- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi HazalHazall
-
Benim de aklıma gelmiyor değil malesefBundan yılllaaar yılllöar önce bir sevgilim vardı. Ailemin haberi vardı. Çünkü 4 yıllık bir ilişkiydi. İlgisizlik başkadı. Bir süre sonra aynı sizin sevgilinizin söylediği şeyleri söyledi bana.. Biraz kafamı dinlemek istiyorum. Sorun senlik değil.. Falan bla bla bla....... Bir süre görüşmeyelim dedi.. İyi dedim ama içim içimi yiyordu.. Bir gün aradım ve pattttttt...! Adam kendine sevgili yapmış iş yerinden..! Kız açtı telefonu.. Sen kimsin dedim.. Ben x in sevgilisiyim dedi.. Nr zamandır birliktesiniz dedim.. 2 aydır dedi.. Yani adam sızlanmaya başladığı sıralarda zaten hayatına başka birinş sokma derdindeymiş.. Demem o ki salacaksın defolsun gitsin.. Bu tiplerin peşinden gidince bir tarafları kalkıyor.. Ortak bir arkadaşımıza zamanında sinope den ayrılmayı isityorum ama o be çok seviyor.. Çok üzülür yapamam.. Demiş:) Allaaaam ben bunu duyunca gülme kıyamet.. Resmen popomla gülmüştüm.. Siz de aramayın bakın çıkacak kokusu..
İşte o yüzden aramayacaksın.. Arama..inan bu tiple ciddi ilişki yürümez.. Evlense iki gün sonra ben sıkıldım diyebilir.. Boşver.. Yol ver.. Yoluna bak arkadaşım.. İkizler burcuydu benim sevgilim.. İkizler burcu erkeğine o yüzden bi ön yargılıyımdır.. Tabi hepsi öyledir demiyorum..Benim de aklıma gelmiyor değil malesef
Benim blogda yeni olduğum için iki farklı konu acmisim fark etmedenRuhum hayatimdan ayri yasiyor kimin konusu ben iki yeredemi yazmisim allah allah yasini burada sormusum oraya yazmisim :)
Anladim bende ne oluyor dedim aslinda bende acemiyim:)Benim blogda yeni olduğum için iki farklı konu acmisim fark etmeden
O da yay burcu.oysaki o kadar konuşmasını bilen fikirleri güzel biriydi ki hatta bunlar etkiledi beni.daha bir hafta öncesinde ortak bir arkadaş nisanlisindan ayrilmisti ona verdiği akılları görseniz o kişi bunları yapan kişi mi dersiniz benim gibi.Bende suan o fikirlerini bildiğim için bunları yadırgıyorum inanki.Okadar hassas konusuyorduki ilişki ve hayatındaki kişi adına .İşte o yüzden aramayacaksın.. Arama..inan bu tiple ciddi ilişki yürümez.. Evlense iki gün sonra ben sıkıldım diyebilir.. Boşver.. Yol ver.. Yoluna bak arkadaşım.. İkizler burcuydu benim sevgilim.. İkizler burcu erkeğine o yüzden bi ön yargılıyımdır.. Tabi hepsi öyledir demiyorum..
