Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilezikler konusunda istiyorsa satsın ne istiyosa yapsın hiç karışmam. zten kendi parasıyla o aldı. bana almış benim olsa öyle birşey sormaz. sorduğu an kendi malın istediğini yap derim.
kızlar aramızda kavga çıkartıyor sensin bensin mi var dior.benim içimdende alcaksan ne taktın diye çığlıklar yükseliyor önüne atasım geliyor.vermek istemiyorum benim onlar benim hakkım.ama huzursuzluk çıkıncada yapcak bişe kalmıyor bu nedenle aramız açılmasın sağlık olsun diyip geçiyorum napim.
ya jelibon seninle aynımıdır kaderimiz nedir bilemiyorum.aynı sorun bizdede gündemde arkadaşım.araba almak istiyor bilşeziklerimle onlar benim mehirim sonucta benim rızam olmadan alamaz.ev alalım dese hiç düşünmem veririm.bende sen gibi düşünüyorum.araba abisinden ablasından bize kalsa.amenna.bütün sülalesini bindirecek.herhalde bagaj bana kalır biyere gitmek için.sinir oluyorum artık.en sonunda arabayı üstüme yapsın öle veriririm.bir sorun kapanıo diğeri başlıo evde ya.
kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:
Bence yine de diren.. huzursuzluk olsun istemem tabii
ama bu sekilde hep esinin istedigi olacak!
yipranan sen olursun
tabii senin benim diye ayirim olmaz
ama altinlar senin ozel esyan, oyle gor
Allah korusun bi ayrilik soz konusu oldugu vakit
Mallar oyle bi ayriliyor ki, hep benim, ben aldim deniyor
bencillik oluyor..
bence sende sahip cik altinlarina
bak kendimden ornek vereyim
ben altinlarimi kaynanamdan almadim, ben saklayayim dedi
bisey demedim, annemde hep al altinlarini derdi
bende niye alayim, sonra kaynanam bana guvenmiyormusun der, diye hic almadim
esimle ayrilacak gibi olduk
her esyami topladim gittim, ceyizlarim dahil
ama altinlari kaynanam vermedi
annemlerin taktigini verdi, onu da annemler istedi diye
aradan zaman gecti baristik
hic bir ceyiz esyami geri getirmedim, sadece kendim ve bavullarim geldi
ama altinlar kadinda kaldi
esimde cok sinirlendi ama alamadi o da
simdi o altinlar senin hakkin, ben sana tekrar yapacam diyor..
sende sahip cik derim o yuzden
canım iş o noktalara gelmesin yeterki ben maddiyat için deil bana ait olan bişeyi iznim dışında zorla alınmasından rahatsız oluyorum.eşimde olsa iznim yok rızam yok.kötü bi halde ben bitmişim neyleyim altını:1no2:
insan huzursuz oldugu vakit inan hic gozu mal mulk gormuyor
bende oyleydim iste.. uzulmusum banane diyordum..
ama mantikli dusunmek lazim aslinda boyle durumlarda
bosver o istedigi kadar istesin, kulak tika
mantikli ol, sakin duygusalliga kapilma
insan bi damla huzur icin servetini feda eder biliyorum
ama senin hic rizan yokmus, aman aman bu tavrindan cayma...
ben mantiksiz davranarak hakkimdan oldum
o yuzden mantikli davranman daha iyi olacak inan bana..
bu gün arabaya vermesemde yarın ev için diycek önünde sonunda alcak versemde vermesemde kredi çekip birlikte ödeyelim diycek beni sıkıntıya sokcak biliyorum.iş buraya gelmeden onun anlayışlı ve düşünceli olması gerek senin dicek el sürmicek ama nerde öle anlayışlı koca kim kaybettiki ben bulayım.![]()
canım bende sana bakınıyordum naptın cumartesi nasıl geçti.bilmiyorum aynı şeyleri yaşıyoruz senle sorma gitsin bizdede aynı sorunların hiç arkası gelmiyor şöyle karşı karşıya olsakta konuşsak dertlerimizi anlatsak of neler var dahaa.s