- 20 Haziran 2016
- 6.245
- 10.620
- 248
- Konu Sahibi HazalHazall
-
Araya daha ne kadar soğukluk girebilir?Peki bu süre araya soğukluk sokmaz mi ?
Yeni bir ilişkide neden biranda böyle olur ki anlam veremiyorumAraya daha ne kadar soğukluk girebilir?
Peki neden direkt söylemezlerKafamı dinlemeliyim der zaman ister sonra da olmuyor ayrılalım der. Klasik
Size gerçekten sevgisi varsa ne ara soğur nede sizi bırakır.Peki bu süre araya soğukluk sokmaz mi ?
Bu süreçte ben çok kiriliyorum ama suan böyle davranması bile beni kırdıSize gerçekten sevgisi varsa ne ara soğur nede sizi bırakır.
Ne yaparsanız yapın size ulaşmaya çalışır
Ama başlamak isteyen ve ilk hoşlananda oydu ben zorlamadimki onu hicbirseyeSeni üzmek istemiyorum ama ben pek gelecek görmedim sizin ilişkide.
Güzel başlamış olabilir.Karşı taraf o elektriği yakalayamamış belli ki.Şahsen canı benimle konuşmak istemeyen sevgiliyi bir dakika yanımda tutmam.Saçmalık üç gün beş gün arama demesi.Bana deseydi,"hiç yormayayım canım seni hiç aramam" der çıkardım hayatından.Erkek kaprisi çekemiycem kusura bakmasın.
Seni de anlıyorum.Seviyorsun,üzülüyorsun.Ama bu paylaşımsız,ilgisiz,soğuk adamla bir yol alamayacağını anlaman lazım.Sen adım attıkça,o geri geri adımlarla kaçıyor.Vaktini harcama.Gerçekten mutlu olabileceğin biriyle ol.
Farketmez ki.Hoşlanmış.O hoşlanma duygusu ileri gidememiş,evrilememiş aşka.Tamamen içsel durumlar.Çok normal.Her ilişki büyük sevdaların yuvası olmuyor malesef.Ama başlamak isteyen ve ilk hoşlananda oydu ben zorlamadimki onu hicbirseye
Peki su saatten sonra ne yapmalıyımFarketmez ki.Hoşlanmış.O hoşlanma duygusu ileri gidememiş,evrilememiş aşka.Tamamen içsel durumlar.Çok normal.Her ilişki büyük sevdaların yuvası olmuyor malesef.
Bir kere beklentilerini bir kenara bırak.Üstüne de düşme.Arama sorma.Bırak kendi haline.O arada kafanı dağıtmak için meşgaleler bul kendine.Aramak isteyeceksin çünkü.Yenik düşme kendine.Üstüne düşmüşsün olmamış,bir de mesafeli durmayı dene bakalım.Peki su saatten sonra ne yapmalıyım
Aslında dün ben bu davranışlarının hoşuma gitmediğini ve bu şekilde olmayacagini söylemek için aramistim ama kaybetme korkum var galiba o bunları diyince kırıla kırılan peki dedim sadeceBir kere beklentilerini bir kenara bırak.Üstüne de düşme.Arama sorma.Bırak kendi haline.O arada kafanı dağıtmak için meşgaleler bul kendine.Aramak isteyeceksin çünkü.Yenik düşme kendine.Üstüne düşmüşsün olmamış,bir de mesafeli durmayı dene bakalım.
Aslında ayrıl demeliyim.Sen seviyorum kopmak istemiyorum dediğin için bunları öneriyorum.
İnsanın sevdiği biri olunca ne yazıkki böyle oluyorYav yazma diyorlar hala soruyorsunuz insani skan bi yonunuz var lutfenbu dedigumi ciddiye alin ... Silkelenin kiymetsz olmussunuz
yapma kardesim yapma .. Nefsineengel ol yapmaa gozunde kuculmussun bu daha mi iyi sunu unutma kacan tatli gelirİnsanın sevdiği biri olunca ne yazıkki böyle oluyor
Üzücü de olsa gerçek olan bu galiba ne yazıkki2 aylık sevgilide ne özlemesi yaa insan 2 aylıkken cicim zamanlarıdır her dakika özler. Kibarca istemiyorum demiş siz anlamamazlığa veriyorsunuz. Biraz kendinize saygı duyun bence ve acilen bitirin bu ilişkiyi.
Haklısınız.Suan bende de aynı o durum varyapma kardesim yapma .. Nefsineengel ol yapmaa gozunde kuculmussun bu daha mi iyi sunu unutma kacan tatli gelir
Kac yasindasiniz?Bayanlar mrb size daha öncede erkek arkadaşımla olanlari anlatmıştım ve hatta birçoğunuzda beni suçladı.Ama ben o olaylardan sonra olayları akışına bıraktım ve de o eski arama yazma vs.o muhabbetleri yapmadım zamana bıraktım onu sıkıp bunaltmamak adına.Ve biz bu olaylardan sonra görüştük bir kere( farklı illerde olduğumuz için sık gorusemiyoruz)Neyse dediğim gibi gorusmede falan hersey normaldi.Yuzyuzeyken neden bu şekilde davrandığını sordum oda bana hayatı çok hızlı yaşadığını (yani iş ve sürekli çevresindekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten)ve yorulduğunu biraz durulması gerektiğini söyledi.Hatta su cümleyi kullandı ruhum bedeninden hızlı yaşıyor ve bundan dolayı beynim dolu biraz kendime gelmem lazım dedi.Neyse üzerine gitmemek için tamam dedim .Sonrasında ama bunun bu ilgisiz tavırları giderek arttı ve bazen ben yazmadığım zaman hiç yazmaz oldu aramamaya başladı aradığımda hep bir yerde hep bir işi ve bir dakikalık kısa konuşmalar falan.Vede iki gün önce hastaydim onu bilmesine rağmen ertesi gün yine aramadı.Neyse dedim ki kendime gece nobetteydi çok yoğundu çıkınca uyuya falan kalmıştır diye kendi kendime kılıflar uydurdum.Sonra yine ben aradım napiyosun falan bu yoğunluğundan falan bahsetti dedim canın mi sıkkın neden böylesine benimle ilgili mi bir sorun var iliskimizle ilgili diye sordum .Oda hayır senlik bir durum yok tüm sorun benimle ilgili kafamı toparlayamiyorum bir türlü değişik bir zamandan geçiyorum(bir hafta sonra da ailevi önemli bir mahkemeleri var)su süreç bir geçsin kafamı toparlamak istiyorum dedi.Bende peki ya ben dedim senlik bişey yok ben biraz kendimi dinlemeliyim falan dedi bende neden benden kaciyorsun ulasamiyorum sana falan dedim buda kaçma değil sadece biraz ben arayayim seni ben yazayım ben merak edeyim gerekirse üç gün beş gün sonra arayayim ama özlemi hissedeyim yalnızlığın kötü yanlarını göreyim falan dedi.Bende dedim ki ya biz sonuçta uzun yıllardır sevgili değiliz böyle birşeyi neden istiyorsun başlangıçta yani bir tur ara vermek mi istiyorsun anlam veremiyorum dedim hayır ara vermek değil sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum vede dediğim gibi gerekirse üç beş yada birgün sonra ben ozleyeyim falan dedi.Anlayış göster lütfen dedi bende bişey diyemedim.Onu seviyorum bitirmek istemiyorum.Sizce ne yapmam gerekir nasıl davranmaliyim.O neden böyle davranıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?