- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.541
Kizim siyasette olay var. Iyisimi bir daha yazmayayim yoksa banlanacagin ehehehh
Hemen koşayımm ben oraya
Islamiyete , muslumanlara düşmanlık gittikce artti ve artmaya da devam ediyor.
Su siyasette bile ne kadar islam dusmanlari var. Pes vallahi ne diyeyim..
Okulum bitti de uyuzlar ögrenci degilim diye degistirmisler. Aylik 6 euro cekceklermis. Bende subatta tekrar basliyorum dediM. Öyle iste. Icabina baktim ben eyvallah dostum.İyi yapmışsın.. Ne ayaklarmış? Söyle çıkışta arkaya gelsinler
Tmm geliyorumIslamiyete , muslumanlara düşmanlık gittikce artti ve artmaya da devam ediyor.
Su siyasette bile ne kadar islam dusmanlari var. Pes vallahi ne diyeyim..
İyi yapmışsın..Okulum bitti de uyuzlar ögrenci degilim diye degistirmisler. Aylik 6 euro cekceklermis. Bende subatta tekrar basliyorum dediM. Öyle iste. Icabina baktim ben eyvallah dostum.
Tmm geliyorum
Abitur yapcam sekerim. nasipse. Kiz ben siyasette yazdim ya. Kendimi bi an mune abla gibi hissettim , keske banlama imkanimda olsaydiİyi yapmışsın..
neye başlayacan?
Ahahaha,Abitur yapcam sekerim. nasipse. Kiz ben siyasette yazdim ya. Kendimi bi an mune abla gibi hissettim , keske banlama imkanimda olsaydi
Ehmm ne oluyo. Türkcesini bilmedigim icin almancasini yazdim ya zatenAhahaha,bende yazacaktımda vazgeçtim.. O dediğin ne oluyo?
Ben seni İstanbul üni okuyorsun diye biliyordum ya.Ehmm ne oluyo. Türkcesini bilmedigim icin almancasini yazdim ya zatenyüksek lisans mi yüksek lise mi öyle bisey. 2 veya 3 sene okuyup uniye gitmeye hak kazaniliyo.
Hıı anladım.. ne okuyacaksın peki?Ehmm ne oluyo. Türkcesini bilmedigim icin almancasini yazdim ya zatenyüksek lisans mi yüksek lise mi öyle bisey. 2 veya 3 sene okuyup uniye gitmeye hak kazaniliyo.
Helal olsun başgaaaan...http://www.kadinlarkulubu.com/forum...durun-iki-numarali-gundem-oldu.785517/page-18
Son lafimi söyledim ve cekildim arkadaslar nasi ? Iyi yapmis miyim?
Helal olsun başgaaaan...
abla yazan parmaklarına sağlık, çok güzel ifade etmişsin, çok güzel anlatmışsın..
İyi yaptın iyi, gerçekten de öyle.. yada insan olmak ve din de birbirine çok karıştırılıyor. Her şeyi geçtim birçok insan sırf karşıt görüş olmak için ne yaptığını bilmeden takılıyor.. Hayır insanlar Osmanlıda da kaç ırk, kaç millet birlikte yaşamış ama benim diyen ülkeler bile bu hoşgörüyü kabul etmiş. ve öngörmüşler..Ne oldu ki?
Senin de begenen parmaklarina saglik canim.
Artik bu konular sıktı. Kimse kimseyi anlamiyor. Bir daha yorun yapmam zaten. Icimin yaglari eridi cunku eheheh
Kiz dedim ya. Allahim anlatamiyorum ben bu okul islerini.Hıı anladım.. ne okuyacaksın peki?
Hadi ya. Allah allah niye öyle kaldi ki aklinda. Halbuki ben hayatimda hic türkiyede okula gitmedimBen seni İstanbul üni okuyorsun diye biliyordum ya.
Ya yok.. bölümü yok mu yani bu okuyacağın şeyin yoksa öylece ders mi ?Kiz dedim ya. Allahim anlatamiyorum ben bu okul islerini.
Hadi ya. Allah allah niye öyle kaldi ki aklinda. Halbuki ben hayatimda hic türkiyede okula gitmedim
Kiz dedim ya. Allahim anlatamiyorum ben bu okul islerini.
Hadi ya. Allah allah niye öyle kaldi ki aklinda. Halbuki ben hayatimda hic türkiyede okula gitmedim
Ya yok.. bölümü yok mu yani bu okuyacağın şeyin yoksa öylece ders mi ?
Ilgincbenim aklımda öyle kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?