bilemedim ne konuşacağımı

Ana avrat düz git

Demek istediği küfür falan değil elbette..
O an kendisini tahrik edecek konuşmalar duymak istiyor..
Mesela? Demezsiniz umarım

gün gelecek bu kk da gözümün üstünde kaşım var ne olur yardım edin diye konular açılacak..şimdiden söyliyim size..
tövbe tövbe..
konu sahibi, nasıl bir yorum bekliyorsun?
sana burdan fantezik cümleler, aşk kokan laflar vs vs mi yazalım...
hey allahım...

ağzını korkak alıştırma... Söv gitsin... Arkadaşım biz mi sölıcez senın nısanlına ne söyliceğini pes..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bilemedim konuya ne yorum yapacağımı. :44:

Sen en iyisi nişanlına sor. Biraz ipucu versin sana.

Son düzenleme:
ağzını korkak alıştırma... Söv gitsin... Arkadaşım biz mi sölıcez senın nısanlına ne söyliceğini pes..

Hahahaha. Herkezin yorumu super.

Biyerde okumusdum bazi erkekler cinsel iliskide boyle seylerden hoslanirmis. Terbiyesiz seyler soyle derken gercekdende kufur etmeni bekliyodur oda. Ana avrat duz degilde ..anladin sen onu. Sende basla ben senin... felan . Basarilar haydi bakalim

ne söyleyeceğini bilmiyorsan bırak dağınık kalsın tatlım. böylesi daha iyi.. zorla terbiyesizlik olmaz

küfürdür küfür sonuçta her erkek sevgilisinin ona ana avrat küfür saydırmasını hayal eder.

Ağzına geleni saydır

Fantezi aşkına!
Yi beni ricepp öp beni ricepp dicen heralde ne bilelim

Ana avrat düz git

Demek istediği küfür falan değil elbette..
O an kendisini tahrik edecek konuşmalar duymak istiyor..
Mesela? Demezsiniz umarım

küfürdür küfür sonuçta her erkek sevgilisinin ona ana avrat küfür saydırmasını hayal eder.

kızı sorduğuna soracağına pişman ettiniz valla

'Dirty talking' yaz google amcaya, cevabi bulursun.. Ne yazsin burda sana millet..

sen böyle konu açınca aklıma bir karikatür geldi ya neyse valla küfret derken bildigimiz küfürden falan bahsetmiyordur açık açık sor bence ne dememi bekliyorsun diye

sen böyle konu açınca aklıma bir karikatür geldi ya neyse valla küfret derken bildigimiz küfürden falan bahsetmiyordur açık açık sor bence ne dememi bekliyorsun diye

o karikatür benim de aklıma geldi. paylaşayım dedim ama şutlanmayı göze alamadım

Burada konu açmak yerine havuçlu anne ve hıyarlı babayı izlerseniz(çok güzel hareketler bunlar skeci) aydınlanırsınız. Zira havuçlu anne de dirty talking(kirli konuşma) meraklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…