Bilgece ile Sohbete ;)))

Ben barismak isterdim aslinda ama birbirimizi cok yiprattik. 3 ay oldu, bir patlama yasadik ve gorusmeyi kestik.
Babama gorusmek istemedigini soylemis benimle mesela. Cok hastaymis, kaldiramazmis. Ama hali vakti nasil, ayrintisini bilemiyorum. Atagi var mi, ne durumda...
Dedim ya yiprattik birbirimizi diye, gorusunce ayni devam edecegiz diye korkuyordur. Bence de o kadar yasanandan sonra bir sure gorusmememiz daha dogru sanirim. Ama her seye ragmen biz akrabayiz. Unutamiyorum. Hele de o boyleyken uzak olmak zoruma gidiyor. Ablam gibi severdim. Yasattigi her turlu kirginliga, yaptigi yanlislara ragmen, hasta oldugunu bilmek icimi eritiyor.
Tavsiyelerin guzel, ama ben tavsiyeyi verecek yakinlikta degilim ki artik. Zaten kontrollere gidiyor, sanirim doktor tavsiyesi de aliyordur. Benim bu akrabam ailevi cok sorunlari olan bir insan. Engelli cocugu var mesela. Daha 6 yasinda. Baska 2 cocugu daha var. Esiyle de arasi pek iyi degil. Cok karamsar, insanlara karsi asiri derecede alingan, hassas yapili. Yani moralin cok onemli oldugu MS geldi onu buldu. Butun bu hayatiyla ve yasadigi zorluklarla bu hastalik onu curutecek diye korkuyorum. Yaninda da olamiyorum.

Off ya keşke hic küslük olmasa. Keske insanlar birbirlerini kirmasa. Çünkü akrabalar böyle zamanlarda onemli.
Aile acisindan da sorunlari varmis. Allah sifa versin. Tabiki Allahtan umut kesilmez.
Insallah iyilesir.
Doktor ona gereken her seyi soyluyordur muhakkak.
Insallah bir gün barisirsiniz..

Insallah. Onun kotulugunu hic istemem, ama sanirim ancak onun bizlere ihtiyaci oldugu zaman buzlar eriyecek ve kusluk bitecek. Ne kotu.
Hem dinledigin hem sorularimi cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Allah senin de hastalarina sifa versin insallah.

Rica ederim. Her zaman yardimci olmak isterim bir sey sorarsaniz lutfen çekinmeyin.
Allahim bu hastalığı yasayan herkese sifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…