Bilemiyorum ..

hanım hanım, sen gül gibi evliliğini neden bulandırma peşindesin durduk yere?
tamam için cız etmiştir, kişinin yaşadığı hiçbir aşkın içinden çıkmadığına inananlardanım anlarım da. bırak o katta kalsın yani..
kocanla zorla mı evlendin?
hayır yani ne yazacaksın ki?karşı tarafa nasıl görünecek sence bu? "iyi ki bununla evlenmemişim, kadın evli ama hala bana yazıyor".
önüne bakmalısın

Kızlar merhabalar yazıp yazmamak arasında kaldım ama iki gündürlü kurup duruyorum kendi kendime bende kurucağıma sizden akıl almak hemde birazda içimi dökmek istedim kızlar .. Öncelikle evliyim eşimide çok seviyorum kimse kesinlikle yanlış anlmasın kötü düşünmesin ama uzun süredir evlenmeden önce bir arkdaşım vardı evlendiğimde o askerdeydi ve geldiğinde ben evlendim ama ara ara takip ediyordum ablamın facesinden bakıyordum profiline ailesiyle işli dışlıydık tabikşi haylada öyle annesi teyzem gibidir ama tabiki evlenmeden önce annesi hep gelinim diyodu hep oğluyla düşüyordu ama zamnla herşey degişti neyse kısa kesicem tabi bende olmadığı için ablamda ekli ben de ablamın facesine girdim dün baktım ki ilşkisi var yapmış tabi 2 senedir hiç sesi çıkmıyordu ki ben evlendikten sonra annesi gelip gidiyor dermiş hep annesine ben kimseyle evlenmem kimseyi sevmem ki kendisi denizcide benimle kimse yapmaz diye ben sevdim ama olmadı diye dediğim gibi dünde öyle görünce çim cız etmedi değil çok üzüldüm eskiler geldi aklıma ama evlendikten sonra hiç konuşmadık hiç görüşmedik ben zaten evlendim şuan bursada yaşıyorum kendisi istanbulda yani ne zaman görücem saten sadece sormak istediğim sizce yazmalımıyım içimi kepireceğine yoksa umursamamalıyım ?Ki ben hep hayatım boyunca kalbimi dinledim ve kaybettim şuanda da sanırım aklımı kullanmam gerek sanırım ..

eşinin aklının kaldığı bir kıza yazmasını ister miydin ? bunu sorman bile hata

Kızlar merhabalar yazıp yazmamak arasında kaldım ama iki gündürlü kurup duruyorum kendi kendime bende kurucağıma sizden akıl almak hemde birazda içimi dökmek istedim kızlar .. Öncelikle evliyim eşimide çok seviyorum kimse kesinlikle yanlış anlmasın kötü düşünmesin ama uzun süredir evlenmeden önce bir arkdaşım vardı evlendiğimde o askerdeydi ve geldiğinde ben evlendim ama ara ara takip ediyordum ablamın facesinden bakıyordum profiline ailesiyle işli dışlıydık tabikşi haylada öyle annesi teyzem gibidir ama tabiki evlenmeden önce annesi hep gelinim diyodu hep oğluyla düşüyordu ama zamnla herşey degişti neyse kısa kesicem tabi bende olmadığı için ablamda ekli ben de ablamın facesine girdim dün baktım ki ilşkisi var yapmış tabi 2 senedir hiç sesi çıkmıyordu ki ben evlendikten sonra annesi gelip gidiyor dermiş hep annesine ben kimseyle evlenmem kimseyi sevmem ki kendisi denizcide benimle kimse yapmaz diye ben sevdim ama olmadı diye dediğim gibi dünde öyle görünce çim cız etmedi değil çok üzüldüm eskiler geldi aklıma ama evlendikten sonra hiç konuşmadık hiç görüşmedik ben zaten evlendim şuan bursada yaşıyorum kendisi istanbulda yani ne zaman görücem saten sadece sormak istediğim sizce yazmalımıyım içimi kepireceğine yoksa umursamamalıyım ?Ki ben hep hayatım boyunca kalbimi dinledim ve kaybettim şuanda da sanırım aklımı kullanmam gerek sanırım ..

Nesin pesindesin ? evliligini tehlikeye atmaya degermi bu sacma meraklar yok vicdan azaplari falan ? Evlenmissin secim yapmissin evlendigin adamin sucu ne peki ?
Senin ayrildigin adamin ablanin face inde hala ne isi var ? 150 bin defa dedim hala diyorum su ailelerle icli disli olmayin sevgililik/iliski ciddiye binmeden diye. Simdi yok annesi sunu dediydi, yok ablamda ekliydi diye aklina bin turlu sey sokuyor seytan.
Evli oldugun adamin arkasindan is cevirip hakkina girmek istemiyorsan o kisiyi ablandan silersin bir dahada ne arasin nede bakarsin. Sana mi dustu eski sevgiline uzulmek ?
Cidden sen gibi insanlari anlamiyorum, hadi merak ettin baktinda bu yazmak istemeler yok icim ciz ettiler falan nedir yani ? Evlenmissin birde kocami seviyorum demissin kocasini seven adam eskisine bu sekilde hissetmez..

Evli bir bayansin ve evlendigin kişiye haksızlık olur. Kaderinden silinen kişiyi aklindanda sil her halükarda. Kesinlikle yazmamalisin...

Herkes üstüme gelmekte haklı ama siz ciden yanlış anladınız belki evet çok çirkin duruyor belki çok kötü bir yazı ama inanın amacım kötü değildi ki şuan kötü oldum haklısınız

Yazmaman dogru olur, yanlis algilamalar yanlis durumlara yol acabilir. Eskiye hatirlatan ve Esinin degeri düsücek durumu sergileyen her tür seylerden uzak dur.

