Bilgece ile Sohbete ;)))

Bu saatlerde gelmesi cok normal benim iki gorumcem ortak oldular casfe restaurant actilar inanir misin sabh 5 de anca isleri bitiyor .. Orayi toparlamasi vs.. Zor ya harbiden..

Canim toparlama işini elemanlar yapiyor zaten. Aslinda eşim erken geliyordu. Ama bugun diger yapacagi is icin mallar geldi ve dukkana onu yerlestiriyorlar, bu yuzden bu kadar gec kaldi anlayacagin.
Sizinkilerin işi de cok zormus ya. 5 cok gec ama..

Evet eksikleri var suanda bulasik mulasik dukkan temizligi derken o saate kadar kaliyorlar.,

Senin nisanlilik sözlüluk durumlarin var mi canim? Sevdigin cocuk ne iş yapiyor?

Var canim Allah nasip ederse.. Yuzuklere bakiyoruz :) bir kac model begendim bileeeee nisan olcak ama daha tarihi belli degil. Daha onceden belliydi konusmustuk ama araya bir suru saghlik problemleri girdi cenazeler vs. Bizde erteledik hep.. Bahara dogru yaza dogru olsun diyoruz
Askerligimiz vardi bittiok sukur..
Suan babasinin ofiste islere yardim ediyor bu haftada artik orayi birakip is gorusmelerine bakacak iste.,

Askerlik bizim zorlu gecti psikolojik acidan tedavi dahi olduk dusun:)

O yuzden is konusuna biraz ara verildi..

Simdi Allaha sukur toparladik bi ara uzun uzun anlatirim sana ozelden :)

Çünkü çaresizim sevdiğim biri var o da beni seviyor ama sevgili olamayız diyor 1.5 sene sevgili olduk 8 aydır ayrıyız suan sevgili olamayız ama seni seviyorum diyo anlamıyorum...

Canim yanlis anlamazsan benden sana tavsiye asla uzatmayin. Hayirli isler uzayinca seytan araya nifak sokar.
Allahım gonlune göre versin.
Insallah tez vakitte hayirlisiyla sevdigine kavusursun canim..

Çok mutsusuzum ama burda havalar güzel baya katılayım dedim

Hayirdir arkadasim? Neyin var?

Canim yanlis anlamazsan benden sana tavsiye asla uzatmayin. Hayirli isler uzayinca seytan araya nifak sokar.
Allahım gonlune göre versin.
Insallah tez vakitte hayirlisiyla sevdigine kavusursun canim..

Hayirdir arkadasim? Neyin var?

Canim ama bir takim sorunlari yok etmeden acele etmekte,iyi degil ki.. Acele ise seytan karisir demisler..

Acelemiz yok kacmiyoruz da hem boylelikle biraz daha buyuyorum :) Rabbim en uygun zamanda kavustursun bizi ve tum sevenleri diyeyim :)

Çünkü çaresizim sevdiğim biri var o da beni seviyor ama sevgili olamayız diyor 1.5 sene sevgili olduk 8 aydır ayrıyız suan sevgili olamayız ama seni seviyorum diyo anlamıyorum...

Seven insanin gozu engel gormez.. Seni seviyorum diyisi gercek degil besbelli..
Sevseydi sevgili olmaniz icin engel mi kalirdi..

Bahane bahane bahane..

Geçmişte onu terk etmistim başkasını seviyorum demistim ve Oyleydi de ama sonradan barıstık tekrar hiç sorum yoktu sonradan patlak verdi yüzğme vurmaya başladı birbirimizi kırmaktansa ayrı olmak daha mantıklıymıs ama 8 aydır hep konusuyoruz ve kavga ediyoruz sevgiliden farkımız yok açıkcası

Canim ama bir takim sorunlari yok etmeden acele etmekte,iyi degil ki.. Acele ise seytan karisir demisler..

Acelemiz yok kacmiyoruz da hem boylelikle biraz daha buyuyorum :) Rabbim en uygun zamanda kavustursun bizi ve tum sevenleri diyeyim :)

Dogru soyluyorsun. Isleri rayina kurmadan evlenmek olmaz.
ama hayirli islerinizde acele ediniz der Peygamberimiz.
Hakkinida hayirlisi olsun tatlim..

akışta görünce damladım hemen, kusura bakmayın kızlar
yavrum bu tarz benim jurisiyle beraber tv8 e geçti, yarın 15.30 da başlıyor hatta, show tv de yeni juri ve sunucu ile yapacakmış aynı programı

Hosgeldin nazimmm

Oooo super super yarin izlerim o zaman..

Peki yarismanin adi ne olacak

Kusura bakmayin ama bu iliski asla olmamali. Kendinizi onun yerine koysaniz. Sizi zamaninda baskasini seviyorum diye terk eden birine sıcak davranabilir misiniz?
Ben davranamam. Isteyemem.
Yani cocuga hak veriyorium..

Ama ne denli pişman olduğumu biliyor ve görüyor? Seviyorum da diyor bende diyorum bu gece ona benden vazgeçmesini söyledim daha fazla acı cekmesini istemediğimi söyledim ve o yine terk ediyorum sandı. Oysa ki onun iyi olmasí için yapıyorum ben kahrola kahrola dedim bunları ona. 5 ay once o da bana aynı bu konuyla gelmişti onu suçlamadım ben ama beni suçluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…