- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Ayy cok sukur tahlile baktim 2032.98 cikmis
yukselmiss 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasn hepimizinkini insallahAllah bağışlasın yavrularını canım :)
Amin canım hepimizin yavrusunu bağışlasın rabbim:)Allah bağışlasın yavrularını canım :)
Hayırlısı olsun canım ilk bebeğin miAyy cok sukur tahlile baktim 2032.98 cikmisyukselmiss
![]()
maşallah çok güzel yükselmiş keseyi görürsün artık canım hayırlısı inşallah :)Ayy cok sukur tahlile baktim 2032.98 cikmisyukselmiss
![]()
Ne demek canım helal olsun allahım inşallah bunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip ederKizlaer cok saolun bi dusugum oldu bi bucuk sene sonra hamile kaldm cok heyecanli ayni zmanda tedrginim ole sevndmki sizide mesgul ettm valla hakknizi helal edin![]()
biz birbirimize destek olmak için ve birbirimizin deneyimlerinden bişiler öğrenmek için burdayız canım ne demek helal olsun sağlıkla hayırla al kucağına inşallah :)Kizlaer cok saolun bi dusugum oldu bi bucuk sene sonra hamile kaldm cok heyecanli ayni zmanda tedrginim ole sevndmki sizide mesgul ettm valla hakknizi helal edin![]()
Saolun kizar allahim kimseyi bu yolda bekletmesn ..biz birbirimize destek olmak için ve birbirimizin deneyimlerinden bişiler öğrenmek için burdayız canım ne demek helal olsun sağlıkla hayırla al kucağına inşallah :)
Amin canım inşaAllahSaolun kizar allahim kimseyi bu yolda bekletmesn ..![]()
Cinsiyetiniz ne çıktı acabaGünaydın kızlar ya ben bi kaç defadır rüyamda altın bilezik taktığımı görüyorum bu ne anlama geliyor hamile biri için bilen var mı
Cinsiyet ne çıktı merak ettimAy bnde dun aksm 2tane bilezik takmstm anam ikizmiyok ya
ErkekCinsiyet ne çıktı merak ettim