Kızlar merhabalar yazıp yazmamak arasında kaldım ama iki gündürlü kurup duruyorum kendi kendime bende kurucağıma sizden akıl almak hemde birazda içimi dökmek istedim kızlar .. Öncelikle evliyim eşimide çok seviyorum kimse kesinlikle yanlış anlmasın kötü düşünmesin ama uzun süredir evlenmeden önce bir arkdaşım vardı evlendiğimde o askerdeydi ve geldiğinde ben evlendim ama ara ara takip ediyordum ablamın facesinden bakıyordum profiline ailesiyle işli dışlıydık tabikşi haylada öyle annesi teyzem gibidir ama tabiki evlenmeden önce annesi hep gelinim diyodu hep oğluyla düşüyordu ama zamnla herşey degişti neyse kısa kesicem tabi bende olmadığı için ablamda ekli ben de ablamın facesine girdim dün baktım ki ilşkisi var yapmış tabi 2 senedir hiç sesi çıkmıyordu ki ben evlendikten sonra annesi gelip gidiyor dermiş hep annesine ben kimseyle evlenmem kimseyi sevmem ki kendisi denizcide benimle kimse yapmaz diye ben sevdim ama olmadı diye dediğim gibi dünde öyle görünce çim cız etmedi değil çok üzüldüm eskiler geldi aklıma ama evlendikten sonra hiç konuşmadık hiç görüşmedik ben zaten evlendim şuan bursada yaşıyorum kendisi istanbulda yani ne zaman görücem saten sadece sormak istediğim sizce yazmalımıyım içimi kepireceğine yoksa umursamamalıyım ?Ki ben hep hayatım boyunca kalbimi dinledim ve kaybettim şuanda da sanırım aklımı kullanmam gerek sanırım ..
Kızlar merhabalar yazıp yazmamak arasında kaldım ama iki gündürlü kurup duruyorum kendi kendime bende kurucağıma sizden akıl almak hemde birazda içimi dökmek istedim kızlar .. Öncelikle evliyim eşimide çok seviyorum kimse kesinlikle yanlış anlmasın kötü düşünmesin ama uzun süredir evlenmeden önce bir arkdaşım vardı evlendiğimde o askerdeydi ve geldiğinde ben evlendim ama ara ara takip ediyordum ablamın facesinden bakıyordum profiline ailesiyle işli dışlıydık tabikşi haylada öyle annesi teyzem gibidir ama tabiki evlenmeden önce annesi hep gelinim diyodu hep oğluyla düşüyordu ama zamnla herşey degişti neyse kısa kesicem tabi bende olmadığı için ablamda ekli ben de ablamın facesine girdim dün baktım ki ilşkisi var yapmış tabi 2 senedir hiç sesi çıkmıyordu ki ben evlendikten sonra annesi gelip gidiyor dermiş hep annesine ben kimseyle evlenmem kimseyi sevmem ki kendisi denizcide benimle kimse yapmaz diye ben sevdim ama olmadı diye dediğim gibi dünde öyle görünce çim cız etmedi değil çok üzüldüm eskiler geldi aklıma ama evlendikten sonra hiç konuşmadık hiç görüşmedik ben zaten evlendim şuan bursada yaşıyorum kendisi istanbulda yani ne zaman görücem saten sadece sormak istediğim sizce yazmalımıyım içimi kepireceğine yoksa umursamamalıyım ?Ki ben hep hayatım boyunca kalbimi dinledim ve kaybettim şuanda da sanırım aklımı kullanmam gerek sanırım ..
Sen kötü düsünemesen bile, kendini Esinin yerine koy. Birbirinize olan saygi ve sevgi bir anda pir olup ucar gider sonra "keske" diyecek hallere gelirsin.Herkes üstüme gelmekte haklı ama siz ciden yanlış anladınız belki evet çok çirkin duruyor belki çok kötü bir yazı ama inanın amacım kötü değildi ki şuan kötü oldum haklısınız
Yazmaman dogru olur, yanlis algilamalar yanlis durumlara yol acabilir. Eskiye hatirlatan ve Esinin degeri düsücek durumu sergileyen her tür seylerden uzak dur.
