Bilgece ile Sohbete ;)))

Oha ya çok insafsızca.. Ben dobermanla falan büyüdüğüm için pek korkmam açıkçası.. Ama bazıları cidden çokf ena oluyo

Zaten ben bahçeli eve geçene kadar peheeeyy 3 kere daha yavrular bu sokak kızı.
Sorma yaa her gördüğüne kuyruk salliyo zilli gecen sene 8 yavrusu olmustu ama ciftlestigi köpek rotvaydırdı. Sitenin korumasinin iti 8 yavruda simsiyah oldu ana sarışın,yavrular siyah. Kız resmen ırkçılık yaptı,yavruları dışladı hem korkuyodu,hem itiyodu emzirmiyodu hayvanlari babalariyla kiristirirken iyidi ama

Ben köpekleri çok severim korkmamda.Ama dün marketten dönerken poşette de et vardı( bilmem köpek anlar mı?) ay bir baktım Pitbul tek başına dolanıyor çimenlerin arasında tırstım valla.

Vayy tam sokak kızı. Kendi doğurduklarını tanıyamamış zavallım. Bunları emziriyor heralde dimi.

Vayy tam sokak kızı. Kendi doğurduklarını tanıyamamış zavallım. Bunları emziriyor heralde dimi.
Bunlara resmen ölüyoo. Kimseyi yaklastirmiyo,bas bas bagiriyo 2 metre yaklasana. Diğerlerini itiyordu,isiriyordu. Doğru düzgün emzirmedi 10-15 gün ancak. Halbuki 40 gün emmeleri lazımdı. Sağlıksız oldular 2 tanesi yaşını goremeden hastalanip öldü

Ayy kıyamam yazık ya.
Bizim de huzurevinde köpüşlerimiz var, pekinezler.. Habire birbirleriyle çiftleşiyorlar. Kızı babasından hamile şimdi. Akraba çiftleşmesinden midir yoksa cinslerinden mi bilmiyorum 4 tane doğuyorsa 2 si 3-5 gün içinde ölüyor.

Resmen ensest ilişki hamileyken beslenmesiylede ilgili canım. Ek vitamin veriyo musunuz

Oooo sen benim yeğenimi çok seversin o zaman. Ya maşallah zeka küpü 8 aylıkken cğmle kurmaya başlamıştı. hiç öğretmememize rağmen annesinin kucağında gömleğin düğmesine bakıp aaa düğme demişti
geçenlerde bana gelmişler, şu an 2 yaşına basmak üzere. Oturmuş koca adam gibi sohbet ediyordu. Diyorum ki sen en çok hangi hayvandan korkarsın, diyor ki köpekbalığından, diyorum neden, çünkü o beni yer, ay ben çok korktum diyorum gelip sarılıyor korkma seni ben korurum diyor. ve hiçbir şekilde köpek balığı falan öğretilmemiş yani . Bi de kız tm zilli valla ben onun aynısından istiyorum işte

Oha ya çok insafsızca.. Ben dobermanla falan büyüdüğüm için pek korkmam açıkçası.. Ama bazıları cidden çokf ena oluyo
Pislikler resmen bana tramva yaşatmışlardı.

@Bilgece kurbişlere bayıldım..
Ama yiyemem ki, hindistan cevizine alerjim var

Yaaa? Hindistan cevizine alerjisi olan bi tek seni gördüm. o zaman yeme.
ayrıca sephora ben seni çok merak ediyorum. fotonu profil foton yapar mısın? Ya da özelden atar mısın? Gerçekten çok merak ediyorum

Haha kız merak edecek bişeyim yok. Dur atayım özelden.
Hah işte o yeğen gibi bişey isterim ben de, böyle cin gibi olsun, deli gibi soru sorsun.

Haha kız merak edecek bişeyim yok. Dur atayım özelden.
Hah işte o yeğen gibi bişey isterim ben de, böyle cin gibi olsun, deli gibi soru sorsun.

Ben de o yeğenimin aynısından istiyorum. Animasyon izleyip büyüklerin anlayacağı esprilere kahkaha atan bir çocuk nerde gördün? İşte o benim yeğenim eheheh.
Hadi at fotonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…