Bile bile yanlış (mı acaba?) yapmak

Sanki kendimle ilgili okuyormuşcasına hissettim sizi, ben de aynı zihniyetle yazmıştım "merak ediyorum neler yapıyor nasıl gidiyor ve arkadaş kalmaktı amacım " çünkü 2 sene dolu dolu yaşadıklarımda yanımda olan oydu amacım tekrar sevgili olmaktan ziyade ara ara bu anıları konuşabileceğim insanı hayatımda barındırmak idi ama biz tekrar sevgili olarak birleştik lakin bizden olmuyormuş

bu işin sonu olumlu/olumsuz neticelenir bilemeyiz ama iyi ki yaptınız.. şu 1-2 haftalık salgılayacağınız serotonin hormonu o 8 aylık depresif hale yeğdir.

baktınız ki hödüklüğe devam " ben seviyorsam sen bahanesin " dersiniz ölür biter.

Kız niye eziyet edesin kendine adam da gelmiş işte iyi olmuş hep erkekler mi yapacak çok özlemişsin ne var bunda :) Mutluluklar diliyorum umarım değer bunu yaptığına
Eşit: Bende bi çılgınlık yapıp gidebilsem keşke yanına (((

Son düzenleme:
Çok tatlı anlatmışsın millet etkilenmiş ne güzeeeel falan diye yorumlar yapmış ama başkası senin yaşadıklarını kendi ağzından yazsa şimdi herkes konuyu eleştiriyor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…