bile bile atese yürüyorum

Canım işin çok zor Allah yardımcın olsun.Benim arkadaşım da yabancı ve Hristiyan biriyle çıkıyordu.2 yıl ailesini ikna etmek için uğraştı ama olmadı.En son gidip gizlice nikah kıydı ve eşyalarını topladı çıkıp gitti evden.1,5 yıldır evliler ve şuan hamile.Hala da konuşmuyor ailesi onunla ama arkadaşım eşiyle çok çok mutlu hiç pişman değil.

Tabi aileyi ezip geçmek oldu mu? Yaşamadan ne desek boş. Yaşın daha 21 ve yolun çok başındasın. Ailemden vazgeçemem diyorsan da bir an önce bitirmelisin. Malesef Allah korusun yarın öbür gün evliliğin yolunda gitmezse, dönüp gelmek, sonrası.........offff içim şişti valla zorrrrr

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

yok hayr amacim nispet degil.. yani ayrilmasi bana daha zordur diyorum saclamadim da yani tabiki sanada kolay olmayacaktir ve insallah mutlu bir sonuc olur..

evet ayni sekilde.. hem hissediyorum hemde yasiyorum.. onsuzlugu düsünmek bile cok aci veriyor.. hemde ayni sehirde.. artik hep burda..annesinide aldi yanina..

en cok bu yönünü seviyorum onun..sahiplenici ve koruyucu..

evime kadar birakamasa bile yakinlarda birakip eve girdigimden hep emin olmak istiyor, arabayla degilsek taksiye bindiriyor ve parasini cebime zorla sokuyor..bazen yerin dibine giriyorum bu para yüzünden cünkü 1kez bile elimi cebime attirmadi..hic alisik degilm ya sanki parasini yiyormusum gibi hissediyorum onada dedim .. böyle birsey söz konusu degil, bu benim görevim senin degil dedi dahada eridim bittim ona orda..

bir erkek bir kiza asla para ödetmez, param yoksa yola cikmam dedi ne kadar düsünceli..

Son düzenleme:

ailemi ezip gitmek düsüncegim en son sey.. dedigin gibi garantisi yok biseyin..ailemsiz saten kimsesiz kalirim bu hayatta..keske bu kadar ana kuzusu olmasaydim..

ama hic iyi bir ana kuzusu degilm, yalanlar söyleyip kandiriyorum canim annemi.. ne yardan ne serden vazgeciyorum..

2tarafida idare etmeye calisiyorum ama bir yerden patlak verecek mutlaka..bakalim ne zaman bekliyorum iste..

Allah mutlu etsin ve insallah ailesi birgün affeder ve barisirlar..

şaka yaptım canım, ama ayrılmak her seven için zordur,onu demek istedim. Allah ayırmasın.

evet canım bence yabancı erkekler genel olarak çok düşünceli, romantik, saygılı oluyorlar. sen bir versen onlar on verir, çok değer veriyorlar kadına, emeğe...

burada bugün konu vardı çay parasını kıza ödettirmek istemiş bir çocuk... Allah korusun bu kadar cimri insanlardan...

Ben de benimkıne dışarı çıksak kim öder vs. dedıgımde ben öderim tabiki demişti. gelse de canlı canlı o pamuk ellerini ben de görsem cebine atarken

Doğru değil belki ama, hangimiz sevdiceğimizle buluşup görüşmek içi ailelerimize yalanlar söylemedik ki

ne zaman gelecek belli mi?? ve ne kdar süredir tanisiyorsunuz?

amin canimm insallah allah ayirmasin sevenleri ve benimkine dogru yolu göstersin

ne zaman gelecek belli mi?? ve ne kdar süredir tanisiyorsunuz?

amin canimm insallah allah ayirmasin sevenleri ve benimkine dogru yolu göstersin

canım 1.5 yıl olmuştur tanışalı, ama ben en basta normal arkadas gözüyle bakıyordum. 10 aydır falan ben de seviyorum.
ne zaman görüşeceğimiz belirsiz, trafik kazası geçirdi birkaç gün önce, hastanede, haber alamıyorum

Elif Şafak'ın aşk kitabını okumadıysan oku ve sonra ona ver, ingilizce varmış kitabı. belki etkilenebilir ondan, eger bir arayış içindeyse. ayrıca müslümanlıga gecen kişilere karşı sabırlı olunmalı,hemen bir çırpıda olmuyorlar, dinimiz gereği de üstlerine cok gidilmeden yavaşça sevdırerek hoşgörüyle yaklaşmak gerekiyor.

haydaaa..gecmis olsun..teli fln yokmu yani hic birsekilde haber alamiyorsun?? gecmis olsun yauu üzüldüm simdi..

okumadim ama okurum insallah..ilgimi cekti bakalim bulurum okurum bende..

ben saten baski fln yapmiyorum ki.. kendisi isterse olsun. yani inanci yok hic birseye ama bir yandan da arayis icinde..yönünü ariyor..

bende yardimci olmaya calisiyorum elimden gelidgi kadariyla.. ama illa olcaksin hadi ol gibi seyler asla yok.. saten öyle olsa 1saniye durmazdi heralde..

