- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.521
hepinizden büyüküm yaşasın abla olmak abla deyin bana uleynnn
abla diyim de yaşlı hisset
canim benim yaaa
ooo iyiymis. Benden sadece 1 yascik kucuksun
buyrun benim söyleyin kuzucuklarımAbla abla ablacigimm
buyrun benim söyleyin kuzucuklarım
50/2 sayılmaz mıYalniz ben 50 yasindakilete falan abla diyorum. Ondan gençlere isimleriyle sesleniyorum haberin olsun.
Senin yaş 50 var mi?
willkommenHello everybody
sayilmaz tabi yaaa. Benden sadece yarim yas buyuksun peeehhh50/2 sayılmaz mı
hello bebegim.Hello everybody
willkommen
Anaaa pisti mi oldunuz yanihello bebegim.
biliyor musun ne oldu?
Benin tarifimden yapmış birisi
sence çalıntı olma ihtimali var mı yoksa tesadüf mü?sayilmaz tabi yaaa. Benden sadece yarim yas buyuksun peeehhh
hello bebegim.
biliyor musun ne oldu?
Benin tarifimden yapmış birisi
Danke es geht mir gut, und dir?Dankee. Wie gehts dir schwester
Anaaa pisti mi oldunuz yanihanginiz daha güzel yapti
Dankee. Wie gehts dir schwester
Anaaa pisti mi oldunuz yanihanginiz daha güzel yapti
Yok ya ne çalıntisi ama pek bilinen bir kurabiye değil o yuzden cok sasirdim. Dedigine gore dün oglen 3te yapmis. O zaman koysaydi ben koymayacaktim büyük ihtimallesence çalıntı olma ihtimali var mı yoksa tesadüf mü?
bilmem ben bunu önceden biliyordum çünkü iyi olan kazansın o zamanSence??
Yok ya ne çalıntisi ama pek bilinen bir kurabiye değil o yuzden cok sasirdim. Dedigine gore dün oglen 3te yapmis. O zaman koysaydi ben koymayacaktim büyük ihtimalle
Danke es geht mir gut, und dir?
Hahahaha bilmem belki usta kurabiyecidir nerden bileyimSence??
Yok ya ne çalıntisi ama pek bilinen bir kurabiye değil o yuzden cok sasirdim. Dedigine gore dün oglen 3te yapmis. O zaman koysaydi ben koymayacaktim büyük ihtimalle
bilmem ben bunu önceden biliyordum çünkü iyi olan kazansın o zaman
Mir auchnettin anlat bakim
Hahahaha bilmem belki usta kurabiyecidir nerden bileyimkiz nerden görüyonuz siz diger yarismacilari ya. ben aradim bulamadim
Bi şey yapmadım ya napiyim.. Bi arkadaşıma şapşik şapşik fotolar falan attım.. onun dışında aynı.. sen neler yaptın?Mir auchnettin anlat bakim
Hahahaha bilmem belki usta kurabiyecidir nerden bileyimkiz nerden görüyonuz siz diger yarismacilari ya. ben aradim bulamadim
Tamdeeeeeemmmmmm gelirsem oraya agzini burnunu kirarimmmm
Yarismalar kategorisine girsene. Orda var..
Sapsik seni. Bende bankadaydim az önce. Durmadan aramislar bende ne ayaksiniz demeye gittimBi şey yapmadım ya napiyim.. Bi arkadaşıma şapşik şapşik fotolar falan attım.. onun dışında aynı.. sen neler yaptın?
İyi yapmışsın.. Ne ayaklarmış? Söyle çıkışta arkaya gelsinlerCok agresifsin. Relax baby
Sapsik seni. Bende bankadaydim az önce. Durmadan aramislar bende ne ayaksiniz demeye gittim
Cok agresifsin. Relax baby
Sapsik seni. Bende bankadaydim az önce. Durmadan aramislar bende ne ayaksiniz demeye gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?