Evet anliyorum seni canim, ama iste bazen üyeler birsey bilmeseler de kisa ve öz bir sekilde acik etmezler. Bastan insana kaba gelebilir, ama inan sonradan bu konu ve durum aklina geldiginde gülümseyeceksin ve "gercekten bunu yapacakmiydim ben?" diye.Haklısın ama inanın yanlış bişey yapmamak için aslında paylaşmak istediğim için yargılamkta herkes haklı kimse olsa demelerine asla bişey diyemem ama beni uyarmadığınız için çok teşekkür ederim yanlış bişey yapmamam içindi . ama önyargılı konuşanlara yaparsınız demeleri üzdü ki dışarda öyle gözküyordur eminim ama bişey yapmadım yapmamak içindi ..
Evet anliyorum seni canim, ama iste bazen üyeler birsey bilmeseler de kisa ve öz bir sekilde acik etmezler. Bastan insana kaba gelebilir, ama inan sonradan bu konu ve durum aklina geldiginde gülümseyeceksin ve "gercekten bunu yapacakmiydim ben?" diye.
Sadece düsündügünden ve fikir almak istedigin zaten ortada. Ama yazdigim gibi uygulaman hos olmaz, icinde bir kötü durum olmasa bile.
Ben sirf, sevgilim kendini degersiz hissetmesin diye kayip ettigim ilk askimin mezarina ugramaya bile göze alamiyorum. Cünkü olmus bitmis bir olay. Hadi gönüldeki ana baba karde olsa neyse ne, ama evvelden esinin derecesinde bulunan biri ile görüsmen gercekten sorun yaratabilir. Aslinda ne yapiyor diye gözden gecirmen bile yersiz.
Aynenyazma. unut gitsin. evlenmişsin hem.
bu arada koca yazıda "haylada" kelimesine takıldım.
Ben de 'işli dışlı'ya takıldımyazma. unut gitsin. evlenmişsin hem.
bu arada koca yazıda "haylada" kelimesine takıldım.
Esin yapsa benzer biseyi ne hissedersinKızlar merhabalar yazıp yazmamak arasında kaldım ama iki gündürlü kurup duruyorum kendi kendime bende kurucağıma sizden akıl almak hemde birazda içimi dökmek istedim kızlar .. Öncelikle evliyim eşimide çok seviyorum kimse kesinlikle yanlış anlmasın kötü düşünmesin ama uzun süredir evlenmeden önce bir arkdaşım vardı evlendiğimde o askerdeydi ve geldiğinde ben evlendim ama ara ara takip ediyordum ablamın facesinden bakıyordum profiline ailesiyle işli dışlıydık tabikşi haylada öyle annesi teyzem gibidir ama tabiki evlenmeden önce annesi hep gelinim diyodu hep oğluyla düşüyordu ama zamnla herşey degişti neyse kısa kesicem tabi bende olmadığı için ablamda ekli ben de ablamın facesine girdim dün baktım ki ilşkisi var yapmış tabi 2 senedir hiç sesi çıkmıyordu ki ben evlendikten sonra annesi gelip gidiyor dermiş hep annesine ben kimseyle evlenmem kimseyi sevmem ki kendisi denizcide benimle kimse yapmaz diye ben sevdim ama olmadı diye dediğim gibi dünde öyle görünce çim cız etmedi değil çok üzüldüm eskiler geldi aklıma ama evlendikten sonra hiç konuşmadık hiç görüşmedik ben zaten evlendim şuan bursada yaşıyorum kendisi istanbulda yani ne zaman görücem saten sadece sormak istediğim sizce yazmalımıyım içimi kepireceğine yoksa umursamamalıyım ?Ki ben hep hayatım boyunca kalbimi dinledim ve kaybettim şuanda da sanırım aklımı kullanmam gerek sanırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?