bılemıyorum.. ben mı çok genişim...

Demek ki aynı düşünüyormuşuz bu konuda ..Ben de 39 yaşındayım......

İlişkilerdeki ayrıntıları aslında sadece o ilişkiyi yaşayan iki insan bilir ve biz sadece bize anlatıldığı kadarına vakıf olabiliriz.Herkes kendi açısından ,kendini haklı göstererek anlatır olayları.......

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakmayın ama sevgiliniz haksız bence de arabama adam aldım dıye kı sadece

yardım etmek ıcın bu kötü bişşey mı ????

kendı hareketlerını kendın düzenlıyemıyceksen kendıen yakısanı kendın secemıyceksen

muhtemel bı evlılıkten zaten hayır gelmez size...benım eşim asla sorun etmez böle bişei

ki yaşadığımızda oldu problem değil...

bu ne ya
bir kiz rica etse erkek
ben evliyim
sevgilim var
yanlis anlasilir vs diyecgini hic sanmiyorum
bir kereye mahsus bir sey olmaz
ama o adam yine rica ederse o zaman tetbir alinir
insanlik oldumu? ayni yere gidilecek ne var bir kere icin?
hem genislikle ne alakasi var
haaa anladim kadindik degilmi :)

sadece ilk iki sayfadaki yorumları okudum ve sevgilisine hak verenlere inanamadım. Allah aşkına ne var bunda, sokaktan geçen hiç tanımadığı birisini almamış sonuçta iş arkadaşını almış. hangi devirde yaşıyorsunuz 10 dak değil 3 saatlik yol olsa bile nolacak? ben işim gereği sürekli iş arkadaşlarımla yollardayım, bayan erkek farketmiyor, ilçelere gidiyoruz... merak etmeyin hiçbiri üstüme falan atlamadı, kimse kimseye aşık falanda olmadı. eşimin aklına da en ufak bir şey gelmedi biz mi çok genişiz acaba??

bende iş çıkışları bazen iş arkadaşımın arabasıyla gidiyorum

evliyim iki katı genişim sanırım

İnsan evli, nişanlı veya sevgilisi var diye cam fanusa mı girmeli ? Yeden göğe haklsın, iş arkadaşınla aynı yerde olunca sorun yokta, arabana mı alınca sorun var ?

Sevgilim saçmalamanın dibine vurmuş.

Ne kadın ne de erkek kıskançlığını hiç anlamadığım için, bu tür davranışlar sadece birer gösteri gibi gelir. Yapacak olan her yerde yapar, göstere göstere arabasına mı alır.

Bence senden özür dilemeli, ha bir abla tavsiyesi " seven kıskanır" yalanına hiç inanma. O sadece kendine ve sevdiğine güvensizlerin şehir efsanesidir.

Seven kıskanmaz, seven güvenir, seven sorgulamaz, seven yanında olur.

Hiçte öyle geniş miyim vs diyede düşünme. Sen bir bireysin, kimse senin birey olma hakkını elinden alamaz.

Canım empati yaptığım zaman kıskanması doğal ama orada da ''gelme'' diyemezsin.Bunu izah et ve sana güvenmesini rica et.

kıskanabilir, kimdir,nedir diye sorgulayıp merak edebilirrr fakatt niye arabana aldın demesi çok saçma ne alaka 10 dk lık yolunun üstü ve tanımadığın bir adam değil. İş arkadaşın yok alamam demek daha acayip olurdu bence.

Yani eğer genişlikse bende genişim. Çünkü ne aklımdan ne kalbimden kötü bir şey geçmediği için arabama alıp evine götürmekte hiçbir sakınca görmezdim.

bende genişlerdenim
ne var yani arkadaş bi insanlık yapmış, herkes adını genişlik koymuş
sevgilinizle aranızda güven sorunu olduğu apaçık belli,
bende güvenmediğim birine kızardım ama güvendiğim birine kızmazdım bu olayda
evliliği düşünüyorsanız önce bu sorunu çözmelisiniz

bende genişim, eşimde geniş...:26:
bende bazen biniyorum bunda bişey yokki..
eşimde aynı şekilde bıraksa bende buna kızmam..:26:

Sevgiliye hak verenlere şaştım kaldım. Aynı yerde çalıştığım birisini, çok fazla tanımıyor olsam bile 10dk'lık mesafeye götüremeyeceksem hiç aynı ortamda çalışmayayım o insanlarla o zaman. Gün içinde bir sürü insanla muhatap oluyoruz. Vallaha bana rica etse böyle birisi hayatta kıramam, sevgilim var, evliyim vs diyemem. Direkt karşıdaki kişiye sapık damgası vurur gibi. Beni de çalıştığım yerde eğer aynı güzergaha gidiyorsa bırakan arkadaşlar var. Tamam belki biraz kıskanabilir, normal ama hiç büyütülecek bir mesele de değil.

