- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.561
Hımm tamam anladım.. Allah yardımcın olsun kuzumBu bölümsüz. Bölüm olanlar ya normal meslek oluyo yada meslek lisesi oluyo. Yada uni
Ilginc
Ya bu milletin Islamla alip veremedigi ne ya?
Benim anlamadığım kimliklerinde ne yazıyor bu insanların?
Amin canim insallah.Hımm tamam anladım.. Allah yardımcın olsun kuzum
Dayanamadim yazdim yine.Ya bu milletin Islamla alip veremedigi ne ya?
dambıl düştü geçen pazartesi spor yaparken .. 3 tane dikiş var dudağımda çarşamba dikişlerimi alacak doktorniye ki. geçmiş olsun
Yarından sonra alınacak ama hala acıyor çıkan ip uclarını çektikçe.. napacağımı bilemedim..
canim benim yaaa
ooo iyiymis. Benden sadece 1 yascik kucuksun
Bi tanesi Islam yazisini kaldirtmis. Hayir yani dinsiz olabilirsin ama bu benim dinime hakaret etmeni gerektirmez. Herkes haddini bilmeli..
Ahh ahh bublar yüzünden mi benim Peygamberimin kafasindan hayvan iskencesi döküldü.Katlanamiyorum ya yazilanlara. Cok zoruma gidiyor.
Sey oho ohoo sohbetinize katilabilirmiyim
Yarından sonra alınacak ama hala acıyor çıkan ip uclarını çektikçe.. napacağımı bilemedim..
Ben de diyecektim laf eden varsa kimlik değiştirsin.O islam yazısını da taşımasın.İslam kadar saygısızlık gören bir din yok İslam ın bütün dinlere saygısı varken.Madem bu kadar karşılar İslam a karşı tepkililer çoğunluğun müslüman olduğu bir toprakta yaşamasınlar o zaman.
dambıl düştü geçen pazartesi spor yaparken .. 3 tane dikiş var dudağımda çarşamba dikişlerimi alacak doktor
Geçti sayılır sağolasın :)Geçmiş olsun
Bilgece terlikler yıkılıyor.Konu ilerlemiş bakıyorum da.
Konuyu ilerlettik hahahah. Ama kesin haksizlik olmasin diye insanlar iki terlige de oy vermeyecek gibi. Ne dersin?
Bilemedim ki.Pişti olman kötü oldu ya.Ama o da eklerken nasıl fark etmedi ki? Sonuçta ilk ekleyen sensin.
Hanim ablayla baska birinin daha ayni. Iki tane kulahli kurabiye var yani.
ya bilememistir. Dun yapmis. Allahtan dün eklememis yoka ben ekleyemezdim
ben 24 yasinda iki bucuk senesi olan evli bir bayanim izmirde oturuyoruz suanlik calismiyorum ama is ariyrm iste oleAyy buyrun hos geldiniz. Tabiki de katilabilirsiniz. Sizi taniyabilir miyiz efendim
Canim ya nazara gelmissindir kesin. Annen falan okusun her evden cikmadan once.
Aynen, bi de hristiyanligi Avrupayi ove ove bitiremediler ya pes vallahi..
Hanım abla ya bir bakıyım.Harbi nin kurabiyesi de çok güzel.Ben çocukken çok yerdim ondan.
Benden aynı tarif olsa ben de eklemezdim senin gibi.Neyse canım senin ki beyaz onun ki zenci terlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?