Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim telefonda konusmussunuz kapattiktan kisa zaman sonra mesaj atmissin. Bu kadar takilmaya deger mi? mesajlasmak tamamen zaman kaybi. Telefonla arasin sohbet edin sesi gibi duymak varkenNiye erkekler gittikce umursamaz hale gelir?
Telde konustuk kapattik. Bikac dk sonra mesaj attim bikac tane ve hemen uyumadigi kesin. Oylece okumadan uyudu. Ben sabah hic bir sey olmamis gibi nasil yapayim ?? Siz olsaniz sinir olmaz misiniz? Tepki versem olay oluyor
İnat yaptıpu için değildir o sevmiyordur gitmiştir.Her zaman ise yaramayabiliyor bazi erkeklerde özellikle inatci pislik olanlarda.. helede seven taraf sen olursan ayvayi yiyosunsen kisasa kisas yapim diyosun ama is ayriliga kadar gidiyor inat yaptigi icin
Gece mesajı bildirimlerden gördü, yazmaya üşendi. Sabah konuşurum diyerekten. Siz açmayınca da hıh trip yiycem durduk yere ne yapsam, hmm en iyi savunma saldırıdır dur üstüne gideyim de suç bastırayım dedi. Siz de buna prim vermeyin. Gerildiyse gitsin soda içsin.Beni cok merak etmis mesaj attigim icin bir sey oldu sanmismis sabah acmayinca korkmus ama nedense bilerek acmadim diye dusunmus ustune. Asiri gerginlik yapti. Deger veren bunu yapar mi
Vallahi oda baya buyuk bir ihtimalİnat yaptıpu için değildir o sevmiyordur gitmiştir.
İşine gelmeyince gider adam uğraşmaz eğer seviyorsa mücadele eder
Akşam kavga etmeden vedalaşıp kapatmışsanız mesela şarjına takıp odaya geçmiş yada yatmış olabilirNiye erkekler gittikce umursamaz hale gelir?
Telde konustuk kapattik. Bikac dk sonra mesaj attim bikac tane ve hemen uyumadigi kesin. Oylece okumadan uyudu. Ben sabah hic bir sey olmamis gibi nasil yapayim ?? Siz olsaniz sinir olmaz misiniz? Tepki versem olay oluyor
O uyuyunca sorun olmuyor siz uyuyunca neden sorun oluyor? Eğer o gerçekten uyuduğu için görmediyse sorun yok tamam. Ama siz de görmemiş olabilirsiniz. Bence alttan almayın. Sizi baskılamaya çalışıyorKiyamet koptu sabah o aradiginda uyuyordum. Aramasina dönmedim diye trip attigimi dusundu aramiz kotu
Sarja takıp bırakmış olabilir mi bana göre büyütülecek bir duruö değil acil birşey yok iseNiye erkekler gittikce umursamaz hale gelir?
Önceden bu konuda trip attıysanız böyle düşünmesi normal geldi bana.Kiyamet koptu sabah o aradiginda uyuyordum. Aramasina dönmedim diye trip attigimi dusundu aramiz kotu