- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
evet 22 yaşındayım :)
tabi ki içgüdüsel olarak sevilmek ve korunmak istiyoruz... ben de isterim ve severim sevgilim beni kıskansın, arada korumacı olsun, yanımda bir erkek figürü olduğunu hissettirsin. tersini iddia eden kadına da inanmam pek :) sadece bu örneği aşırı buldum ben, benim erkek arkadaşım olsa hayatta razı olmazdı diye gururla söyleyen kızları garipsedim.
konu başka yerlere gitmez merak etme, tartışacak bir durum yok:)
ben de bazen iş yerimden arkadaşlarımın aracına biniyorum, iyi bari onların eşi ya da benim eşim ses çıkarmıyor.genişlik değil bu, kimse arabayla yolculuk ederken birbirinin üstüne atlamıyor yani.güven sorunu var sevgilinin ve bunu aşmadan onunla evlenmeni önermiyorum.
kızlar ben dün işten çıktım. ve cıkarken de, aynı yerde calıstıgım bır beyde bende aynı yere gıdıyorum gelebılırmıyım dedı
olur dedım. zaten on dakkalık yol ve arabama aldım.
ama sevgılım deliye döndü... onun tanımadıgı bırını nasıl alırmışım arabama.. bende ne var bunda dedım iş arkadaşım dedım
sana yuh dıyorum , mıllet yanlıs anlar alamam dıyemedın mı dedı
bende ne var bunda deyınce yıne, çıldırdı ve aradım acmadın cunku yanında o vardı dımı dedı (halbukı duymamıştım yemın ederım)
bende cok kızdım ve , dedımkı ''bana guvenmeyen bırını ıstemıyorum.. ıftıra atıyosun dedım''
oda bana ben sennle evlenıcem , secmeye tanımaya calısıyorum dedı.
bende ''ben senınle evlenmek ıstemıyorum'' dedım ....
arıyor açmıyorum napmalıyım...
kızlar ben dün işten çıktım. ve cıkarken de, aynı yerde calıstıgım bır beyde bende aynı yere gıdıyorum gelebılırmıyım dedı
ama sevgılım deliye döndü... onun tanımadıgı bırını nasıl alırmışım arabama.. bende ne var bunda dedım iş arkadaşım dedım
bende ne var bunda deyınce yıne, çıldırdı ve aradım acmadın cunku yanında o vardı dımı dedı (halbukı duymamıştım yemın ederım)
bende cok kızdım ve , dedımkı ''bana guvenmeyen bırını ıstemıyorum.. ıftıra atıyosun dedım''
İnsan evli, nişanlı veya sevgilisi var diye cam fanusa mı girmeli ? Yeden göğe haklsın, iş arkadaşınla aynı yerde olunca sorun yokta, arabana mı alınca sorun var ?
Sevgilim saçmalamanın dibine vurmuş.
Ne kadın ne de erkek kıskançlığını hiç anlamadığım için, bu tür davranışlar sadece birer gösteri gibi gelir. Yapacak olan her yerde yapar, göstere göstere arabasına mı alır.
Bence senden özür dilemeli, ha bir abla tavsiyesi " seven kıskanır" yalanına hiç inanma. O sadece kendine ve sevdiğine güvensizlerin şehir efsanesidir.
Seven kıskanmaz, seven güvenir, seven sorgulamaz, seven yanında olur.
Hiçte öyle geniş miyim vs diyede düşünme. Sen bir bireysin, kimse senin birey olma hakkını elinden alamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?