- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.901
Ben bakmadım bilmiyorumAma tuhaf olmuş yarışma bugün biraz izledim sarmadı.Ben show dakini bekliyorum.
Adamlar göbegi devirip yatiyo mu. Nasil insanlar onlar. Isleri gücleri yok mu. Tembel teneke gibi anca uyuyolar mi yani? Nasil ütopya o öyleTürkan atar yaptı sıra Tuncay da diye.Abidin e kıl oldum ya hiç sevmiyorum.Devamlı yatışta.Göbeği devirip yatıyor:)
Canım bunlar ütopya memleketinin azılı düşmanları
Adamlar göbegi devirip yatiyo mu. Nasil insanlar onlar. Isleri gücleri yok mu. Tembel teneke gibi anca uyuyolar mi yani? Nasil ütopya o öyle
Ben bi gittim millet dagilmis. Nerdesiniz gencler? Ben yemek hazirliyorum esime..
Ehehe tuhaf tuhaf programlar icad ediyolarCanım onun ütopyasında yatmak varmışGenelde çoğu yatıyor zaten.
Ehehe tuhaf tuhaf programlar icad ediyolar
Alaman kanallarda da is yok. Ben tv fazla izlemem zaten dizi falan bakmam. Cok sevdigim dizileri final yaptilar hainlerEvet ama 3 aydır var sıktı biraz.Sen tv ye bakmıyor musun? Alamaan kanallarına
Alaman kanallarda da is yok. Ben tv fazla izlemem zaten dizi falan bakmam. Cok sevdigim dizileri final yaptilar hainlerArada saban varsa ona bakarim Telefondan film acarim falan.
Af
Afiyet olsunnnn gece yemekleri guzel oluyor :)
Gece gece midemi bulandırdı kız.
Bu saatte ne yemeği
Abla bu mevsimde taze fasulyeyi nerden buldun?
Ellerine sağlık bu arada
Bilgece seni terlikle doverim
Sen niye röportajda bana taş attın bakimBe seni doverim kizim ne var yaa?
İlkbahar-yaz oluyo genelde.. Ama orda bulunabilir tabi.. Sen yaparsında kötü mü olurValla tadi öyle guzeldi ki. Öyle guzel bi fasulyeydi su zamana kadar böyle güzelini gormedim.
Eşim gelirken tanidik bi manav var ordan almış.
Taze fasulyenin mevsimi olur mu ki? Ayy cok cahilim bilemedim valla.
Sen niye röportajda bana taş attın bakim
Biz hep gece yiyoruz. Eşim yemek isinde Ma ev yemegini cok seviyor ve gec geldigi icin de yapmak zorundayim ama varya cok guzel olmuştu taze fasulye..
Iyyhh pis ya. Normal bir insan degil bu. Sanal seks yyapiyormus zateb tovbe tovbe
Valla canimcim esim gece geldigi icin ve ev yemegi cok sevdigi icin yapiyorum. Yedik cok da guzel olmustu ohhh
İlkbahar-yaz oluyo genelde.. Ama orda bulunabilir tabi.. Sen yaparsında kötü mü olur
EvetEhehehe iyi yaptim ohhhh
kiz benimle ayni tarifi yapan senin arkadaşın mi ?
Ay teşekkür ederim.. Bir gün belki inşallahSana da yapayim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?