ayrica herkesin dini kendine.. ona kalmis yani.. ama tabiki kim ister yanmak cehennemde? ve sevgidigi de yanmasin ister

bence din dil ırk farketmemeli sevenler kavuçmalı annende bi tanısaydı ole karar verseydı sen dını o dını yasıcak herkesın gunahı kendıne aslında bu durumu çözmenım yolu vardır ama ne? ailen kesın kararlar veren ınsanlarmı zamanla yumusamazlarmi.

sağol canım. yok canım ulaşamıyorum 5 gündür başka ülkede kaza geçirmiş, ablası mail atmış bana sadece, onu da arayıp durumu iyi demişler sadece... başka da haber alamadım 3 gündür...

canım senin için demedim zaten, yani yaşın genç, daha zamanınız cok, zamanla belkı müslüman olabilir dedim...ailen önem veriyor ya dine, o yüzden onlar da sabırlı olmalı manasında dedim. yoksa ben de hiç lafını bile etmemiştim ona din konusunda. ama o kitabın onu etkileyeceğini düşünüp ben okudum hoşuma gitti diyip ona da önerdim. yabancı ülkede yaşasak kimse sorun etmezdı dini pek, ama Türkiyede tepki çok olacagından o yüzden olmasını istiyordum içten içe ama bir şey demıyordum. neyseki doğru yolu buldu çok şükür. yavaş yavaş oluyor o da. namaz kılamadığı günler için özür diliyormuş, çok tatlı yaaa....

gecmis olsun ya, allah acil sifa versin.. bu arada kac yasinda kendisi? merakimi af buyur

gecmis olsun ya, allah acil sifa versin.. bu arada kac yasinda kendisi? merakimi af buyur

sağol canım.
ben 28, o 29 canım. yaşı yaşıma, ama boyu boyuma değil, çok uzun seninki kaç yaşında...
ya tüm sevenler kavuşsa ne kadar güzel olur hayat değil mi, hayal mi bu acaba

sağol canım.
ben 28, o 29 canım. yaşı yaşıma, ama boyu boyuma değil, çok uzun seninki kaç yaşında...
ya tüm sevenler kavuşsa ne kadar güzel olur hayat değil mi, hayal mi bu acaba

bizimde aramizda 1yas var sadece ben 21 o 22 yasinda..

burclarimizda cok uygun ben yengec o akrep

su grubundaniz

ahh ahhhh keske..

bizimde aramizda 1yas var sadece ben 21 o 22 yasinda..

burclarimizda cok uygun ben yengec o akrep

su grubundaniz

ahh ahhhh keske..

ıkınız de cok gencmışsınız ne güzel bu yaşta gerçek aşkı tatmak...

biz su ve hava grubundanız, pek uyumlu değil diyor internette ama ben pek inanmıyorum.

buradan birbirimize güzel haberler veririz inşallah canım. hakkımızda hayırlısı olsun.

hayatta hiç bir şey sevmeye engel değil sevgi öyle büyük öyle kutsal bir şey ki layık olana verilmeli.. sen sevmediğin insanla mutsuz olmaktansa sevdiğin insanla ateşlerde yanmak istemez misin ? insanın sevdiği yanında olduktan sonra insana o ateş su misali gelir.. aşkının ve sevginin karşısında dimdik dur ona sahip çık hiç birşey için keşke deme eminin ailende birbirinizi sevdiğinizi görünce birşey demeyecekler hayatta daha imkansız şeyler varken bence bu olaya imkansız gözüyle bakma

Sevmek Yanmak demek Sevmek Ateş Demek Sevmek Acı Çekmek Demek...! Bunların Hepsini Göğüsleye bilirsen.!

Bence yanlış yoldasın
...

Seni az çok tanıdığım için böyle bir yorum yapma gereği hissettim içimden geçen bu

İstisnalar olabilir ama yaşlarınız evlilik için genç.Biraz daha bekleyin ki hayat sizi biraz daha yoğursun , geliştirsin.21 yaşında çok sevdiğimiz ,etkilendiğimiz şeylere, 28 yaşında çoğunlukla daha soğukkanlı ve farklı bakabiliyoruz.O kişi içinse diyorum ki 'Sana saygı ,sevgi gösteriyor mu ? Sadece sana değil ,diğer insanlara ve çevreye karşı duyarlı mı? Kafası çalışıyor mu ? Dürüst ,vicdanlı ,anlayışlı mı?Sorumluluklardan kaçmıyor mu ?Gelişmeye ,yenilenmeye,dinlemeye ,öğrenmeye açık mı?Yanıt evetse bu insanla arkadaşlık yapmaya ,ileride daha da olgunlaştığınız zaman ,herşey yolunda giderse evlenmeye de değer çünkü bu insanın ister türk,eskimo,macar ,meksikalı, o dinden bu dinden olsun ,ya da kendini bir yere konumlandırmasa da kaliteli bir insan hamuru var demektir.Kaliteli kişilikler nasıl (kendi farkında olmasa bile )Allahtan uzak olabilir ki ?Bu arada onu başka bir Tanrı mı yaratmış?Annen baban bunları biraz daha düşünse keşke .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…