- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.821
Bende 23 yasindayim akranim valla kendimi tanitmaktan biktim.once sen baslaHele sükür ama yaa
Selamben tamdem 23 yasindayim ve bekarim. Sen kimsin kimlerdensin?
evet ya ne insanlar var hiç girmiyorum ben normalde o bölümdeki konulara. hatta o konuyu gördüm konunun buralara geleceğini bildiğim için girmemiştim.Sardi derken? Sen de mi yazdin?
in kuzucuk.. kız burdada kar başladı :)
Ooo hoşgeld
in kuzucuk.. kız burdada kar başladı :)
Kiz özlemisim seni. Bugün en az senle konustuk. Naber nasilsin. Gel bi sarilayim sana
Burdada yağmur kara döndü.. ama tabi yerler ıslak ya şimdilik tutmuyo.. sabaha ne olur bakalım :)Hoşbulduk cınıımm.Ay burda kar bitti şakır şakırr yağmur başladı
Huuu tatlimmm
amin amin inşallah. Ben arada Batmana gidiyordum ayyy insan dayanimiyor. Allah yardimciniz olsun. Istanbuldan giden bir insan icin cok zor..Amin canım Rabbim sana,arkadaşima ve tüm anne olmak isteyenlere hayırlısı ile tattirsin bu duyguyu. Ay çok zor ama çok farklı çocuk.
Anne olduktan sonra vursalar ölemem diyor insan.
Urfa maneviyati yüksek bir yer ama bazı nedenlerden dolayı sevmiyorum. Allah ım 50 derece sıcakta yasayamiyorum ki. Klima bile bazen fayda etmiyor, boguyor. 2.80 uzaniyorum
Neyse ki son kış
ayyyy ben dogarken bosanmis lafina cok gukdumNormal canim hep bu tepkiyle karsilasiyorum zaten genelde yargisiz infaaz yapip duvara çiviliyolar enazindan sen soruyosun
Öncelikle telepato yöntemiyle anlaşiyoruz hahah tabiki saka
Gayet iyi anlasiyoruz cunku kisiligi mukemmel ayrica dis gorunus haricinde hic bir farkimiz yok sadece o biraz daha tecrubeli bu hayatta hepsi bu deli dolu yani degnekle gezmiyo
Benimle clubta eglencenin dibine vurabilen bi adam yani ici hala kipir kipir..
Evet evlenmis defalarca ve herkesin hayatinda gecmisi vardir yani birbirimize saygi duyuyoruz..
Cocuklari var,zorla gorusturmeye calisiyorum ama gecmiste kirginliklari olmus affetmemekte israrci ona da saygi duyuyorum ustune gitmiyorum artik..
Ve ben dogduktan sonra bosanmis zaten hahah cok komikama gercek iste
O beni herkesle eşi olarak taniştiriyo annem damadim diyo ama hala evlilik teklifi bekliyorum ki etse bile ben evlilikten korkan bi insanim
Baska soru
Matmazel sen alinti yapmaaaaa. Alinti katliami oluyor
Burdada yağmur kara döndü.. ama tabi yerler ıslak ya şimdilik tutmuyo.. sabaha ne olur bakalım :)
evet ya ne insanlar var hiç girmiyorum ben normalde o bölümdeki konulara. hatta o konuyu gördüm konunun buralara geleceğini bildiğim için girmemiştim.
Kiz özlemisim seni. Bugün en az senle konustuk. Naber nasilsin. Gel bi sarilayim sana
Burdada yağmur kara döndü.. ama tabi yerler ıslak ya şimdilik tutmuyo.. sabaha ne olur bakalım :)
Yok başka yerdeyim depreşikcimnerdesin İstanbul mu burda yağmur var fena
Huuu tatlimmm
amin amin inşallah. Ben arada Batmana gidiyordum ayyy insan dayanimiyor. Allah yardimciniz olsun. Istanbuldan giden bir insan icin cok zor..
ayyyy ben dogarken bosanmis lafina cok gukdum
canim arkadan konusmayi sevmem. Insanlara on yargiyla yaklasacagima sorup dogrusunu ogrenmem en mantiklisi. Hic olmazsa adam bekarken tanismissin, evli degilmis, neler neler okuyoruz burada.
Hem teklig etsin diyorsun hem de evliliktwn korkuyorsun. Amaaan evlilik cok güzel valla. Benim fikrimi sorarsan ben evlilik oncesi beraber yasamaya karsiyim ama herkesin gorusune de saygi duyarim.
Allah ayirmasin o zaman
İnşallah tutsun yaaAy bebisiim Evet bugün hiç konuşamadık İyiyim canım.Boş boş evdeydim bugün.Sen neler yaptın: )
Tutar belki çok ve hızlı yağıyorsa
hristiyanlara gelince olumlu genelleme yapılır ama her ne hikmetse müslümanlara gelince olumsuz genellenir.Tamam dine inanmayabilirsin ama bari hakaret etmeyin. Yok islam kötü hristiyanlik harika. Yok boyle yok soyle. Sinir oluyorum
Yok başka yerdeyim depreşikcim
Ay bebisiim Evet bugün hiç konuşamadık İyiyim canım.Boş boş evdeydim bugün.Sen neler yaptın: )
hristiyanlara gelince olumlu genelleme yapılır ama her ne hikmetse müslümanlara gelince olumsuz genellenir.
şunu anlatamıyoruz bi türlü. benim bi hatam varsa bu islamdan deil benden kaynaklıdır.
Yok değiştirmedim.. ama bi alıntıda farklı gördüm nedense..neresi peki leom sen nickimi degiştidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?