Bile bile yanlış (mı acaba?) yapmak

bakalım belki o da hatasını anlar da artık farklı davranır size inşallah :)

Aşırı romantiklik yüklendim çok güzel yapmışsınız valla ne olucaksa olsun bundan sonrasında ama mutlu olun. Bu romantik komedi hikayesinden sonra akşam kocabey gelince kavga edicem 1-2 gün konuşmayıp aşk acısı çekicem sonra hamilelik hormonlarımla biraz ağlar zırlarım peşimden koşturur en sonunda da barışırım çok tatlııı ya konunuz aşerdim

Cok tatlisiniz. Ama bu dogru yaptiginiz anlamina gelmiyor tabi:)
Ben adiniza üzüldüm. Çünkü bir sonraki yıkım oncekilerden daha siddetli olacak gibi görünüyor. Ama savundugum sey su ki bir sey hata diye onu yapmaktan ote durmak aslinda bazen en buyuk hata olabiliyor. Hata yapin. Hatta onunla ilgili tum hatalari yapin. Yapin ve bitsin. Bazen kabul etmek icin hata oldugunu bile bile onu yapmaniz gerekir cunku

Bence temkinli yaklaşın artık. Eskisi gibi size hakaret etmeye kalkışırsa haddini bildirin. Asla izin vermeyin.

Havalar da baya sıcak. Üşümez herhalde artık. Plan yapın bakalım size uyacak mı, sizinle başbaşa vakit geçirirken yine telefonla uğraşacak mı...

Önceki konularına biraz göz gezdirdim. Elini yıkarken bile başını kaldırıp aynaya bakamaman falan... Ve bunu hissetmene sebep olan adam!!! Psikolojik şiddet de cabası. Açıkcası gıcık oldum sevgiline.

Dene bakalım. En kötü hevesini almış olursun 8 aydır üzülüyormuşsun Bakalım üzülmene değecek bir adam mıymış

Kaç yaşındasınız

Konularını çok eskiden beri biliyorum/yorumluyorum.
Açık söyleyeyim senin hayata karşı duruşunu çok beğeniyorum, ailenle yaşadıkların, yipranmalarin,bunlara karşı verdiğin savaş vs ...

Mutluluğu hak ediyorsun da senin hödük seni hak ediyor mu bilmiyorum. Insallah bu sefer iyi olur kuzucum.

Ama seni yine üzerse bu sefer onu sandığa kilitle ve anahtarı denizin derinlerine at. Bir kez geldiğimiz bu dünyada hüzün ve keder esir etmemeli bizi unutma

Diğer konularınızı okumadan cevap veriyorum. Sadece şu alıntıladığım yer için bile boşverin iyi yapmışsınız. Her şey olacağına varir.
Bu arada çok hoş yazmışsın.

Bana da çok itici geliyor bu anlarım. Mizah yapmak için uzata uzata anlatıyorlar. Umarım sitedeki modası bir an önce geçer. Çok kitap okurum, kitapların anlatım dili nadiren böyle olur, dediğiniz gibi gazete yazılarını örnek alıyorlar sanırım ama bence hoş durmuyor.

Konuya gelince bence dönmekle hata yapmışsınız ama başka bir üyenin dediği gibi 5 sene yerine 5 ay kaybetmek gibi olabilir, umarım sizin kafanızda bir an önce bitirmenizi, soru işaretlerini silmenizi sağlar.

Gerçekten çok merak ediyorum ne olacak. Belki hayal kırıklığı belki güzel şeyler olacak bilmiyorum. Yeni sezonun fragmanını yaşadım sanki neler olacağını ilerleyen bölümlerde göreceğim umarım rtükle başım belaya girmez

Sağol vendetta yorumunu görmek çok hoş :)
Bazen diyorum ki o kadar kötü şey yaşadım ki zaten bi tane daha yaşayıversem incilerim mi dökülür sanki hem bu yüzden hem de artık onu özlemekten sıkıldığım için böyle bi adım attım. Bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…