bilemedim ne konuşacağımı

karatayyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
102
7
18
Ankara
arkadaşlar meraba buraya merak ettiğim şeyler için üye oldum yorumları takip ederim arada ama kullanmayı siteyi pek bilmem.. benim sıkıntım nişanlımla ilgili özel şeyler yaşanması gerektiği kadar ikimizin isteği doğrultusunda oluyor fakat sıkıntı şu ki nişanlım arada o anda terbiyesiz konuş hadi flan diyor bense sessiz kalıyorum ne diyecğeimi bilemediğim için yani argo mu yoksa kastettiği küfür mü bilemedım yardımcı olur musunuz

Sizin nişanlınızın ne demek istediğini siz anlamadıysanız.
Nişanlını tanımıyan biz nerden bileceğiz ne demek istediğini.

Fantezi aşkına!
Yi beni ricepp öp beni ricepp dicen heralde ne bilelim

muhalefet olmak için yazanlar yazmasın derdımız var kı yazıyoruz soramadık ki yazıyoruz demı her sorunda şçyle yap bötyle yap dıye tersleyen grup muhalefet maşallahı var yanı fikir almak istedim ama sağolun....

Burada muhalefet bir yorum göremedim ben siz bunu anlayamadıysanız nereden bilelim yani?
Sana oo yeaa hadi bebeğim çok iyisin demeni istiyo mu diyelim yani?
O tamamen ilişkinizle ve sevgilinin kişiliğiyle alakalı sonuçta lütfen çıkışmayalım yorumculara

forumu bilmiyorsunuz ama muhalefet grubu biliyorsunuz valla bravo

kufur kasteddigini sanmiyorum
deneme yanilma yontemiyle ogrenebilirsin bunu, terbiyesiz derken kasteddigi ayip $eylerdir herhalde
o ne deme ,soylemem

yani biz bunu burda nasıl söyleyelim ki .muhalefet olmak için yazmıyorum sonuç da ilişkinizi en iyi bilen sensin neyi nasıl yaşadığınızı da .bu arada kaç yaşındasın merak ettim

tamam ama bu sizin çok çok özelenız nişanlandıgınz adamın ılıskı sırasında ne ıstedgnı bıze soruyorsunuz bızde ne dıyelım kı sımdı...

küfür de duymak ıstıyor olabılır, tahrık edıcı sözler de duymak ıstıyor olabılır... bizde bilemeyiz ki..

en ıyısı ıkı ıhtımalıde deneyın görün hangısıymıs kastettıgı...

Son düzenleme:
ay canım bide konunu bdv ye açmışsın bayağıda derdin varmış hakket,ayrıca yorumlara verdiğin cevaplardan akıllı kız olduğun belli sen bilirsin nişanlının ne söylemeni istediğini biz burda nasıl açık açık yazalım şimdi,seni gidi seni.............

ayy küfür ettiğini düşündüm çok güldüm

senin...

tövbe tövbee

yahu konunu nasıl açılacağını unuttum bırı ordan tarıf ettım dıyorum ya kullnmıyorum sadece bı sorunumm olunca yorumlara bakıyorum ama bununla ılgılı bı komnu bulamadım o yuzden sıteyı çok kullnmayı bılmıyorum bencede kufur deıldır herhalde.. yenı yenı şekıllenyr teşekkrler yınede yardımcı olan olmayan muhalefet gruba...

muneye yaz konunu cinselliğe taşır belki bir ihtimal,burada bdv de ciddi dertleri olan arkadaşlar yazınca seninki hafif kaldı bence,ayrıca bu bir dert değil birşeyler yaşayacak kadar cinsellik biliyorsanız içgüdüsel olarak nişanlınızın beklentilerini sizin tahmin etmeniz gerekir,biz burada bilemeyiz neler yaşadığınızı sonuçta ,sevgiler........

küfür deilse tahrik edici sözler duymak istiyordur.bu kadar basit onu biraz gaza getirecek yada kendini beğendirecek sözler.ama bu sözleri birazda olduğu gibi söylemeni isityor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…