Bileziklerimi takmalımıyım?

Kendimi biraz garip hissettim takınca :oops:
Setimi,2 bileziğimi taktım aldım hevesimi teşekkür ederim:))

Bende sevmezdim garip hissederdim. 20 gramlık 4 tane kalın bileziğim vardı 2sini bozdurup üç tane ince yaptırdım şimdi günlük takıyorum işyerine gelirken zarif duruyor bence. Sevdim yani. Tavsiye ederim.

Hanımlar iyi haftasonları :)

Bu akşam bir arkadaşımın söz töreni var(mekan tutmuşlar.) Bende henüz çiçeği burnunda gelinim, 2 hafta oldu. :)

Şimdi merak ettiğim bir konu var bu tarz törenlerde çok bulunmadığım ve daha önce dikkat etmediğim için bilemiyorum bu akşam bileziklerimi takmalımıyım yeni gelin olarak? Abartı olur mu? Heves de ettim sanırım biraz o_O

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)

Bu arada abartılacak kadar yok çok kalın olmamak kaydıyla 6 bileziğim var
Herkesin zevki farklıdır. Ben takmam ve çevremde takan arkadaşım da Yok. O nelerle bir düğüne gitsek benim arkadaş çevresi ile çok altın yakalara Güldükleirni gördüm. Yürüyen altın vs vs diye. Çok abartmamak koşulu ile tak bence hevesini alırsın

Bahsettiğim arkadaşımla ailece görüşüyoruz dayımlar falan akraba gibi olduğumuz için kararsız kaldım setimi ve 2 bileziğimi taktım(bizim burada takmayanlar için hemen satmış diyorlar :/ ) hevesimi de almış oldum :oops:
Bizim burda da öyle diyorlar merak etme her yer aynı :)

Hanımlar iyi haftasonları :)

Bu akşam bir arkadaşımın söz töreni var(mekan tutmuşlar.) Bende henüz çiçeği burnunda gelinim, 2 hafta oldu. :)

Şimdi merak ettiğim bir konu var bu tarz törenlerde çok bulunmadığım ve daha önce dikkat etmediğim için bilemiyorum bu akşam bileziklerimi takmalımıyım yeni gelin olarak? Abartı olur mu? Heves de ettim sanırım biraz o_O

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)

Bu arada abartılacak kadar yok çok kalın olmamak kaydıyla 6 bileziğim var
Seviyorsan tak ama ben hep çok komik bulurum. Ben yeni gelinim diye bağırıyormuş gibi geliyor. Içimden gülüyorum ne yalan söyleyeyim. Hiç takmadım. Kasaya koyduktN sonra çıkarmadım bile . Ha bu devirde tehlikeli bir de. Yirmi lira için adam kesilen bir ülkede bence bilezik takmak ciddi cesaret işi.

Bende Yeni gelinken sağa sola çok koyuyordum.gece Zaten hiç takamam.evden sağdan soldan topluyodum.Sonra onları sattık.şimdi iki tane aldım geçen sene hala aynıyım.ilk aldığımda bir iki taktım şimdi yine dolaba attım duruyor.

bence adettir diye uyumsuz da olsa elde ne varsa takanlarinki kotu gorunuyor,

ancak sadece bilezik takacaksaniz veya diger takilariniz da bilezikleriniz ile uyumlu ise guzel olur,
dugunde bayramda da suslenip abartmayacaksak ne zaman suslenecegiz.

Hevesin varsa seviyorsan tak bazilari gorgusuzluk olarak adlandiriyor ama ne alaka bende çok sevmem ama düğünlerde takarim takanada gorgusuz demem onlar sevmiyor diye sevene gorgusuz demek çok saçma sizde bu laflardanmi2cekinip takmak istediginiZ halde takamiyorsunuz

Back
X