- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.181
Gönderttim kiii...Ben de o yeğenimin aynısından istiyorum. Animasyon izleyip büyüklerin anlayacağı esprilere kahkaha atan bir çocuk nerde gördün? İşte o benim yeğenim eheheh.
Hadi at fotonu..
Bende isterim o zaman resimHaha kız merak edecek bişeyim yok. Dur atayım özelden.
Hah işte o yeğen gibi bişey isterim ben de, böyle cin gibi olsun, deli gibi soru sorsun.
Ay evet,bir de ankara kedileri çok cirkefBahçeye kedi sokamıyoruz. Yakaladıkları anda parçalıyorlar. Gören de ev köpeği falan sanacak. Bildiğin minyatğr pitbul bunlar.
Gönderttim kiii...
Hiç sormaaa.. Bir tanesine geçici yuva oldum hayatımda gördüğüm en manyak kediydi...Ay evet,bir de ankara kedileri çok cirkef
Dur profil resmime koyayım. Ama bakınca haber et de kaldırayım.Bende isterim o zaman resim
Millet sephora bana fotosunu attı ve aşırı geeennnççççççç . Biz bu yaşımızda yaşlanmışız. Hadi toplu intihar edelm hadiiiiiiiii
Aynen bende hayata küstüm yaaa. Sevgisiyle öfkesini anlayamiyorsun. Bi bakiyosun çıldırmış saldiriyoHiç sormaaa.. Bir tanesine geçici yuva oldum hayatımda gördüğüm en manyak kediydi...
tamam koy hadi:)Dur profil resmime koyayım. Ama bakınca haber et de kaldırayım.
Gördün müüü?tamam koy hadi:)
Eski avatarin çok hoş,onu istiyoruzGördün müüü?
29.5 ama buçuğu yuvarlamıyoruz.Tamam baktım:) Maşallah :) kaç yaşındaydın?
Kaybeldiii.... Avatarım yok artık benimEski avatarin çok hoş,onu istiyoruz
Yuvarlasanda görüntün tam bir çıtır29.5 ama buçuğu yuvarlamıyoruz.
Yuvarlasanda görüntün tam bir çıtır
Ehehehheteşekkür cicim... 18 falan diyo görenler Kocam da moruk
Kaybeldiii.... Avatarım yok artık benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?