- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.381
Bi yanım hep öyle diyor ama gerçekten seviyor biliyorum cok acı cekiyo of deliricem
Ama ne denli pişman olduğumu biliyor ve görüyor? Seviyorum da diyor bende diyorum bu gece ona benden vazgeçmesini söyledim daha fazla acı cekmesini istemediğimi söyledim ve o yine terk ediyorum sandı. Oysa ki onun iyi olmasí için yapıyorum ben kahrola kahrola dedim bunları ona. 5 ay once o da bana aynı bu konuyla gelmişti onu suçlamadım ben ama beni suçluyo
Hosgeldin nazimmm
Oooo super super yarin izlerim o zaman..
Peki yarismanin adi ne olacak
İşte bende öyle yapmaya çalıştım ama suçlu oldum vicdan azabı cekiyorum simdi de..
Ama ben cok seviyorum hayatım boyunca hiç bu kadar sevemedim hem arkadas hem dost hem ailemdi o benim
Çok haklısınız.. ikimiz de 17 ama 18e giricem ben 1 ay sonra
Zaman herseyin ilacı diyerek muhabbete ggiriş yapılır
Ah zaman zaman.. diye diye zamanımızı kaybediyoruz belki de
Biliyorum gerçekten her şeyin farkındayım hayatımın sonu değil ama gönül istiyor ki İstediğiyle olsun :)) Hayırlısı diyip Allah'a bırakıyorum artık..
Aynen yaaa uykudan öleceğim. Yahu siz neden uyumazsiniz gidin benim içinde uyuyun yazık banaaaaKiz dombik. Senin kiz mi uyandi yoksa?
Aynen yaaa uykudan öleceğim. Yahu siz neden uyumazsiniz gidin benim içinde uyuyun yazık banaaaa
Hmmm gelir insallah..Bacim esim daha gelmedi ki. Vakit gecsin diye burdayim.
Hmmm gelir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?