- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.121
eneeee... Yesinler bunları..Maşallah deyin,bizim kız doğum yapti
Umarım istediğin zaman babasına benzeyen bir bebişin olur cicim.
Ben bebek istemiyorum şimdilik, ama allah verirse mümkünse huyu suyu babasına çeksin. Bana çekerse çekilmez bir bebe olabilir.
Maşallah deyin,bizim kız doğum yapti
Ah ben evlenir miyim kiİnsallah zamani geldiginde hayirlisini versin rabbim..
Bana cekerse cok yaramaz olur :)
ama duana dikkat et bazen babaya çekmiş bi kız pek ideal olmuyor Allah yuvanı huzurlu bereketli etsin inşallahHayir canim ama evlenecegim hayirlisiyla :) niyeyse bunu cok istiyorummm hayal ediyorum da hep..
Sen besiktasli misin kuzumBenim nevresimim yok ben de alacağım ya kıskandım
Ne yapıyorsun sephora? Nasılsın? Kurabiye yaptım gördün mü kurabiyelerimi? Yarışmaya katıldım bak burdaOojjbulduk be ya
En cok istedigim sey, bebegimin olmasi..
Ve ayni babasina cekmesi..
Eli kolu yuziu herseyi babasina benzesin ve aramiza alip uyumak istiyorum sevmek istiyorum...
Annemin bana vermis oldugu evlat sevgisini annelik duygusunu bende kendi cocuguma yapmak istiyorumm :)
Babamin torunlariAnammmmm cok sekerler kim bunlar :)
Çok tatlilarr kizzz. Daha gözleri acilmadieneeee... Yesinler bunları..
Maşallah :)Maşallah deyin,bizim kız doğum yapti
Yaramaz çocukları severim ben, zeka göstergesidir bence.İnsallah zamani geldiginde hayirlisini versin rabbim..
Bana cekerse cok yaramaz olur :)
ne tatlılar öyleMaşallah deyin,bizim kız doğum yapti
Benim duam boyle, karsi tarafin duasida tam tersi..ama duana dikkat et bazen babaya çekmiş bi kız pek ideal olmuyor Allah yuvanı huzurlu bereketli etsin inşallah
Sen besiktasli misin kuzum
Utopyada bu yeni gelen kizlar gectiler herhalde incilerin tarafina,, :)
Niye olmasin canim hayirlisiyla olur zamani gelince acele etme daha yasin kac :)Ah ben evlenir miyim ki
Bakayım hemencik, hileli oy vereyimNe yapıyorsun sephora? Nasılsın? Kurabiye yaptım gördün mü kurabiyelerimi? Yarışmaya katıldım bak burda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rabiyesi-annelerimizin-sponsorlugunda.786491/
İnanmıyrum işte ben bu cevabı bekliyordum çünkü benimde hayalim bu. Bir bebek sağlıklı ve hayırlı, tatlıcık babasının huyundan suyundan bir bebek istiyorum. Hemde çok istiyorum..
Bir tane uzun sacli bi kiz var o mu fide..Evet ben de Beşiktaşlıyım.Ama bir nevresimim bile yok
Ütopyaya yarın bakacağım canım.Fide yi değil de diğer kızı çok merak ettim doğrusu.
ortaya karışık olur bebekBenim duam boyle, karsi tarafin duasida tam tersi..
Hayir sana ceksin diye..
Ben ona o bana ceksin diye dua ediyoruz birde sulaleden birine cekiyormus haha :)
19Niye olmasin canim hayirlisiyla olur zamani gelince acele etme daha yasin kac :)
Yaramaz çocukları severim ben, zeka göstergesidir bence.
Bana çekerse huysuz olur, yemek yemeeez, habire zırlar. Allah muhafaza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?