Bilgece ile Sohbete ;)))

Dankee. Wie gehts dir schwester

Anaaa pisti mi oldunuz yani hanginiz daha güzel yapti

Sence??
sence çalıntı olma ihtimali var mı yoksa tesadüf mü?
Yok ya ne çalıntisi ama pek bilinen bir kurabiye değil o yuzden cok sasirdim. Dedigine gore dün oglen 3te yapmis. O zaman koysaydi ben koymayacaktim büyük ihtimalle

Sence??

Yok ya ne çalıntisi ama pek bilinen bir kurabiye değil o yuzden cok sasirdim. Dedigine gore dün oglen 3te yapmis. O zaman koysaydi ben koymayacaktim büyük ihtimalle
bilmem ben bunu önceden biliyordum çünkü iyi olan kazansın o zaman

Danke es geht mir gut, und dir?

Mir auch nettin anlat bakim
Sence??

Hahahaha bilmem belki usta kurabiyecidir nerden bileyim kiz nerden görüyonuz siz diger yarismacilari ya. ben aradim bulamadim

Mir auch nettin anlat bakim

Hahahaha bilmem belki usta kurabiyecidir nerden bileyim kiz nerden görüyonuz siz diger yarismacilari ya. ben aradim bulamadim
Bi şey yapmadım ya napiyim.. Bi arkadaşıma şapşik şapşik fotolar falan attım.. onun dışında aynı.. sen neler yaptın?

Tamdeeeeeemmmmmm gelirsem oraya agzini burnunu kirarimmmm
Yarismalar kategorisine girsene. Orda var..

Cok agresifsin. Relax baby
Bi şey yapmadım ya napiyim.. Bi arkadaşıma şapşik şapşik fotolar falan attım.. onun dışında aynı.. sen neler yaptın?
Sapsik seni. Bende bankadaydim az önce. Durmadan aramislar bende ne ayaksiniz demeye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…