Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:
Eşimde istedi araba almak için altınlarımı ama ben vermedim bozdurdum altınlarımı hesabıma yatırdım faize. Ekonomik kriz ikimizde çalışanız işten filan çıkarılsak naparız dedim bide kredi çekektik üstüne arabayı almak için borçlancaktık. Hiç akıllıca gelmedi ve altınları bunun için kullanmaktan yana olmadığımı söyledim o bundan pek memnun kalmadı ama mecburen kabullendi.
Cok akillica hareket etmissiniz, takdir ettim
Hayir, demek zor gelebilir ama birileri mantikli dusunmeli
Bir ihtiyac olmadigi surece, onu alalim bunu alalim diyerek
Altin gibi bi yatirimdan olmamalisiniz
Insanlar herseyi aliyorlar
Sonra kredi borcundan cikamiyorlar
Kaldi ki ileriye donuk yatirim yapilsin, ev gibi...
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.eşimle konuştum sadece bi kısmını vericem geri yapması şartı ile.şöyle düşündüm bide şimdiki arabadan daha güzel bi araba olcak bu benim de işime gelir.diğeri biraz eski modeldi.evet eşim rengini belli etti arabayı üstüme yap dediğimde.fakat biz 6 aylık evliyiz.veben bu süre içerisinde eşimden bana karşı çok fazla yoğun bir ilgi göremedim ne yazkki.hep başka şeyler başka kişiler ön plandaydı.onların düşüncelerine değer verdi beni pek dinlemedi halende öyle.evlilik oturup düzne girene kadar sanırım böyle şeylerle çok karşılaşcam.dua bekliyorum sizden çünkü zor günler geçiriyorum.
Canim vermissen artik geri al diyemeyiz tabii ki.. Hayirlisi olsun, Allah insallah bol kazanc verir ve yine yatirim yaparsiniz. Bence arabayi almaya giderken sende git ki hep bilsin senin altindan alindigini. Hem senin ustune mi degilmi gorursun, icin rahat eder biraz olsun. Ilgisiz koca henuz yeni evliyken cok zordur, cok kafana takma canim.. Ins. zamanla duzelir.. ama ona hep onceligin ben olmaliyim demelisin, ve seninde onceligin o olmali. Boyle boyle yurur gider...
Allah yardimcin olsun canim, kendini cok falza uzme :teselli: