Bilgece ile Sohbete ;)))

iyiym kuzum sukur, senden naber
Cok sükür bende iyiyim. Neler yapiyosun bakim. Hayat nasil gidiyo. Ehmm baska ne sorabilirim. Yas kac. Vs.
1,71 de ben, yakinmisiz
Evet yakin. Ben hep kendimi cok uzun sanirdim. Demek benden uzunlari da varmis hehehe
Uzgunum ama benim boyum 173 tatlim. Benden kisasin ahahahah
.
.
.

Demeyi cok isterdim ama boyum 163..
Cüce seni. Cüce cüce. ama benden zayifsin. Sana biraz verebilir miyim benimkilerden

canim sen benim kilomda olsan benim gibi gorunmezsin çünkü boyun uzun. Ama hakkat kac kilosunn yaaa? Soyle soyle soyleee.

uzulmein kizlar, siz citipiti hatunlarsiniz, bodur tavuk her daim pilic

Ehehehe. Seni gidi seniiii. Ama ben citirim. Ohh miss.

yas 25, memleket Turkiye, meslek calismayan orgetmen, yarismaci arkadaslara basarilar dilerim sizin yaslar acaba?

canim sen benim kilomda olsan benim gibi gorunmezsin çünkü boyun uzun. Ama hakkat kac kilosunn yaaa? Soyle soyle soyleee.

Ehehehe. Seni gidi seniiii. Ama ben citirim. Ohh miss.
ben kilolu degilim ama zayif narin bi hatun da degilim.. bi de burda ispat icin hemen foto koyanlar oluyo ya yuzlerini karalayip

Oldu canim. Siz cubuk gibi kilolarinizi söyleyin ben sisko kilomu söylim. Pisiikk iyi hadi tam kilomu söylemiyim ama 70 den fazlayim :'(((((
yas 25, memleket Turkiye, meslek calismayan orgetmen, yarismaci arkadaslara basarilar dilerim sizin yaslar acaba?

23.üm. issiz bi huzur evi hemsiresiyim. Okulun baslamasini bekliyen bi ögrenciyim ne okulu diye sorma, soranlara anlatamiyorum. memleket alamanya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…