Sizde haklısınızKonu girişinde icerigin "sevgili" olduğunu görünce o kadar uzun yazıyı okumadim.. sevgili ne yaa. . Işine gelmeyen biri belli ki uzunca yazmissin .. daha az enerjiyi ayrilmak icin 2 satırlık mesajla harca bence
Alışiriz inşallah :)Anladim bende ne oluyor dedim aslinda bende acemiyim:)
Israrla aramaya ve mesaj atmaya devam et!!!Bayanlar mrb size daha öncede erkek arkadaşımla olanlari anlatmıştım ve hatta birçoğunuzda beni suçladı.Ama ben o olaylardan sonra olayları akışına bıraktım ve de o eski arama yazma vs.o muhabbetleri yapmadım zamana bıraktım onu sıkıp bunaltmamak adına.Ve biz bu olaylardan sonra görüştük bir kere( farklı illerde olduğumuz için sık gorusemiyoruz)Neyse dediğim gibi gorusmede falan hersey normaldi.Yuzyuzeyken neden bu şekilde davrandığını sordum oda bana hayatı çok hızlı yaşadığını (yani iş ve sürekli çevresindekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten)ve yorulduğunu biraz durulması gerektiğini söyledi.Hatta su cümleyi kullandı ruhum bedeninden hızlı yaşıyor ve bundan dolayı beynim dolu biraz kendime gelmem lazım dedi.Neyse üzerine gitmemek için tamam dedim .Sonrasında ama bunun bu ilgisiz tavırları giderek arttı ve bazen ben yazmadığım zaman hiç yazmaz oldu aramamaya başladı aradığımda hep bir yerde hep bir işi ve bir dakikalık kısa konuşmalar falan.Vede iki gün önce hastaydim onu bilmesine rağmen ertesi gün yine aramadı.Neyse dedim ki kendime gece nobetteydi çok yoğundu çıkınca uyuya falan kalmıştır diye kendi kendime kılıflar uydurdum.Sonra yine ben aradım napiyosun falan bu yoğunluğundan falan bahsetti dedim canın mi sıkkın neden böylesine benimle ilgili mi bir sorun var iliskimizle ilgili diye sordum .Oda hayır senlik bir durum yok tüm sorun benimle ilgili kafamı toparlayamiyorum bir türlü değişik bir zamandan geçiyorum(bir hafta sonra da ailevi önemli bir mahkemeleri var)su süreç bir geçsin kafamı toparlamak istiyorum dedi.Bende peki ya ben dedim senlik bişey yok ben biraz kendimi dinlemeliyim falan dedi bende neden benden kaciyorsun ulasamiyorum sana falan dedim buda kaçma değil sadece biraz ben arayayim seni ben yazayım ben merak edeyim gerekirse üç gün beş gün sonra arayayim ama özlemi hissedeyim yalnızlığın kötü yanlarını göreyim falan dedi.Bende dedim ki ya biz sonuçta uzun yıllardır sevgili değiliz böyle birşeyi neden istiyorsun başlangıçta yani bir tur ara vermek mi istiyorsun anlam veremiyorum dedim hayır ara vermek değil sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum vede dediğim gibi gerekirse üç beş yada birgün sonra ben ozleyeyim falan dedi.Anlayış göster lütfen dedi bende bişey diyemedim.Onu seviyorum bitirmek istemiyorum.Sizce ne yapmam gerekir nasıl davranmaliyim.O neden böyle davranıyor olabilir.
Kökten çözüm olur eminimIsrarla aramaya ve mesaj atmaya devam et!!!
Mangalda kül bırakmazdı.. Aynı ya gerçekten.. O fikirleri kendi için niye kullanamıyor? Bir de böyle düşün.. Senin içinde olacağın bir ilişki istemiyor.. Bunu anlamak çok zor değil.. Görüşmediğiniz dönemde seni aldatabilir.. Ve sen bunu öğrendiğinde ama biz o dönem görüşmüyorduk diyip çıkabilir işin içinden.. Yaşın kaç bilmiyorum.. Ben 31 yaşındayım.. 5 yıllık evliyim.. Benden küçüksen sana benden abla tavsiyesi.. Bırak...! Şu an eşimle o kadar mutluyum ki.. Diyorum ki.. Bana bu kadar değer veren bir adamı neden daha önce tanımadım..? Cevabım ise şu oluyor.. Demek ki yaşamadan anlayamacaktım değer görmek neymiş? Sevgilinin sana değer verdiği yok.. Sadece geçiştiriyor.. Tamam sen arayıp boğdun diyelim.. Ama sonuç olarak bu adam ayrılmak isteyip sana bunu gayet söyleyebilir.. Olmuyor diyebilir.. Ama yok.. Napıyor? Ayrılmıyor.. Seni bir köşede bekletiyor.. Nasılsa sen onu arayacaksın.. Sen ceptesin.. O şöyle bir kafa dağıtıp sana dönecek.. Yapma.. Ayrılıyorum de ayrıl.. Arama..O da yay burcu.oysaki o kadar konuşmasını bilen fikirleri güzel biriydi ki hatta bunlar etkiledi beni.daha bir hafta öncesinde ortak bir arkadaş nisanlisindan ayrilmisti ona verdiği akılları görseniz o kişi bunları yapan kişi mi dersiniz benim gibi.Bende suan o fikirlerini bildiğim için bunları yadırgıyorum inanki.Okadar hassas konusuyorduki ilişki ve hayatındaki kişi adına .
