Bilgece ile Sohbete ;)))

Benim anlamadığım kimliklerinde ne yazıyor bu insanların?

Bi tanesi Islam yazisini kaldirtmis. Hayir yani dinsiz olabilirsin ama bu benim dinime hakaret etmeni gerektirmez. Herkes haddini bilmeli..
Ahh ahh bublar yüzünden mi benim Peygamberimin kafasindan hayvan iskencesi döküldü.Katlanamiyorum ya yazilanlara. Cok zoruma gidiyor.

Ben de diyecektim laf eden varsa kimlik değiştirsin.O islam yazısını da taşımasın.İslam kadar saygısızlık gören bir din yok İslam ın bütün dinlere saygısı varken.Madem bu kadar karşılar İslam a karşı tepkililer çoğunluğun müslüman olduğu bir toprakta yaşamasınlar o zaman.

Sey oho ohoo sohbetinize katilabilirmiyim

Ayy buyrun hos geldiniz. Tabiki de katilabilirsiniz. Sizi taniyabilir miyiz efendim

Yarından sonra alınacak ama hala acıyor çıkan ip uclarını çektikçe.. napacağımı bilemedim..

Canim ya nazara gelmissindir kesin. Annen falan okusun her evden cikmadan once.

Aynen, bi de hristiyanligi Avrupayi ove ove bitiremediler ya pes vallahi..

Hanim ablayla baska birinin daha ayni. Iki tane kulahli kurabiye var yani.
ya bilememistir. Dun yapmis. Allahtan dün eklememis yoka ben ekleyemezdim

Hanım abla ya bir bakıyım.Harbi nin kurabiyesi de çok güzel.Ben çocukken çok yerdim ondan.

Benden aynı tarif olsa ben de eklemezdim senin gibi.Neyse canım senin ki beyaz onun ki zenci terlik

Ayy buyrun hos geldiniz. Tabiki de katilabilirsiniz. Sizi taniyabilir miyiz efendim

Canim ya nazara gelmissindir kesin. Annen falan okusun her evden cikmadan once.

Aynen, bi de hristiyanligi Avrupayi ove ove bitiremediler ya pes vallahi..
ben 24 yasinda iki bucuk senesi olan evli bir bayanim izmirde oturuyoruz suanlik calismiyorum ama is ariyrm iste ole

Hanım abla ya bir bakıyım.Harbi nin kurabiyesi de çok güzel.Ben çocukken çok yerdim ondan.

Benden aynı tarif olsa ben de eklemezdim senin gibi.Neyse canım senin ki beyaz onun ki zenci terlik

@oglumun kurabiyesini ben cok begendim. En cok oni begendim desem yeridir. Kahve cekirdegine ne kadar da benzetmis ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…