- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.361
Bu saatlerde gelmesi cok normal benim iki gorumcem ortak oldular casfe restaurant actilar inanir misin sabh 5 de anca isleri bitiyor .. Orayi toparlamasi vs.. Zor ya harbiden..
Evet eksikleri var suanda bulasik mulasik dukkan temizligi derken o saate kadar kaliyorlar.,Canim toparlama işini elemanlar yapiyor zaten. Aslinda eşim erken geliyordu. Ama bugun diger yapacagi is icin mallar geldi ve dukkana onu yerlestiriyorlar, bu yuzden bu kadar gec kaldi anlayacagin.
Sizinkilerin işi de cok zormus ya. 5 cok gec ama..
Evet eksikleri var suanda bulasik mulasik dukkan temizligi derken o saate kadar kaliyorlar.,
Senin nisanlilik sözlüluk durumlarin var mi canim? Sevdigin cocuk ne iş yapiyor?
Hayirdir neden :)Çok mutsusuzum ama burda havalar güzel baya katılayım dedim
Canim yanlis anlamazsan benden sana tavsiye asla uzatmayin. Hayirli isler uzayinca seytan araya nifak sokar.Var canim Allah nasip ederse.. Yuzuklere bakiyoruz :) bir kac model begendim bileeeee nisan olcak ama daha tarihi belli degil. Daha onceden belliydi konusmustuk ama araya bir suru saghlik problemleri girdi cenazeler vs. Bizde erteledik hep.. Bahara dogru yaza dogru olsun diyoruz
Askerligimiz vardi bittiok sukur..
Suan babasinin ofiste islere yardim ediyor bu haftada artik orayi birakip is gorusmelerine bakacak iste.,
Askerlik bizim zorlu gecti psikolojik acidan tedavi dahi olduk dusun:)
O yuzden is konusuna biraz ara verildi..
Simdi Allaha sukur toparladik bi ara uzun uzun anlatirim sana ozelden :)
Çok mutsusuzum ama burda havalar güzel baya katılayım dedim
Çünkü çaresizim sevdiğim biri var o da beni seviyor ama sevgili olamayız diyor 1.5 sene sevgili olduk 8 aydır ayrıyız suan sevgili olamayız ama seni seviyorum diyo anlamıyorum...
Canim yanlis anlamazsan benden sana tavsiye asla uzatmayin. Hayirli isler uzayinca seytan araya nifak sokar.
Allahım gonlune göre versin.
Insallah tez vakitte hayirlisiyla sevdigine kavusursun canim..
Hayirdir arkadasim? Neyin var?
Bu tarz benimin jurisine ne oldu neden degismis bilen var mi
Çünkü çaresizim sevdiğim biri var o da beni seviyor ama sevgili olamayız diyor 1.5 sene sevgili olduk 8 aydır ayrıyız suan sevgili olamayız ama seni seviyorum diyo anlamıyorum...
Canim ama bir takim sorunlari yok etmeden acele etmekte,iyi degil ki.. Acele ise seytan karisir demisler..
Acelemiz yok kacmiyoruz da hem boylelikle biraz daha buyuyorum :) Rabbim en uygun zamanda kavustursun bizi ve tum sevenleri diyeyim :)
akışta görünce damladım hemen, kusura bakmayın kızlar
yavrum bu tarz benim jurisiyle beraber tv8 e geçti, yarın 15.30 da başlıyor hatta, show tv de yeni juri ve sunucu ile yapacakmış aynı programı
Geçmişte onu terk etmistim başkasını seviyorum demistim ve Oyleydi de ama sonradan barıstık tekrar hiç sorum yoktu sonradan patlak verdi yüzğme vurmaya başladı birbirimizi kırmaktansa ayrı olmak daha mantıklıymıs ama 8 aydır hep konusuyoruz ve kavga ediyoruz sevgiliden farkımız yok açıkcası
Amin canim hayirlisi :)Dogru soyluyorsun. Isleri rayina kurmadan evlenmek olmaz.
ama hayirli islerinizde acele ediniz der Peygamberimiz.
Hakkinida hayirlisi olsun tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?