Bilemiyorum ..

SedaUmut

Buğlemim 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
1.550
4.266
83
33
Kızlar merhabalar yazıp yazmamak arasında kaldım ama iki gündürlü kurup duruyorum kendi kendime bende kurucağıma sizden akıl almak hemde birazda içimi dökmek istedim kızlar .. Öncelikle evliyim eşimide çok seviyorum kimse kesinlikle yanlış anlmasın kötü düşünmesin ama uzun süredir evlenmeden önce bir arkdaşım vardı evlendiğimde o askerdeydi ve geldiğinde ben evlendim ama ara ara takip ediyordum ablamın facesinden bakıyordum profiline ailesiyle işli dışlıydık tabikşi haylada öyle annesi teyzem gibidir ama tabiki evlenmeden önce annesi hep gelinim diyodu hep oğluyla düşüyordu ama zamnla herşey degişti neyse kısa kesicem tabi bende olmadığı için ablamda ekli ben de ablamın facesine girdim dün baktım ki ilşkisi var yapmış tabi 2 senedir hiç sesi çıkmıyordu ki ben evlendikten sonra annesi gelip gidiyor dermiş hep annesine ben kimseyle evlenmem kimseyi sevmem ki kendisi denizcide benimle kimse yapmaz diye ben sevdim ama olmadı diye dediğim gibi dünde öyle görünce çim cız etmedi değil çok üzüldüm eskiler geldi aklıma ama evlendikten sonra hiç konuşmadık hiç görüşmedik ben zaten evlendim şuan bursada yaşıyorum kendisi istanbulda yani ne zaman görücem saten sadece sormak istediğim sizce yazmalımıyım içimi kepireceğine yoksa umursamamalıyım ?Ki ben hep hayatım boyunca kalbimi dinledim ve kaybettim şuanda da sanırım aklımı kullanmam gerek sanırım ..

Tabikide yazma. Eşin böyle bi arkadaşına yazsa senin hoşuna gider mi ???

Tabikide yazma. Eşin böyle bi arkadaşına yazsa senin hoşuna gider mi ???

Gitmez tabiki hiç kimsenin hemde ama ne biliyim evlendik evleneli onu üzecek hiçbişey yapmadım yapmakta istemiyorum sadece düşünce yanlış bişey yapmamak için aslında paylaştım ..

Evli barklı kadınım diyosunuz yazmayın tabiki de... eşinizin böyle bi şey yaptığını düşünün.. ne hissedersiniz.. bi de görünce içim cız etti demişsiniz eşiniz duysa dert olur adamın içine.. yolunuza bakın..
Yoksa o yazışmalar başka şeylere dönebilir.. sizi yanlışa götürecek her yol yanlıştır

Tabi ki yazmayın. Ne amaçla yazacaksınız saçma olmaz mı? Eşiniz aynı durumda olsa ne düşünürdünüz empati yapın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…