- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.101
Ben arkadaşımla buluşmaya gidiyorum otobusteyim midem bulandısen yapıyorsun, sınav nasıldıı
Abidini bende sevmiyorumTürkan atar yaptı sıra Tuncay da diye.Abidin e kıl oldum ya hiç sevmiyorum.Devamlı yatışta.Göbeği devirip yatıyor:)
Canım bunlar ütopya memleketinin azılı düşmanları
Amin isteyen herkese inşallahİnşallah canım hepimize, bana bir an önce bir iş versin
hu huuuuKimse yok muu
Geçmiş olsun canım inşallah geçersin,Iyiydi ama o boşluk doldurmalar beni mahvetti. Sevmiyorim ya sevmiyorum bosluktaki kelimeyi bulun sorularini.
Resmen kafayi yedim pehh. Ama son dakika da son soruyu tamamladim..
Senin miden neden bulaniyor ki?
Allah kabul etsin canım, iyi tatiller sana iyice kafanı dinle :)Millet su an vakiftayim. Mescitte oturuyorum aksam namazini bekliyorum.
saat 5te bir kursum var. Oraya gidecegim. 8de cikiyorum. Ordan da esimle alisverise gidecegiz.
Yani bugün ve yarin ve bi kac gun benden umidi kesin.
Yarin eşim tatil yapacak annemlere gidecegiz. Ben bir kac gun annemlerde kalacagim inşallah.
O yuzden hepinizi öpüyorum. Topigimizi yanliz birakmayin sakin
Allah kabul etsin abla, bizlerede dua et :) özleyeceğiz seniMillet su an vakiftayim. Mescitte oturuyorum aksam namazini bekliyorum.
saat 5te bir kursum var. Oraya gidecegim. 8de cikiyorum. Ordan da esimle alisverise gidecegiz.
Yarin eşim tatil yapacak annemlere gidecegiz. Ben bir kac gun annemlerde kalacagim inşallah.
Millet su an vakiftayim. Mescitte oturuyorum aksam namazini bekliyorum.
İyidir hayatcım senden ne haberNasılsın leocum
Daha da iyi ollİyiyim bende
Amin inşallah kuzucukSağol bebisim.Sen de
essahtan fena kokar ıyı yapmışın da eee şimdi ne yapcan yaKızlar benim donan patatesler vardı ya çürümüşler donları açılınca
Yemek yapicaktim patates alayın diye ekimi bi attım sebete curumusler birbirine yapismislar elim combodak içine girdi birde koyuyorlar anlatamam attım hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?