Bilenler Bilir!!Bana kızdınız ama...

Kafamı dinlemeliyim der zaman ister sonra da olmuyor ayrılalım der. Klasik

Seni üzmek istemiyorum ama ben pek gelecek görmedim sizin ilişkide.

Güzel başlamış olabilir.Karşı taraf o elektriği yakalayamamış belli ki.Şahsen canı benimle konuşmak istemeyen sevgiliyi bir dakika yanımda tutmam.Saçmalık üç gün beş gün arama demesi.Bana deseydi,"hiç yormayayım canım seni hiç aramam" der çıkardım hayatından.Erkek kaprisi çekemiycem kusura bakmasın.

Seni de anlıyorum.Seviyorsun,üzülüyorsun.Ama bu paylaşımsız,ilgisiz,soğuk adamla bir yol alamayacağını anlaman lazım.Sen adım attıkça,o geri geri adımlarla kaçıyor.Vaktini harcama.Gerçekten mutlu olabileceğin biriyle ol.

Ama başlamak isteyen ve ilk hoşlananda oydu ben zorlamadimki onu hicbirseye

Peki su saatten sonra ne yapmalıyım
Bir kere beklentilerini bir kenara bırak.Üstüne de düşme.Arama sorma.Bırak kendi haline.O arada kafanı dağıtmak için meşgaleler bul kendine.Aramak isteyeceksin çünkü.Yenik düşme kendine.Üstüne düşmüşsün olmamış,bir de mesafeli durmayı dene bakalım.

Aslında ayrıl demeliyim.Sen seviyorum kopmak istemiyorum dediğin için bunları öneriyorum.

Aslında dün ben bu davranışlarının hoşuma gitmediğini ve bu şekilde olmayacagini söylemek için aramistim ama kaybetme korkum var galiba o bunları diyince kırıla kırılan peki dedim sadece

Yav yazma diyorlar hala soruyorsunuz insani skan bi yonunuz var lutfenbu dedigumi ciddiye alin ... Silkelenin kiymetsz olmussunuz

2 aylık sevgilide ne özlemesi yaa insan 2 aylıkken cicim zamanlarıdır her dakika özler. Kibarca istemiyorum demiş siz anlamamazlığa veriyorsunuz. Biraz kendinize saygı duyun bence ve acilen bitirin bu ilişkiyi.

Kac yasindasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…