Gun icinde de yapiyorum ama ..bazen sinirlenmmeek icin bazen durup dururken yaptgmi farkediyorumBunun sebebı stres caresıde agızlık medıkallerde vardır gece takıysun onu ısırıysun oyle bısı bendede vardı kucukken smdı yapmıyrım heralde hıc farkında degılım
Gun icinde de yapiyorum ama ..bazen sinirlenmmeek icin bazen durup dururken yaptgmi farkediyorum
O da mantikli minnoslara kizmayayim derken dis kalmayacak : ))))Sınırden o sınırden sakız falan cıgne barı dıslerıne ck zarar verır bu durum
Bak onuda cok yapiyorum gun icinde de bazen canimin acidigni sonrada farkediyorum sen soyleynce aklima geliyorStrestendir. Gergin olduğum zaman uyurken tirnaklarimi avuc icime geçiriyorum bende. Surekli oluyorsa doktordan tavsiyeyle medikal urunleri kullanabilirsiniz
Aa devlet hastanesi yapiyor mu ki bunu ozele mi gitmem lazim yoksa psikologada gidicem ilac kullanmk istemiyorm ama tatilde de gecmezse gitmem lazm artikÖnce diş doktoruna gidiyorsunuz, dişlerinizin kalıbını alıyor ve size, bilhassa uykuda kullanabilmeniz için "Gece plağı" veriyor. Sonra da bir psikologa gidebilirsiniz.
Bak onuda cok yapiyorum gun icinde de bazen canimin acidigni sonrada farkediyorum sen soyleynce aklima geliyor
Aa devlet hastanesi yapiyor mu ki bunu ozele mi gitmem lazim yoksa psikologada gidicem ilac kullanmk istemiyorm ama tatilde de gecmezse gitmem lazm artik
Benimde kok disler fena sogugada duyarli hale geldi sorun bu cogu zaman sanirim tesekkur ederim : )Bilmiyorum, yapıyordur muhtemelen, bi sorun. Önce dişlerinizi korumaya alın, sonra sebebini araştırır durursunuz.
Ben de alt dişlerden 1-2sini filan eğmiş, birini de kırmıştım sıkarken.
Bende gece dis gicirdatiyorum yillardir.2 gece ust uste dis gicirdatmama uyandim resmen..sonra kok dislerimin asiri acidigini farkettim dolgudan zannettim sonra geceyi hatirladim.dikkat ettim gun icinde de sıkıyorum surekli deliricem bunun cozumu caresi nedir nereye gidicem ben dis doktoruna mi psikologa mi ? Dis etlerim aciyo resmen gece boyuncada sıkıyorum sanirim gun icinde zaten sıkıyorum bilmeden.28 cocukla her gun ogretmenim ogretmenimmmmmmm civiltilarinin da sonucu olabilir :) normalde sinirli degilim ama artik yipraniyorum sanirim..
Ya bu bendedd vardi acaba ben mi abartiyorum diye dusunuyordum ama sabah uyandugijda tirnak izlerim oluyofu avuc iclerimdeStrestendir. Gergin olduğum zaman uyurken tirnaklarimi avuc icime geçiriyorum bende. Surekli oluyorsa doktordan tavsiyeyle medikal urunleri kullanabilirsiniz
Bazi hastaliklarnda belirtisiymis baktim nette bulamadim insallah nörolojik degildirStrestendir diyenler için söylüyorum ben 4 5 yaşlarımdayken yaparmışım annem söylerdi. Zamanla kendiliğinden geçti ama stres dışında başka sebebi olmalı sonuçta 4 yaşında çocuğun stresle ne işi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?