- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.081
Tedavisi yokmu leyn senin yuzunden olduŞiir bulaşıcıdır, itinayla her gün birkaç doz alınızzzz....
Hoş geldiin :)Tünaydın hanımlar nasılsınız :)
Ahahah o zaman sende şiiirlerini odunun gövdesine kazıTedavisi yokmu leyn senin yuzunden oldu
Benim kocam okuzdur ve onunla yasamak icin odun olmak gerek
Siir benim odunlugumu maf etti marcelloooooooooo gel buraya dovcem seni
Sen cokmu durdun disarda icin usumus buzusmus baksana yawrimavatarda ki içimin güzelliği bebeğim
Ah ahh onceden bende cok romantikdim taaaaki ruh okuzumle evlenene kadarAhahah o zaman sende şiiirlerini odunun gövdesine kazı
nedir sizlerden çektiğim dayak yiye yiye hal oldum..
her öğün yemek yerine dayak yiyorum maşallah
Bizim halimiz ne olur acep????Ah ahh onceden bende cok romantikdim taaaaki ruh okuzumle evlenene kadar
çok zevkliydi boşuna dememişler zevkli şeyler ya günah ya şişmanlatıcıdır diyehahhah iyi yaptınız eglenceli bir günah ama
1 saat kadar karda oynadım kat kat da giydirmiştim amaSen cokmu durdun disarda icin usumus buzusmus baksana yawrim
Icinin guzelligini buzusturmusun1 saat kadar karda oynadım kat kat da giydirmiştim ama
Sen onu yontarsin , yorma kendini simdiden ayricana sen niye ders calismiyosun topik topik geziyosunBizim halimiz ne olur acep????
Hişte bile o benim...Marcello nerden bu leonardo hayranligi bi kere o benim tayfamin artizi
Çalışıyorum yaaSen onu yontarsin , yorma kendini simdiden ayricana sen niye ders calismiyosun topik topik geziyosun
Bende begenirim iyi oyuncudur ve adamin hic bos filmi yok harika yaHişte bile o benim...
Severik leo'yu
açıldı şimdik sıcağa girinceIcinin guzelligini buzusturmusun
İyiyim canım sağol hoş buldumm :)Hoş geldiin :)
iyilik sağlık, seni sormalı
Allah daha da iyilik versinİyiyim canım sağol hoş buldumm :)
İnşallah canım hepimize, bana bir an önce bir iş versinAllah daha da iyilik versin
Ben arkadaşımla buluşmaya gidiyorum otobusteyim midem bulandıNeler yapiyorsunuz bakalimmmmm????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?