Bile bile yanlış (mı acaba?) yapmak

22 yaşındaysanız çok da şeaapmayın bence
bu 8 ayın üstüne bir 4 ay daha bekleseydiniz unutmuş olurdunuz aslında
umarım hayat size güzel şeyler getirir
sadece lütfen bu adam için hayatınızı heba etmeyin. bir bakmışsınız 30 yaşına gelmişsiniz ve adamda hala evlenme niyeti yok. 30 yaş yaşlı değil diye demiyorum da o zamana kadar aynı kişiyle olunca sonra başkasını da sevemiyor insan.

Of nasıl güldüm ya çok tatlısın..

İyiki yaptın bence be boşver

ben seni en basindan beri biliyorum. yani anlamadigim sey su bu adamin sana yaptigi kotuluk ailenin sana yaptigindan daha buyuk. neden aileni kabul etmeyip bunu ediyorsun? (ailenle ilgili konun varsa okumadim kusuruma bakma)

adami ben basindan beri hep elestirdim burda. kendinden kucuk kizi maddi destekle yaninda tutuyor dedim, senden cok tepki aldim belki de hakliydin bilemem. ama sonra diger konularini okuyunca “bak o da adamin gercek yuzunu gormus, yazik ne buyuk dert cekmis” dedim. cunku psikolojik siddet fiziksel siddetten cok cok daha zor. uzuldum ben simdi bu okuduklarima.

bilmeyenler “amaniinn ne tatli, ay ay ay ablasi yesin onu” diyebilir ama senin bu hayattaki tek derdin bu adam miydi? ben ankara hukuktan mezun olsam cikar istanbula giderim nasilsa ailemden yana bir seyim yok, staj da yapmam lazim. cikar giderim kendime yeni bir hayat kurarim kimseye borclu kalmadan. bu adamla 2 ay yine ask bocegi ol, sonra yine eski nisanli hortlar, annesinden laf duyarsin vs. insan degisir mi hemen oyle? adam degisse annesi degisir mi?

cok uzun yazdim ama benim de gercekten uzgun oldugum bir konuda senin de uzulmeni istemem. 2 yillik sevgilimden nisandan bir gun once ayrildim fiziksel/psikolojik siddet sebebiyle. ama oyle bir ayrildim ki cikip dunyanin baska bir ucuna geldim onunla veya arkadaslariyla karsilasmayayim diye. isteyince cidden uzaklasirsin.

belki de ben yanilirim bilemem ki umarim da oyle
olur ama senin icin en iyisi neyse o olsun.

Benim erkek arkadaşım da bana ilgisiz davranıyordu, çok üzüyordu ayrıldım. 1,5 ay ayrı kaldıktan sonra kendisi yazdı. Çok özlemiş her gün iş çıkışıma gelmiş arkamdan yürümüş. Barıştık ve bir daha rahatsız olduğum şeyleri hiç yapmadı.
Ama yine ayrıldık. Bu defa başka sebeplerden...

Evet insanlar değişmez ben de böyle düşünüyorum. Ama insanlar hatalarını anlayabilirler. Eğer bu kişi de seni seviyorsa ve önceki davranışlarının hata olduğunu farkettiyse artık öyle davranmayacaktır.

Fazla iyimser görünüyor olabilirim ama böyle olmasına inandığım için galiba Hiç pişman olma en kötü ihtimalle denedim elimden geleni yaptım olmadı dersin. Keşke yapsaydım demekten iyidir...

Naçizane tavsiyem bir daha benzer şeyler yaparsa sen de tepkini net belli et ki bir şeylerin değiştiğini, artık her şeye katlanmayacağını anlasın.

Umarım çok mutlu olursun

Teşekkür ederim :)
Aslında birazcık pişmanım 8 aylık sabrımı çöpe attım diye. Ama merak da ediyorum açıkçası. Bakalım neler olacak

Aslında istikrarlı bi biçimde uzak kalmayı başarmıştım aylar boyunca. Kendime çok güzel hakim oldum. Ama gerçekten anlaşılması güç bir biçimde çok fazla özlüyordum ve çok fazla üzülüyordum. Birazcık da bu devamlı özleme halinde bu melankolikliğimden sıkıldım çünkü aslında hiç benim tarzım değil. Aradığım için pişman mıyım? Evet birazcık. Çünkü 8 aylık sabrımı tutup çöpe fırlattım resmen. Ama daha fazla rasyonel kalamadım sanırım. Bir de başıma daha kötü ne gelebilir ki şu hayata bak diye kendime gaz verdim sonunda ne olacak bilmiyorum. Belki de adam gerçekten aslına rücu edecek. Bu ihtimalin çok güçlü olduğunun farkındayım ve temkinliyim. O bana tekrar aynı şeyleri yaşatmaya kalkışırsa da ben buna izin vermeyeceğim. En azından öyle umuyorum. Sonu kötü biterse de en azından artık denemiş ve olmayacağından kesin olarak emin olmuş olurum.
Bu arada yaşadıklarına üzüldüm. Özellikle şiddet kısmına gerçekten çok şaşırdım. Umarım çabucak atlatırsın. Öpüyorum

Aslında adamın evlenme niyeti vardı hep de benim yok. Gerçekten irademi kontrol altında tutup temkinli ve rasyonel kalmaya çalışıcam bu sefer. Sonu kötü bitecekse de umarım çok zaman geçmeden ortaya çıkar

Sanki kendimle ilgili okuyormuşcasına hissettim sizi, ben de aynı zihniyetle yazmıştım "merak ediyorum neler yapıyor nasıl gidiyor ve arkadaş kalmaktı amacım " çünkü 2 sene dolu dolu yaşadıklarımda yanımda olan oydu amacım tekrar sevgili olmaktan ziyade ara ara bu anıları konuşabileceğim insanı hayatımda barındırmak idi ama biz tekrar sevgili olarak birleştik lakin bizden olmuyormuş

bu işin sonu olumlu/olumsuz neticelenir bilemeyiz ama iyi ki yaptınız.. şu 1-2 haftalık salgılayacağınız serotonin hormonu o 8 aylık depresif hale yeğdir.

baktınız ki hödüklüğe devam " ben seviyorsam sen bahanesin " dersiniz ölür biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…