Fantezi aşkına!
Yi beni ricepp öp beni ricepp dicen heralde ne bilelim
muhalefet olmak için yazanlar yazmasın derdımız var kı yazıyoruz soramadık ki yazıyoruz demı her sorunda şçyle yap bötyle yap dıye tersleyen grup muhalefet maşallahı var yanı fikir almak istedim ama sağolun....
Fantezi aşkına!
Yi beni ricepp öp beni ricepp dicen heralde ne bilelim
tamam ama bu sizin çok çok özelenız nişanlandıgınz adamın ılıskı sırasında ne ıstedgnı bıze soruyorsunuz bızde ne dıyelım kı sımdı...
küfür de duymak ıstıyor olabılır, tahrık edıcı sözler de duymak ıstıyor olabılır... bizde bilemeyiz ki..
en ıyısı ıkı ıhtımalıde deneyın görün hangısıymıs kastettıgı...
yahu konunu nasıl açılacağını unuttum bırı ordan tarıf ettım dıyorum ya kullnmıyorum sadece bı sorunumm olunca yorumlara bakıyorum ama bununla ılgılı bı komnu bulamadım o yuzden sıteyı çok kullnmayı bılmıyorum bencede kufur deıldır herhalde.. yenı yenı şekıllenyr teşekkrler yınede yardımcı olan olmayan muhalefet gruba...
küfür deilse tahrik edici sözler duymak istiyordur.bu kadar basit onu biraz gaza getirecek yada kendini beğendirecek sözler.ama bu sözleri birazda olduğu gibi söylemeni isityor sanırımyahu konunu nasıl açılacağını unuttum bırı ordan tarıf ettım dıyorum ya kullnmıyorum sadece bı sorunumm olunca yorumlara bakıyorum ama bununla ılgılı bı komnu bulamadım o yuzden sıteyı çok kullnmayı bılmıyorum bencede kufur deıldır herhalde.. yenı yenı şekıllenyr teşekkrler yınede yardımcı olan olmayan muhalefet gruba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?