Teşekkürler ,o zaman önce bi avukatla görüşeyim sonra eşime söylüyeyim ne olur ne olmaz.nasıl düşünür oldum yazık.Tedbir koydurabilirsin arabanın üstüne
Sağolun Önce bi avukatla konuşayım o zaman aklıma takılmıştı bu soru.önce eşimle konuşursam bu da aracı satıp paranın üstüne yatarsa diye içimden geçmedi değil.Evlendikten sonra alınan mallar ortaktır.Arac eşinizin üstüne olsa dahi satılmasın diye tedbir koydurtma hakkınız var .Hakkınızda hayırlısi olsun.Avukat arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım benim bilgim bu kadar .
Bu arada basınız sagolsun .
Sağolun,arkadaşa laf arasında sormuştum detaylı konuşmadık illa ki bilir tekradan bi konuşayımEvliyken alınan mallar ortaktir. Satamaz tedbir koydur. Avukatinin bunu bilmesi lazim...
Satın alırken o halletsin diye herşeyi.nereden bileyim ki bu durumlara gelceğimi .o evin ihtiyaçlarını karşılardı ,benim maaşımla da onu ödedik.15 tatil giriyo ben ailemin yanına gidicem o idareci olduğu için gelemeyecek ben de bu arada ailemle konuşurum dedim.Önce avukatla görüşün
Madem parayı siz ödediniz araba niye eşinde ablam? Yarın al anahtarı işe gidicem hastaneye gdicem ihtiyacım var daha da verme. Anahtarı vermezsen kaçıramaz en garanti yol.
İşte bende de o endişe oldu acaba önce eşime söylersem böle bişey yapar mı dava açılmadan diye düşündüm.evet ne kadar korkardım evlilikten evlenmem diyip dururdum evlendim şimdi ne konuşuyorum hayat..İnsanın ne hayallerle evlendiği eşinden bu şekilde ayrılması Ne acı.konu hakkında fazla bilgim yok ama teyzemle kocası boşanırken kocası evi hemen sattı Ve teyzeme bir kuruş vermedi.Tedbir koydurabiliyosunuz sanırım.
Teşekkürler onu da yapılacaklara ekliyeyim.15tatil giriyor ailemin yanına memlekete gidicem araç eşimde kalıcak .o düşündürmüştü beni.Ruhsati da alin anahtarsiz satamaz ama ruhsatsiz hic satamaz
Satın alırken o halletsin diye herşeyi.nereden bileyim ki bu durumlara gelceğimi .o evin ihtiyaçlarını karşılardı ,benim maaşımla da onu ödedik.15 tatil giriyo ben ailemin yanına gidicem o idareci olduğu için gelemeyecek ben de bu arada ailemle konuşurum dedim.
Eşini en iyi sen tanırsın.Yapabilecek karakterde biri mi.İnsanlar ayrılırken değişiyor ama mesela ben acaba eşim böyle birşey yapar mı diye aklıma bile gelmezdi.Çünkü karakterini biliyorum yapmaz.İşte bende de o endişe oldu acaba önce eşime söylersem böle bişey yapar mı dava açılmadan diye düşündüm.evet ne kadar korkardım evlilikten evlenmem diyip dururdum evlendim şimdi ne konuşuyorum hayat..
Doğru söylüyorsunuz.ailemle öncelikle konuşayım ,sonra bi avukattan fikir alıp en son kendisine söylemek daha mantıklı.o kadar doldum ki bi an önce bitsin artık diyorum.ama işte aileye söylemek kısmı beni düşündürüyor bi de durumumuz böyleykenKonu sahibesi siz acele etmeyin
Önce avukatla görüşün
Araba anahtarını ruhsatını alın
Tüm hazırlıkları yapın ondan sonra eşinize söyleyin hatta söylemeyin direkt dava açın hazırlıksız yakalansın
Kadınlar boşanırken duygusal davranıyor sonra da finansal olarak kazıklanıyor maalesef
Valla öle ki eşim için yok artık yapmaz dediğim şeyleri yaptı kendisi sağolsun. Şimdi boşanma düşüncesinde bile acaba bana bunu yapar mı bi danışayım sizlere’yi yaptırdı.artık hiçbirşeyden emin değilim malesef ki.Eşini en iyi sen tanırsın.Yapabilecek karakterde biri mi.İnsanlar ayrılırken değişiyor ama mesela ben acaba eşim böyle birşey yapar mı diye aklıma bile gelmezdi.Çünkü karakterini biliyorum yapmaz.
Çok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun inşallah.O zaman tedbiri elden bırakma emeklerin boşa gitmesin.Valla öle ki eşim için yok artık yapmaz dediğim şeyleri yaptı kendisi sağolsun. Şimdi boşanma düşüncesinde bile acaba bana bunu yapar mı bi danışayım sizlere’yi yaptırdı.artık hiçbirşeyden emin değilim malesef ki.
Teşekkür ederim,hakkımda hayırlısı artık.hemen sölemeyin o vakit sonuçta öle de böle de bitçek.tek sıkıntım annem,zaten kadın üZüntülü bi de bana üzülcek ama başka da çarem yok.kendime yediremiyorumÇok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun inşallah.O zaman tedbiri elden bırakma emeklerin boşa gitmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?