arkadaşlar meraba buraya merak ettiğim şeyler için üye oldum yorumları takip ederim arada ama kullanmayı siteyi pek bilmem.. benim sıkıntım nişanlımla ilgili özel şeyler yaşanması gerektiği kadar ikimizin isteği doğrultusunda oluyor fakat sıkıntı şu ki nişanlım arada o anda terbiyesiz konuş hadi flan diyor bense sessiz kalıyorum ne diyecğeimi bilemediğim için yani argo mu yoksa kastettiği küfür mü bilemedım yardımcı olur musunuz
ağzını korkak alıştırma... Söv gitsin... Arkadaşım biz mi sölıcez senın nısanlına ne söyliceğini pes..
Ağzına geleni saydır
arkadaşlar meraba buraya merak ettiğim şeyler için üye oldum yorumları takip ederim arada ama kullanmayı siteyi pek bilmem.. benim sıkıntım nişanlımla ilgili özel şeyler yaşanması gerektiği kadar ikimizin isteği doğrultusunda oluyor fakat sıkıntı şu ki nişanlım arada o anda terbiyesiz konuş hadi flan diyor bense sessiz kalıyorum ne diyecğeimi bilemediğim için yani argo mu yoksa kastettiği küfür mü bilemedım yardımcı olur musunuz
Ağzına geleni saydır
Ağzına geleni saydır
Fantezi aşkına!
Yi beni ricepp öp beni ricepp dicen heralde ne bilelim
Ana avrat düz git
Demek istediği küfür falan değil elbette..
O an kendisini tahrik edecek konuşmalar duymak istiyor..
Mesela? Demezsiniz umarım
ağzını korkak alıştırma... Söv gitsin... Arkadaşım biz mi sölıcez senın nısanlına ne söyliceğini pes..
küfürdür küfürsonuçta her erkek sevgilisinin ona ana avrat küfür saydırmasını hayal eder.
kızı sorduğuna soracağına pişman ettiniz valla
sen böyle konu açınca aklıma bir karikatür geldi ya neysevalla küfret derken bildigimiz küfürden falan bahsetmiyordur açık açık sor bence ne dememi bekliyorsun diye
o karikatür benim de aklıma geldi. paylaşayım dedim ama şutlanmayı göze alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?