- 25 Ağustos 2014
- 21.221
- 50.836
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.981
nihahahahNeeeyyy bi hain daha mi???sizin boyunuz nasil benden uzun olur nasilllllll
1.57 civariyim sanirim, olcmeye deger bulmuyorum hahahaAma sorun etmiyorum tabiki sadece bi on cm daha olaydi iyiydi diyorum
Cok sükür bende iyiyim. Neler yapiyosun bakim. Hayat nasil gidiyo. Ehmm baska ne sorabilirim. Yas kac. Vs.iyiym kuzum sukur, senden naber
Evet yakin. Ben hep kendimi cok uzun sanirdim. Demek benden uzunlari da varmis hehehe1,71 de ben, yakinmisiz
Cüce seni. Cüce cüce.Uzgunum ama benim boyum 173 tatlim. Benden kisasin ahahahah
.
.
.
Demeyi cok isterdim ama boyum 163..
canim sen benim kilomda olsan benim gibi gorunmezsin çünkü boyun uzun. Ama hakkat kac kilosunn yaaa? Soyle soyle soyleee.Cok sükür bende iyiyim. Neler yapiyosun bakim. Hayat nasil gidiyo. Ehmm baska ne sorabilirim. Yas kac. Vs.
Evet yakin. Ben hep kendimi cok uzun sanirdim. Demek benden uzunlari da varmis hehehe
Cüce seni. Cüce cüce.ama benden zayifsin. Sana biraz verebilir miyim benimkilerden
uzulmein kizlar, siz citipiti hatunlarsiniz, bodur tavuk her daim pilic
Benimde boyum 2/3 mm kisa olabilirdi1.57 civariyim sanirim, olcmeye deger bulmuyorum hahahaAma sorun etmiyorum tabiki sadece bi on cm daha olaydi iyiydi diyorum
Valla kiz sadece mezuniyetimde sorun ettim o kadar. Millet 5 cm topukluyla geldi ben 15, gecem zindan olmustuGercekten hic sorun etmiyormussun
Giydigim abiye de baya citi piti olduydu mezuniyetteuzulmein kizlar, siz citipiti hatunlarsiniz, bodur tavuk her daim pilic
yas 25, memleket Turkiye, meslek calismayan orgetmen, yarismaci arkadaslara basarilar dilerimCok sükür bende iyiyim. Neler yapiyosun bakim. Hayat nasil gidiyo. Ehmm baska ne sorabilirim. Yas kac. Vs.
Evet yakin. Ben hep kendimi cok uzun sanirdim. Demek benden uzunlari da varmis hehehe
Cüce seni. Cüce cüce.ama benden zayifsin. Sana biraz verebilir miyim benimkilerden
Yas 22, calismayan muhendis.yas 25, memleket Turkiye, meslek calismayan orgetmen, yarismaci arkadaslara basarilar dilerimsizin yaslar acaba?
ben kilolu degilim ama zayif narin bi hatun da degilim.. bi de burda ispat icin hemen foto koyanlar oluyo yacanim sen benim kilomda olsan benim gibi gorunmezsin çünkü boyun uzun. Ama hakkat kac kilosunn yaaa? Soyle soyle soyleee.
Ehehehe. Seni gidi seniiii. Ama ben citirim. Ohh miss.
aahhh genc insanlar, hic hoslanmam!! (kiskanclik)Yas 22, calismayan muhendis.
1.68 iyi iyi, birak onlarin morali bozulsun sen niye moralini bozuyorsunBenimde boyum 2/3 mm kisa olabilirdibenden daha kisalarin yaninda durunca psikolojim bozuluyo benim
Aramizda 3 yas var kiz cok degilaahhh genc insanlar, hic hoslanmam!! (kiskanclik)
ben kilolu degilim ama zayif narin bi hatun da degilim.. bi de burda ispat icin hemen foto koyanlar oluyo yayuzlerini karalayip
gel sen ne cektigimi bir de bana sorAramizda 3 yas var kiz cok degil
he olduHadi sen de koy
Oldu canim. Siz cubuk gibi kilolarinizi söyleyin ben sisko kilomu söylim. Pisiikkcanim sen benim kilomda olsan benim gibi gorunmezsin çünkü boyun uzun. Ama hakkat kac kilosunn yaaa? Soyle soyle soyleee.
yas 25, memleket Turkiye, meslek calismayan orgetmen, yarismaci arkadaslara basarilar dilerimsizin yaslar acaba?
Topuklu hic giymem ki. Ben spor takilirim1.68 iyi iyi, birak onlarin morali bozulsun sen niye moralini bozuyorsun
Ne guzel iste oyle cok topuklu giyme derdin yok ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?