Son 6 aydır hayatım çok değişti, babamın kanser olması, tedavisi, psikolojisinin bozulması, bu arada görüşmediğimiz bir abinin çıkması ve aileye girmesi, derken çok bunaldım. Bu süreçlerin başında bir erkek arkadaş edinmiştim, benden bişey beklemeden hep bana yardımcı oluyordu, beni diğer insanlar gibi sıkmıyor kafamı dinlememi sağlıyordu, ama zaman içinde süre gelen akadaşlık hoşlanma, etkilenme haliyle devam etti. Herşeyden kaçtığım bi dönem benle 2 günlüğüne ağvaya geldi, sadece kafa dinledik beraber, aramızda pek bişey geçmedi. arkadaşlığımız devam ediyor, her akşam nerdeyse benle vaktini geçiriyordu. ama 1 ay önce ablasının onu evlendirmek istediğini söyledi ve benden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. bu arada bu kişi daha önce evlenip boşanmış biri. benle gelecek düşünmeyen bi kişiyle devam etmem doğru değil dedim ve hoşcakal dedim.. ama onun varlığına çok alıştım, bana gerçekten hoşçakal demek istiyormusun dedi. bana şöyle bi teklifte bulundu adaya gidelim ve güzel bi haftasonu geçirelim bu son olsun dedi. bişekilde ikna oldum oda işlerinden dolayı zor bi durumdaydı ve yardım istiyordu. neyse adaya gittik ama o iş stresinden, tel. trafiğinden hiç konuşmadık bile. 1 gece sadece müzik dinledik ve uyuduk. ertesi gün eve döndük. Adadan döneli 3 gün aramadık birbirimizi, aslında merakta ettim 3. gün aradım, senle beraber olunca duygularım karışıyor dedi. bunu üzerine bişey demedim. 2 gün geçti izindeyim görüşelim mi demeye başladı, fazla sıcak davranmadım ama onla vakit geçirmek hoşuma gidiyor, yine kabul edicem bu gidişle... anlıcanız yanlış yapıyorummm