Bilen varsa yardım etsin lütfen:(

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Eski sevgilimle ortak arkadaşımız senin eskisi evlendi biliyomusun dedi bende şaşırdım hiç bakmadığım halde sırf bu meraktan bikaç kere açıp facebookuna resimlerine baktım,geçmiş arama kısmından sildiğimi zannederken bi baktım a yazınca o çıkıyor ben başka bişey aratcaktım onu görünce şok oldum,ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,şuan şifrelerimiz birbirimizde yok ama ya evlendiğimizde görürse o zaman baktığımı düşünürse nasıl silicem arkadaşlar:(

Oyhhhh, arkadaşım arama motorunun geçmişini sil zaten silinir.Ayrıca neden şifreni veresin adama ? Ayrıca arama motorunu kaldır tekrar yükle tertemiz olur. Bir daha da yapma madem endişe edeceksin

Pc denmi telefondan mi? Arama gecmisi silince birsey kalmiyorki. A ya basinca cikiyorsa. A da olan butun isimler geliyordur normaldir.
Pc den bilmiyorum ama telefonda gecmisi silince gidiyor.
Benim bi arkadas benim telefondan sevgilisine bakmisti. Bende sildim arama gecmisini ama hic cikmadi. Ciktiysada bilmiyorum. Bakmadik hic.

Pc denmi telefondan mi? Arama gecmisi silince birsey kalmiyorki. A ya basinca cikiyorsa. A da olan butun isimler geliyordur normaldir.
Pc den bilmiyorum ama telefonda gecmisi silince gidiyor.
Benim bi arkadas benim telefondan sevgilisine bakmisti. Bende sildim arama gecmisini ama hic cikmadi. Ciktiysada bilmiyorum. Bakmadik hic.
Telefondandı şimdi pcyi açtım baktım ordada aynısı

Facebook'ta Hareketler dökümü - Filtrele - Ara - Arama kayıtlarını sil.

Bu sırayla silebilirsiniz. Sadece arama motoru geçmişi silmek yetmez.

Back
X