Bileniniz var mi ??

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2 gece ust uste dis gicirdatmama uyandim resmen..sonra kok dislerimin asiri acidigini farkettim dolgudan zannettim sonra geceyi hatirladim.dikkat ettim gun icinde de sıkıyorum surekli deliricem bunun cozumu caresi nedir nereye gidicem ben dis doktoruna mi psikologa mi ? Dis etlerim aciyo resmen gece boyuncada sıkıyorum sanirim gun icinde zaten sıkıyorum bilmeden.28 cocukla her gun ogretmenim ogretmenimmmmmmm civiltilarinin da sonucu olabilir :) normalde sinirli degilim ama artik yipraniyorum sanirim..

Bunun sebebı stres caresıde agızlık medıkallerde vardır gece takıysun onu ısırıysun oyle bısı bendede vardı kucukken smdı yapmıyrım heralde hıc farkında degılım

Bunun sebebı stres caresıde agızlık medıkallerde vardır gece takıysun onu ısırıysun oyle bısı bendede vardı kucukken smdı yapmıyrım heralde hıc farkında degılım
Gun icinde de yapiyorum ama ..bazen sinirlenmmeek icin bazen durup dururken yaptgmi farkediyorum

Medikallerde bunun için satılan plastik gibi bir şey var. Alabilirsiniz

sinirden. bende yapıyorum. ön dişlerimin alt tarafları zedelendi bu yuzden

Strestendir. Gergin olduğum zaman uyurken tirnaklarimi avuc icime geçiriyorum bende. Surekli oluyorsa doktordan tavsiyeyle medikal urunleri kullanabilirsiniz

Önce diş doktoruna gidiyorsunuz, dişlerinizin kalıbını alıyor ve size, bilhassa uykuda kullanabilmeniz için "Gece plağı" veriyor. Sonra da bir psikologa gidebilirsiniz.

Strestendir. Gergin olduğum zaman uyurken tirnaklarimi avuc icime geçiriyorum bende. Surekli oluyorsa doktordan tavsiyeyle medikal urunleri kullanabilirsiniz
Bak onuda cok yapiyorum gun icinde de bazen canimin acidigni sonrada farkediyorum sen soyleynce aklima geliyor

Önce diş doktoruna gidiyorsunuz, dişlerinizin kalıbını alıyor ve size, bilhassa uykuda kullanabilmeniz için "Gece plağı" veriyor. Sonra da bir psikologa gidebilirsiniz.
Aa devlet hastanesi yapiyor mu ki bunu ozele mi gitmem lazim yoksa psikologada gidicem ilac kullanmk istemiyorm ama tatilde de gecmezse gitmem lazm artik

Bak onuda cok yapiyorum gun icinde de bazen canimin acidigni sonrada farkediyorum sen soyleynce aklima geliyor

Bende sabah kalktigimda farkediyorum :) bence doktora gorunun. Kullanmaniz icin plastik materyal verebilir ama sanirim ölçüde vardir. Standart bi kalipta oldugunu sanmiyorum

Aa devlet hastanesi yapiyor mu ki bunu ozele mi gitmem lazim yoksa psikologada gidicem ilac kullanmk istemiyorm ama tatilde de gecmezse gitmem lazm artik

Bilmiyorum, yapıyordur muhtemelen, bi sorun. Önce dişlerinizi korumaya alın, sonra sebebini araştırır durursunuz.
Ben de alt dişlerden 1-2sini filan eğmiş, birini de kırmıştım sıkarken.

benim yengeminde vardı aynnı sorundan.sakız bulundurun agzınızda

Bilmiyorum, yapıyordur muhtemelen, bi sorun. Önce dişlerinizi korumaya alın, sonra sebebini araştırır durursunuz.
Ben de alt dişlerden 1-2sini filan eğmiş, birini de kırmıştım sıkarken.
Benimde kok disler fena sogugada duyarli hale geldi sorun bu cogu zaman sanirim tesekkur ederim : )

Bende gece dis gicirdatiyorum yillardir.
Disciler gece agziniza takacaginiz ozel aparat veriyorlar bir disci ile gorusun.

Ya bu bendedd vardi acaba ben mi abartiyorum diye dusunuyordum ama sabah uyandugijda tirnak izlerim oluyofu avuc iclerimde

Strestendir diyenler için söylüyorum ben 4 5 yaşlarımdayken yaparmışım annem söylerdi. Zamanla kendiliğinden geçti ama stres dışında başka sebebi olmalı sonuçta 4 yaşında çocuğun stresle ne işi olabilir

Bazi hastaliklarnda belirtisiymis baktim nette bulamadim insallah nörolojik degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…