Bilgece ile Sohbete ;)))

Huuu tatlimmm
amin amin inşallah. Ben arada Batmana gidiyordum ayyy insan dayanimiyor. Allah yardimciniz olsun. Istanbuldan giden bir insan icin cok zor..

ayyyy ben dogarken bosanmis lafina cok gukdum
canim arkadan konusmayi sevmem. Insanlara on yargiyla yaklasacagima sorup dogrusunu ogrenmem en mantiklisi. Hic olmazsa adam bekarken tanismissin, evli degilmis, neler neler okuyoruz burada.
Hem teklig etsin diyorsun hem de evliliktwn korkuyorsun. Amaaan evlilik cok güzel valla. Benim fikrimi sorarsan ben evlilik oncesi beraber yasamaya karsiyim ama herkesin gorusune de saygi duyarim.
Allah ayirmasin o zaman

evet ya ne insanlar var hiç girmiyorum ben normalde o bölümdeki konulara. hatta o konuyu gördüm konunun buralara geleceğini bildiğim için girmemiştim.

Tamam dine inanmayabilirsin ama bari hakaret etmeyin. Yok islam kötü hristiyanlik harika. Yok boyle yok soyle. Sinir oluyorum

Kiz özlemisim seni. Bugün en az senle konustuk. Naber nasilsin. Gel bi sarilayim sana

Ay bebisiim Evet bugün hiç konuşamadık İyiyim canım.Boş boş evdeydim bugün.Sen neler yaptın: )

Burdada yağmur kara döndü.. ama tabi yerler ıslak ya şimdilik tutmuyo.. sabaha ne olur bakalım :)

Tutar belki çok ve hızlı yağıyorsa

Saol canim,herkesin kendi yasam tarzi ne biliyim ya evlilik çoluk çombalak fln o çok istiyo ama benden çekiniyo heralde hayırlısı olsun zamana bıraktım

Tamam dine inanmayabilirsin ama bari hakaret etmeyin. Yok islam kötü hristiyanlik harika. Yok boyle yok soyle. Sinir oluyorum
hristiyanlara gelince olumlu genelleme yapılır ama her ne hikmetse müslümanlara gelince olumsuz genellenir.
şunu anlatamıyoruz bi türlü. benim bi hatam varsa bu islamdan deil benden kaynaklıdır.

hristiyanlara gelince olumlu genelleme yapılır ama her ne hikmetse müslümanlara gelince olumsuz genellenir.
şunu anlatamıyoruz bi türlü. benim bi hatam varsa bu islamdan deil benden kaynaklıdır.

işte böyle olmuyor sen bir hata yapıyorsan bunu kendin evet ben yaptım yerine dini kullanıyorsan maalesef zarar görende din oluyor bende bunu savunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…