Bilenler Bilir!!Bana kızdınız ama...

Konu girişinde icerigin "sevgili" olduğunu görünce o kadar uzun yazıyı okumadim.. sevgili ne yaa. . Işine gelmeyen biri belli ki uzunca yazmissin .. daha az enerjiyi ayrilmak icin 2 satırlık mesajla harca bence

Benim de aklıma gelmiyor değil malesef

Ruhum hayatimdan ayri yasiyor kimin konusu ben iki yeredemi yazmisim allah allah yasini burada sormusum oraya yazmisim :)

Benim de aklıma gelmiyor değil malesef
İşte o yüzden aramayacaksın.. Arama..inan bu tiple ciddi ilişki yürümez.. Evlense iki gün sonra ben sıkıldım diyebilir.. Boşver.. Yol ver.. Yoluna bak arkadaşım.. İkizler burcuydu benim sevgilim.. İkizler burcu erkeğine o yüzden bi ön yargılıyımdır.. Tabi hepsi öyledir demiyorum..

O da yay burcu.oysaki o kadar konuşmasını bilen fikirleri güzel biriydi ki hatta bunlar etkiledi beni.daha bir hafta öncesinde ortak bir arkadaş nisanlisindan ayrilmisti ona verdiği akılları görseniz o kişi bunları yapan kişi mi dersiniz benim gibi.Bende suan o fikirlerini bildiğim için bunları yadırgıyorum inanki.Okadar hassas konusuyorduki ilişki ve hayatındaki kişi adına .

Israrla aramaya ve mesaj atmaya devam et!!!

Mangalda kül bırakmazdı.. Aynı ya gerçekten.. O fikirleri kendi için niye kullanamıyor? Bir de böyle düşün.. Senin içinde olacağın bir ilişki istemiyor.. Bunu anlamak çok zor değil.. Görüşmediğiniz dönemde seni aldatabilir.. Ve sen bunu öğrendiğinde ama biz o dönem görüşmüyorduk diyip çıkabilir işin içinden.. Yaşın kaç bilmiyorum.. Ben 31 yaşındayım.. 5 yıllık evliyim.. Benden küçüksen sana benden abla tavsiyesi.. Bırak...! Şu an eşimle o kadar mutluyum ki.. Diyorum ki.. Bana bu kadar değer veren bir adamı neden daha önce tanımadım..? Cevabım ise şu oluyor.. Demek ki yaşamadan anlayamacaktım değer görmek neymiş? Sevgilinin sana değer verdiği yok.. Sadece geçiştiriyor.. Tamam sen arayıp boğdun diyelim.. Ama sonuç olarak bu adam ayrılmak isteyip sana bunu gayet söyleyebilir.. Olmuyor diyebilir.. Ama yok.. Napıyor? Ayrılmıyor.. Seni bir köşede bekletiyor.. Nasılsa sen onu arayacaksın.. Sen ceptesin.. O şöyle bir kafa dağıtıp sana dönecek.. Yapma.. Ayrılıyorum de ayrıl.. Arama..

Peki sizce suan mi bitirmeliyim yoksa sessiz kalıp o yazdığinda mi istemiyorum artık demeliyim

sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum!!
Demiş ki; şu anlama geliyor, içimden gelmiyor,
yapmacık olamıyorum. Size mesajjı veriyor ama sevginiz engel oluyor anlamanıza malesef

Ayy hala soruyor canim yazilari bir degerlendir. Yuzdelik dilim koy hangisi agir basiyorsa onu uygula ayy kiyamam yaa bir tarafdan da kiyamiyorum sana ama boyle masum masum sorarken canim yazma ne bu naz niyaz amnn elin adaminimi cekeceksin bu yasinda.

Ne dersek diyelim anlamayacaksin. Bos yere konu acmissin cunku kim ne derse desin sen ayni seyleri yapmaya devam edeceksin.
Ortada bir iliski bile yok. Sen kendi kendine ugrasiyorsun. Adam istemiyor. Ille acikca sana soylemesi mi lazim. Ki soylemis de sen anlamamissin. Ozlemem lazim demis aramam icin. Arama tenezzulunde bile bulunmuyor. Bir sey demeden aciklama bile yapmadan bitir arama sorma. Aradiginda acma. Iliski boyle olmaz. Beni ara demekle aratacaksan bu iliski degildi. Yurumez bu. Bosver gitsin bu adami. Anla artik ya.

İnanın bu tepkiyi verecek kadar bunaltacak bişey yapmadım
Ozamn dengesiz bı insan neden seviyorum diyorsun inanki şimdi seni simartip el üstünde tutacağı zamanlar niye elin manyagini cekiyosun kendine acimiyomusun neden seninde sevilmeye simartilmaya ihtiyacın yokmu inan en güzel zamanlarin yarın birgün evlendiginde bu erkekler zaten hoduk oluyor bari şimdiden sevgililik zamanlarinin tadını cikaracak birini bul derim

Dediklerine değil,yaptıklarına bakacaksın canım.Başkasına herkes düzgün akıl verebilir.İş kendine gelince yapmaz çünkü onlara baktığı gibi kendine objektif bakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…