bilenler bi yardim etseniz:(

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar mrb herkese iki bucuk haftalik evliyim kusura bakmayin acik yazcam biraz ilk iliskiden itibaren bi koku olustu ve inanilmaz rahatsiz ediyo bu beni doktora gttm fitil verdi neo penotran ovul diye bi fitil kullandim bi iki saat once ama boyle afedersinz akinti olmus iyi yapamadimmi acaba yoksa boylemi olur bu ilac akarmi yani tsk ederm simdideno_O

Normal bir durum bir miktarinin disari atilmasi. Ama bu tip bir ilaci gece yatmadan kullanmak gerekir, iceride mumkun olan en uzun süre kalmasi icin. yoksa yeterli etkinlige ulasamayabilir

Normal bir durum bir miktarinin disari atilmasi. Ama bu tip bir ilaci gece yatmadan kullanmak gerekir, iceride mumkun olan en uzun süre kalmasi icin. yoksa yeterli etkinlige ulasamayabilir
Tsk ederim cvp verdiginiz icin kizlar peki fitil kullanirken ayni zamanda iliskide yasanabilir mi acaba:oops:

evet normal akıntı olması arkadaşlarında dediği gibi gece yatmadan önce kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız. bende kullandım fitil dr gece yatmadan kullan demişti sonuç almıştım.

Biz pek onermiyorduk canim cunku iliski vajinanin asidik olan ph dengesini alkali yonde bozar bu yuzden kimi yatkin kimseler de kolayca vajinit olur ben senin yerinde olsam tedavi suresince iliskiden uzak dururdum zaten kötü koku falan olunca insanin icinden gelmez ki.

Meraktan sordum doktora iki haftadir korunmadm hamileysem yada kalirsam bisey yaparmi builaclar diye hic sakincasi yok dedi doktor arkadasim korunman gerek demis kafam karisti iyisi uzak durmak sanirimo_O

Bende kullanmıştım bu fitili gece yatarken atıyodum ve öncesinde ilişki yaşamıyoduk eşim saolsun anlayışlıdır ama düzenli kullanmalısın ilacını kutuyu bitir yani.

Genellikle enfeksiyondan olur.. Nedense kadınların çoğu (bende) ilk hafta engeksiyon yakalarız.. O fitili gece yatarken kullan , sabaha kadar etkisini göstersin.. Dozajı ve sürecine harfiyen uy, yoksa enfeksiyon azar :/ ilişki canını yakabilir, yakmıosa korunun ki eşinede bulaşıp sana tekrar gelmesin.. Erkeklerde mantar ve diğer bir kaç sorun olduğunda, kadındaki gibi ne koku olur, ne kaşıntı ne akıntı, sonra kadına geçer ilişki esnasında.. Hepimiz bilirizki erkek her tu aletten sonra biz kadınlar gibi temizlenmez, eğer eşin bu aşamada 1 hafta kadar hijyenine dahada dikkat ederse çabucak atlatırsın bu durumu.. Geçmiş olsun

Back
X