- 25 Ağustos 2014
- 21.221
- 50.837
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.001
Oldu canim. Siz cubuk gibi kilolarinizi söyleyin ben sisko kilomu söylim. Pisiikkiyi hadi tam kilomu söylemiyim ama 70 den fazlayim :'(((((
23.üm. issiz bi huzur evi hemsiresiyim. Okulun baslamasini bekliyen bi ögrenciyimne okulu diye sorma, soranlara anlatamiyorum. memleket alamanya
Ben çıkıyorum arkadaşlar
Bilgece sınavda başarılar dilerim
Hayırlı geceler
cok benziyoruk ama o benden zayif
zeynep camci dostum, benim acik versiyonumKiz bu kim? Ama güzel birisi. Gözünü sasi yapmamis hali yok mu?
Aslinda kilo vermem lazim ya. Bi berecebilsem. Benim bogazim iyidir. Durduk yere canim biseyler cekiyo resmemAmaaan ne olacak sanki pehh. Boyuna gore normal ama verebilirsin ( peh diyene bak sanki ben verebiliyorum da kalkmis öğüt veriyorum)
Aaaa sen huzurevinde mi calisiyorsun? Nasil yaslilar? Alman yaslilar sana nasil davraniyor.
Hayirli geceler canimm :)Ben çıkıyorum arkadaşlar
Bilgece sınavda başarılar dilerim
Hayırlı geceler
O zaman sen cok güzelsin :-***zeynep camci dostum, benim acik versiyonum
Aslinda kilo vermem lazim ya. Bi berecebilsem. Benim bogazim iyidir. Durduk yere canim biseyler cekiyo resmem
Yok daha kendi ayaklarimin üzerinde durmayi beceremedim. Meslek lisesi yaptim 3 sene o bölümü. genelde hep staj gördüm yani. Bazilarini yanaktan isirasim geliyodu. Bazilari da cok cirkef oluyodu, agzinin ortasina bi tane patlatasim geliyodu
Ben vururm arkadas. Adami hasta etmesinler onlardaKiz yaslilara vurulur mu ya? Günah.
Bende yemeyi cok severim. Biri bi yere cagirdi mi yemek var mi diye sorarim ahshshsh. O derece yani. Inşallah verebilirim. Hep nazar degdirdiler bana aslında. 48 kilocuk narincik bi seydim be bennn
Ben vururm arkadas. Adami hasta etmesinler onlardabende dogustan beri balik etliydim. Baliktan balinaya dönüstüm
Iste ihtiyacin yokTopuklu hic giymem ki. Ben spor takilirim
eh fena sayilmayiz kendi capimizdaO zaman sen cok güzelsin :-***
Kiz yaslilara vurulur mu ya? Günah.
Bende yemeyi cok severim. Biri bi yere cagirdi mi yemek var mi diye sorarim ahshshsh. O derece yani. Inşallah verebilirim. Hep nazar degdirdiler bana aslında. 48 kilocuk narincik bi seydim be bennn
eh fena sayilmayiz kendi capimizdaay igrenclestim gece gece.. hepsi geyik dostlar..
Aslında bi tanışma olmadı sazanlama daldım :)Yeni arkadaslar gelmis. HosgelmisBenlede tanisin bakim
Nasil verdin ya o kilolari (gecici olarak tabiBen 4.sinifta 25 kiloydum. Ayakta ucuyordum. Ortaokulda birden kilo aldim 60lara ciktim. Liseye gectim 50ye indim, lise sonda 59a çıktım tekrar ve üniversite 1.de 48e düştüm.
Üni bitti 66 oldum.
Benim biran önce yuksek lisansa baslamam lazim
Pek bisey kacirmamisim ozamanAslında bi tanışma olmadı sazanlama daldım :)
canim onlar hicbir ise yaramiyor inanki. Hem ben gebelik dusundugum icin böyle seyler kullanmiyorum.Kizlar 5i 1 yerde cayi varmis ben ondan icicem, iyi geliyormus tok tutuyormus. Ben sindirim yavasligim icin icecegim. Eger diyet yapmak istemiyorsaniz onu yapabilirsiniz :)
Nasil verdin ya o kilolari (gecici olarak tabi) ben spora baslamistim gecen sene. 3 ay gittim. Nasil olsa spor yapiyorum diye bogazdan da kesmedim. 3 ay sonunda 2 kilo almistim
Aaaa bu saatte bile boş değil topik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?