- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.421
Afyon muuuu ? Neresiinden?hoşbuldum23 yaşındayım afyondan katılıyorum
merkezden sende mi afyondansın şekerimAfyon muuuu ? Neresiinden?
Hoşgeldin depreşik :)
ben geldim canımcım
yer çok buyrun şöyle oturun
kızlar çay getireyimmi
Sayılır :) Öğrenci misin?merkezden sende mi afyondansın şekerim
İyi haftalar :) Hoş geldinSelamlar.... Herkese iyi haftalar...
Canım banada bi yerden kargo gelecekti, gelince kargodan aradılar geldi diye, sonra geri göndermişler işe bak! Sonra bi yanlışlık oldu tekrar gelicek dediler..Kizlar ya cok sinirliyim kargomuz kac gun oldu hala gelmedi. Birde teslimat bilgilerinsde teslim edildi yaziyor..
Kacinci sikayet kaydi olusturmamiz..
Pazartesi gelir dedi saat kac oldu hala yok..
Bilindik bir siteden altin almistik hala yok kargo
İyi haftalar :) Hoş geldin
Bize oyle bir bigide gelmedi kargoya verildi gibilerinden mesaj vs geldi .. Siteyi tercih ettigimiz icin tesekkur mesajlari falan..Canım banada bi yerden kargo gelecekti, gelince kargodan aradılar geldi diye, sonra geri göndermişler işe bak! Sonra bi yanlışlık oldu tekrar gelicek dediler..
yok değil çalışıyorum sayılır derken ilçeden misin?Sayılır :) Öğrenci misin?
Evet, çoğu yerde yollar kapalı ya, ulaştıramamaları olası ihtimalBize oyle bir bigide gelmedi kargoya verildi gibilerinden mesaj vs geldi .. Siteyi tercih ettigimiz icin tesekkur mesajlari falan..
Kar yagiyor suan havadan dolayi gelmeme durumu olur mu..
Olabilir hava koşullarından. Akşama kadar bekle bence gelir insallah.Bize oyle bir bigide gelmedi kargoya verildi gibilerinden mesaj vs geldi .. Siteyi tercih ettigimiz icin tesekkur mesajlari falan..
Kizlar ya cok sinirliyim kargomuz kac gun oldu hala gelmedi. Birde teslimat bilgilerinsde teslim edildi yaziyor..
Kacinci sikayet kaydi olusturmamiz..
Pazartesi gelir dedi saat kac oldu hala yok..
Bilindik bir siteden altin almistik hala yok kargo
Yakaladiiiiiimmmmmmmyok değil çalışıyorum sayılır derken ilçeden misin?
Bize oyle bir bigide gelmedi kargoya verildi gibilerinden mesaj vs geldi .. Siteyi tercih ettigimiz icin tesekkur mesajlari falan..
hııı önce ben seni yakaladım bi kere tamam mıYakaladiiiiiimmmmmmm
Kargonun oldugu yerde yakin aslinda bize hemen yukarida bayi.. Hala noiye getirmiyorlarsa gidip kendim alicaam o olcak !Evet, çoğu yerde yollar kapalı ya, ulaştıramamaları olası ihtimal
Yakaladiiiiiimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?