Bilgece ile Sohbete ;)))

Sohbete katilayim diyorum ama siz hep kilodan bahsediyosunuz ve ben bu konu hakkinda konusamiyorum cünkü ben siskonun tekiyim benimle baska konu hakkinda konusacak biri yok mu acaba?

Harbi kiz bak senin icin alacagim ben bunu en yakin zamanda inşallah. Her gün yarim saat de yapacağım. Inşallah ise yarar. Her yerden verdiriyorsa cok iyi ya. Ama cok guzel goruntusu falan.

Sohbete katilayim diyorum ama siz hep kilodan bahsediyosunuz ve ben bu konu hakkinda konusamiyorum cünkü ben siskonun tekiyim benimle baska konu hakkinda konusacak biri yok mu acaba?

Sen kac kilosun tatlim? Yuzunden kilolu oldugun hic belli olmuyor..

Harbi kiz bak senin icin alacagim ben bunu en yakin zamanda inşallah. Her gün yarim saat de yapacağım. Inşallah ise yarar. Her yerden verdiriyorsa cok iyi ya. Ama cok guzel goruntusu falan.
Benim için alma sonra başımın etini yersin sen biliyorum başıma geleceği,yok sen bunu bana aldirdin ben zayiflayamiyorum,yok usendim calisamiyorum bosuna aldim evimde yer kapliyo arastir netten,tam emin ol,kendini ikna et istikrarlı calisacagina öyle al. Beni karistirma

Ayy tahtaya vur bilgece
Ya aciciyla soyle yaniyor, boyle plastik gibi oluyor sac. Cektiginde lastik gibi uzuyor igrenc bir duygu
Benim cikan minik minik saclarim var bazi bolgelerde saclarim cok azdi tepesi gorunuyordu neredeyse ben sirf o yeni cikanlar zarar gormesin diye kimyasal islem yapmiyorun artik.
Senin gibi sacim olsa ooooo coktan kizildim

Sen kac kilosun tatlim? Yuzunden kilolu oldugun hic belli olmuyor..
Ben konusamiyorum diyorum sen kilomu soruyosun aglicam fazla belli olmuyo bende boyum kurtariyo allahtan. Ama gidisatim hic iyi degil. Gece yeme durumu var bende. Gec yattigim icin can sıkıntısından yiyorum.

Ben çıkıyorm kızlar,size Iyı geceler

Ask olsun canim ya ben hayatta öyle bir sey demem. Ben yapmasam bile benimki yapar. Isten dolayi spor salonuna gidemiyor deli oluyor spor yapacagim diye. Adam kas basli basina ama sporu seviyor. . Hadi iyi geceler canimmm

Ben konusamiyorum diyorum sen kilomu soruyosun aglicam fazla belli olmuyo bende boyum kurtariyo allahtan. Ama gidisatim hic iyi degil. Gece yeme durumu var bende. Gec yattigim icin can sıkıntısından yiyorum.

Masallah o zaman benim sacima )

Tamdem cabuk kilonu soyle ve boyunu da soyle eger benden uzunsan seni keserim

Kilomu söylemem ama boyum 1.68. Senden uzunum kesin eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…