- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.161
Oha ya çok insafsızca.. Ben dobermanla falan büyüdüğüm için pek korkmam açıkçası.. Ama bazıları cidden çokf ena oluyoBiz ailecek köpeklerden korkuyoruz, herhangi bir köpek benim de eşimin de yanından geçse nabzımız aşırı hızlı atıyor ve çok fena oluyoruz.
Eşim küçükken onu köpekler kovalamış o günden kalma. Ben de 11 yaşımdayken bakkala ekmek almaya göndermişti annem beni. 18 yaşlaında şerefs.z çocuklar adamları parçalayan köpek varya onun ipinden beni kenara sıkıştırıp bana saldırtıyorlardı. Çok dua etmiştim. Allahıma şükürler olsun ki kaçmıştım ellerinden. O gün bugündür korkuyorum..
Amin.ayın 6 sında 1 yaşına girdi canımAllah bagislasin canim :) kac yasindaaa
Sorma yaa her gördüğüne kuyruk salliyo zilliZaten ben bahçeli eve geçene kadar peheeeyy 3 kere daha yavrular bu sokak kızı.
Öyle tabi ya bakalım nasip :)Cikar canim hayirlisiyla..Bende 17 yasimdayken tanimistim simdiki sevgilimi.. 21 yasindayim 22 ime girmeye bisi kalmadi dusun.. Seneler ne kadar cabuk gecmis ya
Zaten bugun belliydi canim kizin teki dediki yeni gelenlerden ben sana yardima geldim gibi bisi soyleydiEvet simdi açtım İnci kızları almış bahçede yürüyor.
Vayy tam sokak kızı. Kendi doğurduklarını tanıyamamış zavallım. Bunları emziriyor heralde dimi.Sorma yaa her gördüğüne kuyruk salliyo zilligecen sene 8 yavrusu olmustu ama ciftlestigi köpek rotvaydırdı. Sitenin korumasinin iti 8 yavruda simsiyah oldu ana sarışın,yavrular siyah. Kız resmen ırkçılık yaptı,yavruları dışladı hem korkuyodu,hem itiyodu emzirmiyodu hayvanlari babalariyla kiristirirken iyidi ama
Bunlara resmen ölüyoo. Kimseyi yaklastirmiyo,bas bas bagiriyo 2 metre yaklasana. Diğerlerini itiyordu,isiriyordu. Doğru düzgün emzirmedi 10-15 gün ancak. Halbuki 40 gün emmeleri lazımdı. Sağlıksız oldular 2 tanesi yaşını goremeden hastalanip öldüVayy tam sokak kızı. Kendi doğurduklarını tanıyamamış zavallım. Bunları emziriyor heralde dimi.
Ayy kıyamam yazık ya.Bunlara resmen ölüyoo. Kimseyi yaklastirmiyo,bas bas bagiriyo 2 metre yaklasana. Diğerlerini itiyordu,isiriyordu. Doğru düzgün emzirmedi 10-15 gün ancak. Halbuki 40 gün emmeleri lazımdı. Sağlıksız oldular 2 tanesi yaşını goremeden hastalanip öldü
Resmen ensest ilişkiAyy kıyamam yazık ya.
Bizim de huzurevinde köpüşlerimiz var, pekinezler.. Habire birbirleriyle çiftleşiyorlar. Kızı babasından hamile şimdi. Akraba çiftleşmesinden midir yoksa cinslerinden mi bilmiyorum 4 tane doğuyorsa 2 si 3-5 gün içinde ölüyor.
Benmde elimden hic gelmez cunku hic denemedim hahahNe yapayım kurabiye yaptım hehehe
Ya öyle zarar veren yaramaz değil de hani bişey yapar gülsem mi kızsam mı arasında kalırsın ya aynen öyle.
Benim bey de müthiş zeki, küçükken de korkunç derecede usluymuş. Arada kontrol ediyorlarmış yaşıyor mu diye. Mümkünse ona çeksin. Cidden bana çekerse büyütmek çok zor olur..
Pislikler resmen bana tramva yaşatmışlardı.Oha ya çok insafsızca.. Ben dobermanla falan büyüdüğüm için pek korkmam açıkçası.. Ama bazıları cidden çokf ena oluyo
Valla ben pek ilgilenmiyorum o işlerle ama huzur evinin yan binası hayvan hastanesi. Oranın veterinerleri sürekli kontrol ediyor.Resmen ensest ilişkihamileyken beslenmesiylede ilgili canım. Ek vitamin veriyo musunuz
Haha kız merak edecek bişeyim yok. Dur atayım özelden.Oooo sen benim yeğenimi çok seversin o zaman. Ya maşallah zeka küpü 8 aylıkken cğmle kurmaya başlamıştı. hiç öğretmememize rağmen annesinin kucağında gömleğin düğmesine bakıp aaa düğme demişti
geçenlerde bana gelmişler, şu an 2 yaşına basmak üzere. Oturmuş koca adam gibi sohbet ediyordu. Diyorum ki sen en çok hangi hayvandan korkarsın, diyor ki köpekbalığından, diyorum neden, çünkü o beni yer, ay ben çok korktum diyorum gelip sarılıyor korkma seni ben korurum diyor.ve hiçbir şekilde köpek balığı falan öğretilmemiş yani . Bi de kız tm zilli valla ben onun aynısından istiyorum işte
Pislikler resmen bana tramva yaşatmışlardı.
Yaaa? Hindistan cevizine alerjisi olan bi tek seni gördüm. o zaman yeme.
ayrıca sephora ben seni çok merak ediyorum. fotonu profil foton yapar mısın? Ya da özelden atar mısın? Gerçekten çok merak ediyorum
Bizim burda bi komsunun var pekinezi 12 yaşında. Çok asabiValla ben pek ilgilenmiyorum o işlerle ama huzur evinin yan binası hayvan hastanesi. Oranın veterinerleri sürekli kontrol ediyor.
Genelde öyle manyak oluyorlar kendileri. Pek normal köpekler değiller.Bizim burda bi komsunun var pekinezi 12 yaşında. Çok asabigeçen başını oksayayim dedim,elimi isiriyodu nerdeyse
Haha kız merak edecek bişeyim yok. Dur atayım özelden.
Hah işte o yeğen gibi bişey isterim ben de, böyle cin gibi olsun, deli gibi soru sorsun.
Valla kiz bi karış boyu var,mahalledeki koca köpeklere hirliyoGenelde öyle manyak oluyorlar kendileri. Pek normal köpekler değiller.
Bahçeye kedi sokamıyoruz. Yakaladıkları anda parçalıyorlar. Gören de ev köpeği falan sanacak. Bildiğin minyatğr pitbul bunlar.Valla kiz bi karış boyu var,mahalledeki koca köpeklere hirliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?