Bilerek mesaj okumayan nişanlim

canım arada bir nefes almaya yalnız klmaya ihtiyaç duyuyor insan, her dk her dk ne konuşsun biraz da yarına saklayın özleyin birbirinizi

Konunun önemine bağlı olarak değişir bu durum. Sıradan bir konuysa olabilir. Tartışma durumu varsa kişiliğine göre değişebilir şöyle uzatmak istemiyordur. Ayrıntı vermeden yorum yapılamayacak bir durum.

Uyanikmis telefon sarjdaymjs hic bakmadan uyumus. Sabah beni aramis ben uyurken acmadim diye olay cikti. Bilerek acmamisim diye dusunmus. Destan yazdi. Bende nihe kiziyorsun derken gerginlik oldu suan

Beni cok merak etmis mesaj attigim icin bir sey oldu sanmismis sabah acmayinca korkmus ama nedense bilerek acmadim diye dusunmus ustune. Asiri gerginlik yapti. Deger veren bunu yapar mi

Ben darlamiyorum arkadaslarinin yaninda da aramiyorum eve gelince de bi zahmet konusalim. Sonradan da konusmayla ilgili bir seyi atmam gerekti ondan mesaj attim

Niye erkekler gittikce umursamaz hale gelir?
Telde konustuk kapattik. Bikac dk sonra mesaj attim bikac tane ve hemen uyumadigi kesin. Oylece okumadan uyudu. Ben sabah hic bir sey olmamis gibi nasil yapayim ?? Siz olsaniz sinir olmaz misiniz? Tepki versem olay oluyor
Canim telefonda konusmussunuz kapattiktan kisa zaman sonra mesaj atmissin. Bu kadar takilmaya deger mi? mesajlasmak tamamen zaman kaybi. Telefonla arasin sohbet edin sesi gibi duymak varken

Bence siz mesajlaşmayın sadece konuşun,yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyin.Kim haklı kim haksız anlamadım.Siz beni onu darlamiyorum diyorsunuz o da telefon şarjdaydi diyor..

Önemli bir konu değilse yarın yazarım demiş uyumuştur ne var bunda.
Ergen misiniz sürekli konuşup msjlalıcaksınız.
Büyütme bu kadar

Her zaman ise yaramayabiliyor bazi erkeklerde özellikle inatci pislik olanlarda.. helede seven taraf sen olursan ayvayi yiyosun 😂 sen kisasa kisas yapim diyosun ama is ayriliga kadar gidiyor inat yaptigi icin
İnat yaptıpu için değildir o sevmiyordur gitmiştir.
İşine gelmeyince gider adam uğraşmaz eğer seviyorsa mücadele eder

Beni cok merak etmis mesaj attigim icin bir sey oldu sanmismis sabah acmayinca korkmus ama nedense bilerek acmadim diye dusunmus ustune. Asiri gerginlik yapti. Deger veren bunu yapar mi
Gece mesajı bildirimlerden gördü, yazmaya üşendi. Sabah konuşurum diyerekten. Siz açmayınca da hıh trip yiycem durduk yere ne yapsam, hmm en iyi savunma saldırıdır dur üstüne gideyim de suç bastırayım dedi. Siz de buna prim vermeyin. Gerildiyse gitsin soda içsin.

Bdv'de maksimum görmek istediğim dert bu:)
Kimse kimseyi aldatmasın, kimse kimseye şiddet göstermesin. Kaynanalar zaten hiç olmasın karışmasın:))

En kötüsü böyle olsun ya olmaz mı :)

Biraz rahat bırakın adamı bence. Telefonu kapatıp mesaj atmak, kesin uyumadı beni kandırıyor diye paranoya yapmak falan çok sıkıcı. Ben çok aşık olduğum ilişkimde bile bazen mesajlara geç veriyordum gördüğüm halde. Çünkü o telefonlar her dakika ve her saniye ulaşılabilir olduğumuz anlamına gelmiyorrr

Telde konustuk kapattik. Bikac dk sonra mesaj attim bikac tane ve hemen uyumadigi kesin. Oylece okumadan uyudu. Ben sabah hic bir sey olmamis gibi nasil yapayim ?? Siz olsaniz sinir olmaz misiniz? Tepki versem olay oluyor
Akşam kavga etmeden vedalaşıp kapatmışsanız mesela şarjına takıp odaya geçmiş yada yatmış olabilir
Sabah olunca sorun yada bu kadar dert edeceğinize. Yeni flörtünüz değil nişanlınız madem.

Kiyamet koptu sabah o aradiginda uyuyordum. Aramasina dönmedim diye trip attigimi dusundu aramiz kotu

Kiyamet koptu sabah o aradiginda uyuyordum. Aramasina dönmedim diye trip attigimi dusundu aramiz kotu
O uyuyunca sorun olmuyor siz uyuyunca neden sorun oluyor? Eğer o gerçekten uyuduğu için görmediyse sorun yok tamam. Ama siz de görmemiş olabilirsiniz. Bence alttan almayın. Sizi baskılamaya çalışıyor

Sarja takıp bırakmış olabilir mi bana göre büyütülecek bir duruö değil acil birşey yok ise

Önceden bu konuda trip attıysanız böyle düşünmesi normal geldi bana.

Mesajlara çoğunlukla hemen geri dönen biriyim. Bu gece olunca sonrasında bin pişman oluyorum çünkü uyuma sürem gecikiyor ve bu verimsiz uyumama vs sebep oluyor. Acele bir konu olmadığı için ertesi güne bırakmış olabilir. Telefonla yatağa girmiyor olabilir...

Bu kadar veryansını gerçek hayatta da yapıyorsanız ben bile sizi çekemezdim. Çok darlıyor gibi bir izlenim verdiniz bana.

Normalde kendi mesajlarina donulmesihinde panikler arar trip atar. Ben yapinca kiyamet kopar ya uyuyodur ya yogundur

Telefonda konusurken mesaj yazmak neden? Yorgundur uykusu vardir ya da canı o an icin okumak istememistir. Eger alışkanlık haline getirmediyse Abartmamak lazim.

Back
X