Peki sizce suan mi bitirmeliyim yoksa sessiz kalıp o yazdığinda mi istemiyorum artık demeliyimMangalda kül bırakmazdı.. Aynı ya gerçekten.. O fikirleri kendi için niye kullanamıyor? Bir de böyle düşün.. Senin içinde olacağın bir ilişki istemiyor.. Bunu anlamak çok zor değil.. Görüşmediğiniz dönemde seni aldatabilir.. Ve sen bunu öğrendiğinde ama biz o dönem görüşmüyorduk diyip çıkabilir işin içinden.. Yaşın kaç bilmiyorum.. Ben 31 yaşındayım.. 5 yıllık evliyim.. Benden küçüksen sana benden abla tavsiyesi.. Bırak...! Şu an eşimle o kadar mutluyum ki.. Diyorum ki.. Bana bu kadar değer veren bir adamı neden daha önce tanımadım..? Cevabım ise şu oluyor.. Demek ki yaşamadan anlayamacaktım değer görmek neymiş? Sevgilinin sana değer verdiği yok.. Sadece geçiştiriyor.. Tamam sen arayıp boğdun diyelim.. Ama sonuç olarak bu adam ayrılmak isteyip sana bunu gayet söyleyebilir.. Olmuyor diyebilir.. Ama yok.. Napıyor? Ayrılmıyor.. Seni bir köşede bekletiyor.. Nasılsa sen onu arayacaksın.. Sen ceptesin.. O şöyle bir kafa dağıtıp sana dönecek.. Yapma.. Ayrılıyorum de ayrıl.. Arama..
Kesinlikle arama.. Ve aynen aradığında istemiyorum demelisin..Peki sizce suan mi bitirmeliyim yoksa sessiz kalıp o yazdığinda mi istemiyorum artık demeliyim
bencede bulmuşsun kaçırma kaparlar felan elinden saate 3 kez ara 20 de mesaj atKökten çözüm olur eminim
Ozamn dengesiz bı insan neden seviyorum diyorsun inanki şimdi seni simartip el üstünde tutacağı zamanlar niye elin manyagini cekiyosun kendine acimiyomusun neden seninde sevilmeye simartilmaya ihtiyacın yokmu inan en güzel zamanlarin yarın birgün evlendiginde bu erkekler zaten hoduk oluyor bari şimdiden sevgililik zamanlarinin tadını cikaracak birini bul derimİnanın bu tepkiyi verecek kadar bunaltacak bişey yapmadım
Dediklerine değil,yaptıklarına bakacaksın canım.Başkasına herkes düzgün akıl verebilir.İş kendine gelince yapmaz çünkü onlara baktığı gibi kendine objektif bakmaz.O da yay burcu.oysaki o kadar konuşmasını bilen fikirleri güzel biriydi ki hatta bunlar etkiledi beni.daha bir hafta öncesinde ortak bir arkadaş nisanlisindan ayrilmisti ona verdiği akılları görseniz o kişi bunları yapan kişi mi dersiniz benim gibi.Bende suan o fikirlerini bildiğim için bunları yadırgıyorum inanki.Okadar hassas konusuyorduki ilişki ve hayatındaki kişi adına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?