- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.961
valla çok eğlenceli. Ben seviyorum. Yürüyüş bandinda 1 saat tempolu yürüyüş ile bunda 15 dk çalışman aynı kaloriyi yaktiriyo. Selulitlerimi bile azaltti biliyo musun. Bacaklar,kalca,bel,kollar,karin calismayan yer kalmiyo. Bölgesel incelme olmuyo her yerin inceliyo. Ben çok memnunum
Ne vefasız çıktım be
Geçmiş olsun bi daha gostermesin diyecemde zor
Sohbete katilayim diyorum ama siz hep kilodan bahsediyosunuz ve ben bu konu hakkinda konusamiyorum cünkü ben siskonun tekiyimbenimle baska konu hakkinda konusacak biri yok mu acaba?
Benim için alma sonra başımın etini yersin senHarbi kiz bak senin icin alacagim ben bunu en yakin zamanda inşallah. Her gün yarim saat de yapacağım. Inşallah ise yarar. Her yerden verdiriyorsa cok iyi ya. Ama cok guzel goruntusu falan.
Ayy tahtaya vur bilgecevalla lavantacigim dikkat et bir daha da gitme.. yoksa 4 gune cikar sonra 1 hafta sonra sonra diye uzaaar gider
Ben mi cok tatliyim? Bunu yeni mi ogrendin? Tessuf ederim
Canim bu sac nasik yaniyir ya? Ben 3 hafta ust uste sacimi aciciyla actim. Her ay da boyadim ama cok sukur benim sac yanmadi. Ablam diyor ki bu ne inatci sac ya. Sen sacina ne yapiyorsun hala cok guclu diyordu eheheh
Ben konusamiyorum diyorum sen kilomu soruyosun aglicamSen kac kilosun tatlim? Yuzunden kilolu oldugun hic belli olmuyor..
Iyi geceler canimm :)Ben çıkıyorm kızlar,size Iyı geceler
Ben de boy diyince geriliyorumBen konusamiyorum diyorum sen kilomu soruyosun aglicamfazla belli olmuyo bende boyum kurtariyo allahtan. Ama gidisatim hic iyi degil. Gece yeme durumu var bende. Gec yattigim icin can sıkıntısından yiyorum.
gel kuzum biz ayri takilalimSohbete katilayim diyorum ama siz hep kilodan bahsediyosunuz ve ben bu konu hakkinda konusamiyorum cünkü ben siskonun tekiyimbenimle baska konu hakkinda konusacak biri yok mu acaba?
Ben çıkıyorm kızlar,size Iyı geceler
Benim için alma sonra başımın etini yersin senbiliyorum başıma geleceği,yok sen bunu bana aldirdin ben zayiflayamiyorum,yok usendim calisamiyorum bosuna aldim evimde yer kapliyo arastir netten,tam emin ol,kendini ikna et istikrarlı calisacagina öyle al. Beni karistirma
Ayy tahtaya vur bilgece
Ya aciciyla soyle yaniyor, boyle plastik gibi oluyor sac. Cektiginde lastik gibi uzuyor igrenc bir duygu
Benim cikan minik minik saclarim var bazi bolgelerde saclarim cok azdi tepesi gorunuyordu neredeyse ben sirf o yeni cikanlar zarar gormesin diye kimyasal islem yapmiyorun artik.
Senin gibi sacim olsa ooooo coktan kizildim
Ben konusamiyorum diyorum sen kilomu soruyosun aglicamfazla belli olmuyo bende boyum kurtariyo allahtan. Ama gidisatim hic iyi degil. Gece yeme durumu var bende. Gec yattigim icin can sıkıntısından yiyorum.
Niye ki. Cok mu kisasin cok mu uzun? Hangisi bak merak ettim simdi. Benim boyum 1.68 senin?Ben de boy diyince geriliyorum
Oh ya kilodan bahsetmeyen bi insan cikti. Sen cok yasa emi. naber :))gel kuzum biz ayri takilalim
Kilomu söylemem ama boyum 1.68. Senden uzunum kesin ehehehAsk olsun canim ya ben hayatta öyle bir sey demem. Ben yapmasam bile benimki yapar. Isten dolayi spor salonuna gidemiyor deli oluyor spor yapacagim diye. Adam kas basli basina ama sporu seviyor. . Hadi iyi geceler canimmm
Masallah o zaman benim sacima)
Tamdem cabuk kilonu soyle ve boyunu da soyle eger benden uzunsan seni keserim
iyiym kuzum sukur, senden naberNiye ki. Cok mu kisasin cok mu uzun? Hangisi bak merak ettim simdi. Benim boyum 1.68 senin?
Oh ya kilodan bahsetmeyen bi insan cikti. Sen cok yasa emi. naber :))
1,71 de ben, yakinmisizKilomu söylemem ama boyum 1.68. Senden uzunum kesin eheheh
Kilomu söylemem ama boyum 1.68. Senden uzunum kesin eheheh
1,71 de ben, yakinmisiz
1.57 civariyim sanirim, olcmeye deger bulmuyorum hahahaNiye ki. Cok mu kisasin cok mu uzun? Hangisi bak merak ettim simdi. Benim boyum 1.68 senin?
Oh ya kilodan bahsetmeyen bi insan cikti. Sen cok yasa emi. naber :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?