Adunulcum döktürmüşün yine,konuşturmuşsun klavyeni geniş bir insan olarak :)..her cümlene katılıyorum,şimdi anladım ki bende oldukça genişmişim de haberim yokmuş...konuda sakıncalı ya da konu sahibinin hatalı olduğunu düşündüğüm hiçbir şey bulamadım.

çalışan ve nişanlı bir bayan olarak bende aynısını yapardım, hatta biliyorsam aynı tarafa gittiğimizi nezaketen ben teklif ederdim.
geniş miyim??? bence geniş değil darım

amaa nişanlım da eskiden aynı tepkiyi verirdi. yok birde evine çağırsaydın bile diyebilirdi. ama uzatmazdık.
ben hayatın müşterek olduğundan, yarın öbür gün o arabasına bayan aldığında aynı tepkiyi benim verip vermemem konusunda ne düşüneceğini anlatırdım...
oda bana bilindik erkek ayrı kızlar ayrı polemiğini açar konumuz kıskançlıktan çok farklı boyutlara gelirdi..
şimdi şimdi kendine özgüveni yerine oturdu sanırım, onu gerçekten sevdiğimi ve ayrılmayacağıma inandığı için daha rahat davranıyor. umursamıyor.. olması gereken de bu bence....

ayrıca sevgilinin gören yanlış anlar takıntısı da ne ki? ne gereksizce. görenler için mi yaşıyoruz biz.
senin haklı olduğunu kavramalı..

yorumları okuyunca çok şaşırdım. hatta inanamadım.
sanırım ben de çok fazla genişim
ben olsam ben de alırdım arabaya ve bunda tuhaf hiçbirşey de göremiyorum.
allah allahhhhh

Acaba erkek arkadaşınızın işyerinden bir bayan böyle birşey teklif etse. Aaaa arabama binemezsiniz sevgilim kızar. mı der acaba :) Hiç zannetmiyorum. Ayıp diye birşey var çünkü

geniş filan değilsin gayet normal yani sonuçta iş arkadaşın ve de 10 dk.lık yolmuş bunda abartılacak bişey yok.erkekler kıskançlık yapacak yer arıyor zaten.iyi yapmışsın ama taviz verme verdikçe daha kötü olur

Bence sevgilin haksız. Nedenine gelince aynı yol üzerinde olduğun bir arkadaşını (bak bir arkadaş diyorum bir erkek demiyorum. Çünkü sende arabana alırken onu cinsiyet olarak değil insan olarak görüp arabana aldın) gideceği bölgeye kadar bırakmak insani bir davranıştır. Sevgilin fazla tepki vermiş. Hayatında ki herkesin iş arkadaşları komşular vs hepsinin nüfüs kayıtlarını sevgiline vermek gibi bir durumun yok. Bu senin geniş olduğun anlamına gelmez unutma sen düşündüğün şey değilsin. Bence telefonunu aç ve bunu sakin bir şekilde konuş, iş arkadaşın olduğun için bunu yaptığını söyle ve eger bundan rahatsız olduysa ve sanada uyuyorsa bunu tekrar etmeyeceğini belirt konuyu kapat. Ve şu cümleyi hayatından çıkar bunu yaparsam elalem bana ne der. Sana küçük bir örnek diyelim sen yalnız başına yemek yemek için bir mekana girmek istiyorsun ama kafandan şu çarpıtılmış düşünceler geçiyor. Eger oraya yanlız girersem insanlar benim antisosyal ve yanlız olduğumu düşünecek buda beni bir aptal gibi gösterecek şimdi gelelim olaya... Sen kendini anti sosyal ya da aptal olarak görüyormusun hayır. O zaman çevrendeki insanların düşünceleri kendilerine aittir. Kendin dışında iç kimse senin degerini belirlemeyemez,

iş arkadaşıma yardımda bulunmama bıdı bıdı yapan sevgili bana büyük saygısızlık etmiş olur.. genişlik ? insanlık namına iş arkadaşımıza yardım etmenin adı ne zamandan beri bu oldu ? abartıya gerek yok.. işte sindirme politikaları bunlar.. hani güven nerde ? kıskanırsın tabi ki.. ama gerektiği yerde gerektiği ölçüde..

bazı yorumlara şunu sormak istiyorum ? napalım tanıdık bir erkek görünce kafamızı kuma gömüp yokmuşuz taktiğimi yapalım ....hem böylece konuşmak yeri geldiğinde arabamıza almak zorunda kalmayız...hatta daha ileri gidelim biz dışarı çıkmayalım....

şimdi öyle demek istemedik diyenler çıkar mutlaka abarttığımı düşünenler ...tabiki herkesin kendine göre sınırları vardır ama bizler bu tarz cinsiyet ayrımlcılığına gittiğimiz sürece erkek ve kadınlar birbirini arkadaş olarak göremicek hiçbir zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…