- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.041
Hmm allah yardimcin olsun. Ailene ama fazla gücenme bence her evde olur öyle seyler. bazen bende icimden bunlar kesin beni evlatlik edindi diye söylenirim kendi kendime. Eger hic tahammülün yoksa ayri eve cik tabi ama sevgiline nikahi basayim falan deme :) zamana birak o isi :)eski nickimi yazmayım :) kapatmamın bi anlamı olmaz o zaman yanlış anlama lütfen
kararlarımı yazarım tabiki sürekli düşünüp beynimi kemirmelerine izin vermektense paylaşıp fikir almak daha iyi olur benim için. sorun şu ki küçüklüğümden beri mutlu bi aile içerisinde olmadım. yaş ilerleyince dahada tahammülsüz olabiliyor bazı şeyler. mesela ev ortamında en ufak bi tartışmada annem nankörlükle suçlayıp evden kovmuştu. işin tuhaf tarafı eften püften şeyler. yaşım da azımsanamayacak kadar küçük olmadığı için ağırıma gidiyor artık. 5 kişilik bi aileyiz herkes birbirinden şikayetçi. hal böyle oluncada iş aramaya başladım 2 ay para biriktirip yeni eve çıkmayı planlıyorum. diğer yanımda diyor ki aman tanımadığın insanlara güvenip uyum sağlamaya çalışasıya kadar zaman geçecek git sevgilinin yanına bas nikahı diyor :) aralarda derelerde yüzüyorum işte . en özet hali bu durumumun
Hahah yok kiz, ben 5i bir yerde cayini soyledim diyet icin. Sagolsunbu arada ben size yetişemiyorum az önce diyetle ilgili yazıyordunuz. alıntıya cevap yazayım dedim konu tektaşa gelmiş :)
Amin canim ben de boyle istiyorum, insallah hepimiz icin boyle hayirli inaanlaer hayirli isler gucler oluriki dunyan icin de hayirli olacak kisiyi nasip etsin Rabbim
o bizim kendi tuhafligimiz canimbu arada ben size yetişemiyorum az önce diyetle ilgili yazıyordunuz. alıntıya cevap yazayım dedim konu tektaşa gelmiş :)
amin kuşumAmin canim ben de boyle istiyorum, insallah hepimiz icin boyle hayirli inaanlaer hayirli isler gucler olur
Hmm allah yardimcin olsun. Ailene ama fazla gücenme bence her evde olur öyle seyler. bazen bende icimden bunlar kesin beni evlatlik edindi diye söylenirim kendi kendime. Eger hic tahammülün yoksa ayri eve cik tabi ama sevgiline nikahi basayim falan deme :) zamana birak o isi :)
sağır duymaz uydurur olmuş benim ki deHahah yok kiz, ben 5i bir yerde cayini soyledim diyet icin. SagolsunCui Bono 5i bir yerde yi diger yonden dusundu, sonra da tek tasa geldi konu isik hiziyla
tuhaf değilde çok ilginç geldi geçen hafta perşembe açılmış konu sayfa sayısına bakıncao bizim kendi tuhafligimiz canim
Tabi isin aslini bilmeyince insan, ne desem bos. hakkinda hayirlisi olsun. Tez zamanda hayatin düzene girer ins.her evdeki sorun gibi değil malesef birikmişlik var.
zaten sevgilimle seneye evlenmeyi düşünüyorduk. nikah düğün hevesim yok. çünkü ailem sülaleden neredeyse kimseyle görüşmüyor. düğüne çağıracak kimsem yok arkadaşlarımda dahil. asosyal bi insanım. nikah basma olayına bahane oluyor tüm bunlar :)
@Bilgece etkisi bu da : )) iyi yurekli hatun, herkesi cekiyortuhaf değilde çok ilginç geldi geçen hafta perşembe açılmış konu sayfa sayısına bakıncaböyle oldum
Yok canim yetisemiyorsundur, problem yok ben de ogle aksam civari buradaki arkadaslara yetisemiyorumsağır duymaz uydurur olmuş benim ki de
inşallah. yalnız nikah basma olayı kulağıma hoş geliyo güzel bi atraksiyon olurTabi isin aslini bilmeyince insan, ne desem bos. hakkinda hayirlisi olsun. Tez zamanda hayatin düzene girer ins.
oyyy daha kalabalık oluyor yani.: )Yok canim yetisemiyorsundur, problem yok ben de ogle aksam civari buradaki arkadaslara yetisemiyorum
Tabikidee vuhuuu ben yetisemiyorum sadece okuyorumoyyy daha kalabalık oluyor yani.: )
tühh bu kötü olmuş. uzun süre giremiyorum internete . uzun yolda araba tutar gibi oluyorum. hatta yavaştan başladı sankiTabikidee vuhuuu ben yetisemiyorum sadece okuyorum
Iyi geceler canimm :) ben de kactim :)sizinle sohbet etmek güzeldi. yavaştan çıkayım iyi uykular :)
Hayırolsun bakalımmmmgünaydın kızlarrrrrr
fıstıklarrrrrrrrrrr ay bugün bir ayrı heycanım var nedendir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?