorum yaptığınız bir videoya yorum yaptığında
- Bir videoda etiketlendiğinizde
Birisi sizi bir videoda etiketlediğinde
- Yorumunuz Beğenildiğinde
Birisi sizin yorumunuzu beğendiğinde.
Abla ben burdan ayarladim yine olmadi. Ama terar bakacam sag ol yardimin icin :*
Rica ederim,bir ara banada geliyordu,e.mail almak istiyorumu tık etmeyince gelmedi.
Album ayarlarindaki e-posta seceneklerindeki bütün tikleri kaldirdim. Bakalim belki bu defa olur.
Sağ yukarda nicklerinize tıklayın bildirim seçenekleri var ona tık yapın oradan e.mail kutucuğuna tıkı kaldırıp değişikliği kaydedin deyin..E.mail gelmez artık.
Canim zaten o secenekte hic tik yok yani secmemisim maille bikdirm almayi ona rahmen gelior ben onu anlamiorum zaten
Aynen oyle degisiklikleri kaydettigim halde suan bile baktim bildirim aliyor e postadanE.mail kutucuğunda tik olmaması lazım zaten,olursa gelir.
Sonrada değişikliği kaydet butonuna bastınızmı.
Aynen oyle degisiklikleri kaydettigim halde suan bile baktim bildirim aliyor e postadan
Bende e postayla bildirim gelmesini iptal edemiorum doldu tasti gelen kutum bu konudan cok rahatsizim ...
Evet ayni sorun bende de var.
Tesekkürler :)Herhangi bir konuyu açıp takibe alın , çıkan ekranda sadece uyarı almak istiyorum seçeneğini işaretlerseniz artık mail gelmez . Benim ki böyle düzeldi .
Cevap yazdığım konunun otomatik takibe alınması konusunu ben de çözemedim ama bu benim icin sorun degil çünkü daha sonra istedigimde konuyu daha rahat buluyorum böylelikle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?