- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.861
İzledim canim,turkan son dakika golu atmis yine..İzledin mi Ütopya yı : )
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/internet-hayatimi-mahvediyor.786876/neki link atsana
iyiyim uğraşıyorum az sonra uyku moduna geçicem
yaşım büyük sizlerden ablanız sayılırım...39 yaşındayım canım
Bi ablam daha oldu desene :) bu tarz benimin yeni sezonu baslamis bende actim ona bakiyorum
İzledim canim,turkan son dakika golu atmis yine..
Amaci ne anlayamiyorum kadinin,,
Ama bu karar verip caymasi sonra tekrar karasr vermesi artik cidden sıktı..
İstanbuldayim hayatim bi gorusemedik ya gecmiyor musun bu taraflara..
Gerci sen calisiyosundur, gel buyur sana da yapayim keke pohaca mercimek koftesi tatlilar :)
Arada gir be kuzum,ozletiyorsun kendini..
Az makara yapmiyorduk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/internet-hayatimi-mahvediyor.786876/
miden kaldırmazsa okuma canım hiç.
Benim anlamadigim bir durum var..ben geçenkinikaçırmadan izledim final gecesi bir sürü dedikodu çıktı ve bir soğudum bakmıyorum
Kacirmadin kiz bahara dogru olacak bu karda kiyamette hic nisanla onla bu la ugrasasim yok valla haha :)Evet canim firsat buldukca iste bende özledim kk ya gomuldugum gunleri
Offf offf offf rüyamda gorucem bunlari ins gercek hayatta da yicem yeni gelinin ellerinden bunlari
Naptiniz soz nisan off cok sey kacirdim dimi yaa
Yeni geldim bebegim istanbuldan ya bidahaki sefere orda olursan bi sürtelim senle ıncıhhh
Benim anlamadigim bir durum var..
Simdi bi show da bu tarz benim var birde tv8 de var.,
Bern tv8 dekini izliyorum..
İki programin adida ayni,bari bir tanesi degismis olsaydi ..
Showdaki basliycak yakinda ebru akel di sanirim o sunacakmis
Aglasada inandirici olmazdi bence ozleme o kadar laf etti gitmesini isteyenlerden biri o..Aynen ama bu sefer çok sinirliydi.Köle gibi çalışıyor kadın.Özlem de gitti Türkan ilk defa fazla ağlamadı.
Tv8 deki izlenir yani orjinal olani.. Cunku bu kizla daha oe showda tanimistik yabanci degil yani :) emel vsr hamarat var vs populer kizlar simdiden :)aynen aynı isimle bir program tuttu ya şeyini çıkarırlar
ilk gibi tutucagını sanmıyorum bu sezon biraz zor işleri
Kacirmadin kiz bahara dogru olacak bu karda kiyamette hic nisanla onla bu la ugrasasim yok valla haha :)
Gunduz islem oluyor pek bakamiyorum baksamda xor yziyorumAyy iyi ozaman kacirmamisim
Evet cekilcek cile degil bu kiyamette
Yarın evdeyim ugrarim buralara gerci sen gececisin annem gorememde seni
Bu sezonda bi kac arkadasim var saka gibi oraya kabul edilcez diye 10 kere dolgu yaptirdi yuzune arkadasim demeye utaniyorum yaniTv8 deki izlenir yani orjinal olani.. Cunku bu kizla daha oe showda tanimistik yabanci degil yani :) emel vsr hamarat var vs populer kizlar simdiden :)
Kim kiz :)Bu sezonda bi kac arkadasim var saka gibi oraya kabul edilcez diye 10 kere dolgu yaptirdi yuzune arkadasim demeye utaniyorum yani
Gunduz islem oluyor pek bakamiyorum baksamda xor yziyorum
Sabah 5 e kadar buralardayim yarinda oyle olur gibi :) ugrarsan burdayim kuzum yat dinlen sen :)
Peki bakalim :)Sonra soylerim merak et hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?