Bilgece ile Sohbete ;)))

Amaaan ne olacak sanki pehh. Boyuna gore normal ama verebilirsin ( peh diyene bak sanki ben verebiliyorum da kalkmis öğüt veriyorum )

Aaaa sen huzurevinde mi calisiyorsun? Nasil yaslilar? Alman yaslilar sana nasil davraniyor.

Amaaan ne olacak sanki pehh. Boyuna gore normal ama verebilirsin ( peh diyene bak sanki ben verebiliyorum da kalkmis öğüt veriyorum )

Aaaa sen huzurevinde mi calisiyorsun? Nasil yaslilar? Alman yaslilar sana nasil davraniyor.
Aslinda kilo vermem lazim ya. Bi berecebilsem. Benim bogazim iyidir. Durduk yere canim biseyler cekiyo resmem

Yok daha kendi ayaklarimin üzerinde durmayi beceremedim. Meslek lisesi yaptim 3 sene o bölümü. genelde hep staj gördüm yani. Bazilarini yanaktan isirasim geliyodu. Bazilari da cok cirkef oluyodu, agzinin ortasina bi tane patlatasim geliyodu

zeynep camci dostum, benim acik versiyonum
O zaman sen cok güzelsin :-***

Kiz yaslilara vurulur mu ya? Günah.
Bende yemeyi cok severim. Biri bi yere cagirdi mi yemek var mi diye sorarim ahshshsh. O derece yani. Inşallah verebilirim. Hep nazar degdirdiler bana aslında. 48 kilocuk narincik bi seydim be bennn

Kiz yaslilara vurulur mu ya? Günah.
Bende yemeyi cok severim. Biri bi yere cagirdi mi yemek var mi diye sorarim ahshshsh. O derece yani. Inşallah verebilirim. Hep nazar degdirdiler bana aslında. 48 kilocuk narincik bi seydim be bennn
Ben vururm arkadas. Adami hasta etmesinler onlarda bende dogustan beri balik etliydim. Baliktan balinaya dönüstüm

Ben vururm arkadas. Adami hasta etmesinler onlarda bende dogustan beri balik etliydim. Baliktan balinaya dönüstüm

Ben 4.sinifta 25 kiloydum. Ayakta ucuyordum. Ortaokulda birden kilo aldim 60lara ciktim. Liseye gectim 50ye indim, lise sonda 59a çıktım tekrar ve üniversite 1.de 48e düştüm.
Üni bitti 66 oldum.
Benim biran önce yuksek lisansa baslamam lazim

eh fena sayilmayiz kendi capimizda ay igrenclestim gece gece.. hepsi geyik dostlar..

Kizlar 5i 1 yerde cayi varmis ben ondan icicem, iyi geliyormus tok tutuyormus. Ben sindirim yavasligim icin icecegim. Eger diyet yapmak istemiyorsaniz onu yapabilirsiniz :)

Nasil verdin ya o kilolari (gecici olarak tabi) ben spora baslamistim gecen sene. 3 ay gittim. Nasil olsa spor yapiyorum diye bogazdan da kesmedim. 3 ay sonunda 2 kilo almistim

Kizlar 5i 1 yerde cayi varmis ben ondan icicem, iyi geliyormus tok tutuyormus. Ben sindirim yavasligim icin icecegim. Eger diyet yapmak istemiyorsaniz onu yapabilirsiniz :)
canim onlar hicbir ise yaramiyor inanki. Hem ben gebelik dusundugum icin böyle seyler kullanmiyorum.
Bekarken kiraz sapi içtim yaglari yakiyor diye. Allahim olumlerden donmustum resmen..

Nasil verdin ya o kilolari (gecici olarak tabi) ben spora baslamistim gecen sene. 3 ay gittim. Nasil olsa spor yapiyorum diye bogazdan da kesmedim. 3 ay sonunda 2 kilo almistim

Ben istesem verebiliyorum. Yemiyorum ve veriyorum. Ama evlendim ve calismiyorum okul yok hep evdeyim o yuzden veremiyorum. Calissam ya da farkli bir ortama girsem biliyorum yine veririm.
Ben spora yazilmistim ahshahsh ayy hatirladikca guluyorum. Spora gitmeden once markete ugruyordum ne kadar abur cubur varsa aliyordum. Spordan sonra yiye yiye eve gidiyordum ayyyy yaaa ne deliydim o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…