Herkes üstüme gelmekte haklı ama siz ciden yanlış anladınız belki evet çok çirkin duruyor belki çok kötü bir yazı ama inanın amacım kötü değildi ki şuan kötü oldum haklısınız
Sen kötü düsünemesen bile, kendini Esinin yerine koy. Birbirinize olan saygi ve sevgi bir anda pir olup ucar gider sonra "keske" diyecek hallere gelirsin.

Yazmaman dogru olur, yanlis algilamalar yanlis durumlara yol acabilir. Eskiye hatirlatan ve Esinin degeri düsücek durumu sergileyen her tür seylerden uzak dur.

Haklısın ama inanın yanlış bişey yapmamak için aslında paylaşmak istediğim için yargılamkta herkes haklı kimse olsa demelerine asla bişey diyemem ama beni uyarmadığınız için çok teşekkür ederim yanlış bişey yapmamam içindi . ama önyargılı konuşanlara yaparsınız demeleri üzdü ki dışarda öyle gözküyordur eminim ama bişey yapmadım yapmamak içindi ..

Haklısın ama inanın yanlış bişey yapmamak için aslında paylaşmak istediğim için yargılamkta herkes haklı kimse olsa demelerine asla bişey diyemem ama beni uyarmadığınız için çok teşekkür ederim yanlış bişey yapmamam içindi . ama önyargılı konuşanlara yaparsınız demeleri üzdü ki dışarda öyle gözküyordur eminim ama bişey yapmadım yapmamak içindi ..
Evet anliyorum seni canim, ama iste bazen üyeler birsey bilmeseler de kisa ve öz bir sekilde acik etmezler. Bastan insana kaba gelebilir, ama inan sonradan bu konu ve durum aklina geldiginde gülümseyeceksin ve "gercekten bunu yapacakmiydim ben?" diye.

Sadece düsündügünden ve fikir almak istedigin zaten ortada. Ama yazdigim gibi uygulaman hos olmaz, icinde bir kötü durum olmasa bile.
Ben sirf, sevgilim kendini degersiz hissetmesin diye kayip ettigim ilk askimin mezarina ugramaya bile göze alamiyorum. Cünkü olmus bitmis bir olay. Hadi gönüldeki ana baba karde olsa neyse ne, ama evvelden esinin derecesinde bulunan biri ile görüsmen gercekten sorun yaratabilir. Aslinda ne yapiyor diye gözden gecirmen bile yersiz.

Evet anliyorum seni canim, ama iste bazen üyeler birsey bilmeseler de kisa ve öz bir sekilde acik etmezler. Bastan insana kaba gelebilir, ama inan sonradan bu konu ve durum aklina geldiginde gülümseyeceksin ve "gercekten bunu yapacakmiydim ben?" diye.

Sadece düsündügünden ve fikir almak istedigin zaten ortada. Ama yazdigim gibi uygulaman hos olmaz, icinde bir kötü durum olmasa bile.
Ben sirf, sevgilim kendini degersiz hissetmesin diye kayip ettigim ilk askimin mezarina ugramaya bile göze alamiyorum. Cünkü olmus bitmis bir olay. Hadi gönüldeki ana baba karde olsa neyse ne, ama evvelden esinin derecesinde bulunan biri ile görüsmen gercekten sorun yaratabilir. Aslinda ne yapiyor diye gözden gecirmen bile yersiz.

Böyle yaklaştığınız için teşekkür ederim gerçekten tam da dediğiniz amacım ne insanları yermek nede insanları üzerime çekmek ben sadece sormak istedim açarken saten bu kadar tepki alırmıyım diye düşünmedim değil .. Ama kötü bişey yapacak bir kadın olsam saten buraya gerek bile duymazdım . herkese iyi yada kötü yazmalarına bile teşekkür ederim uyardıkları içinn saten yazıp paylaştıktan hemen sonra pişmaan oldum ..

Bosuna "ekşın" arama bacim senin hep gormk zorunda oldgun biride deil hic bulandrma ortaligi :KK66:

Dertsiz başına dert almak istiyosan tabiki mesaj at. Kocan yanlışlıkla olur da mesajı görürse 'yeaaa benim ex o ya' dersin.

Esin yapsa benzer biseyi ne hissedersin

Size ne ? Neyi soracaksınız? Evlisiniz, eşinizi sevdiğinizi iddia ediyorsunuz; ilişkisi olsun ya da olmasın size ne?

Sanane adamin iliskisi varsa yada yoksa sen evlenmissin demekki esini secmissin onu deil eger onu secseydin beklerdin dimi bende bu ayran gonullu ne istedigini bilmeyen leri anlamiyorum ....

SedaUmut SedaUmut kusura bakma kardesim ama ben noyle bisi dusunsem kocamin yuzune bakamam ona ihanet ettigimi dusunurum. Boyle bisi dusunuyosan kocani sevdigine inanamam ki sevsen umrunda olmaz eski ilişkin... Boslukta kaldin da evlendin olabilirmi acaba?? Ama bence esini sevmiyosun...ben ilk esimin resimlerini gordugumde inan basta anlamadım kim oldugunu bi 10-15saniye baktim tanidik geldi ama inan cikaramadim. Kocami seviyorum cunku ve bana herseyi unutturdu.ama sanirim sende durum bu degil...uzgunum senin adina bence bu konuyu hc dusunme kocani seviyosan(!?!?!) cunku aklinda kaldikca kocandan uzaklasirsin istem disi...

Back
X