- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.141
nlacivert, post: 38850105, member: 620968"]Ne yapak
nlacivert, post: 38850105, member: 620968"]Ne yapak
Ayyy cok mutlu oldum canim, insallah alinirsin issizlik nedir bilirim hepimize hayirli isler nasip etsin Allahimmerhaba kızlar
son bir saattir çok mutluyum. 2 ay önce hiç umudum yokken iş başvurusu yaptım. bugun aramışlar 13:00 gibi ama farketmediğim için açamadım telefonu . 1 saat once farkedip aradım mesai bitmiş yarın arayın dedi güvenlik. sabah 8 de arayacağım bana dua edin lütfen
aminnn aminnnn. başka bi yere iş başvurusu yaptığımda evrak istemişlerdi. sağlık ocağında ki doktor vermedi bana kilom yüzünden. daha çok mutsuz olmuştum bunalıma sürüklenirken bu haber herşeyi unutturdu bana :)Ayyy cok mutlu oldum canim, insallah alinirsin issizlik nedir bilirim hepimize hayirli isler nasip etsin Allahim
Hemen mi donduler peki canim sana bir de nereden basvuru yaptin netten mi?aminnn aminnnn. başka bi yere iş başvurusu yaptığımda evrak istemişlerdi. sağlık ocağında ki doktor vermedi bana kilom yüzünden. daha çok mutsuz olmuştum bunalıma sürüklenirken bu haber herşeyi unutturdu bana :)
iki yere başvuru yaptım. ilkini 2 ay önce bi fabrikaya başvuru yaptım bugun aramışlar konuşamadım. diğeride bi marketin unlumamüller bölümüydü bunu netten başvuru yaptım hemen çağırdılarHemen mi donduler peki canim sana bir de nereden basvuru yaptin netten mi?
İyi eğlenme ve dinlenmeler :)Millet su an vakiftayim. Mescitte oturuyorum aksam namazini bekliyorum.
saat 5te bir kursum var. Oraya gidecegim. 8de cikiyorum. Ordan da esimle alisverise gidecegiz.
Yani bugün ve yarin ve bi kac gun benden umidi kesin.
Yarin eşim tatil yapacak annemlere gidecegiz. Ben bir kac gun annemlerde kalacagim inşallah.
O yuzden hepinizi öpüyorum. Topigimizi yanliz birakmayin sakin
Vayy unlu mamuller güzel geliyor kulağa :) ben de internetten başvurdum ama daha hiçbirinden aramadılar sinir oldum ertesi güne ararlar diye duşunmuştum ama öyle olmuyormuşiki yere başvuru yaptım. ilkini 2 ay önce bi fabrikaya başvuru yaptım bugun aramışlar konuşamadım. diğeride bi marketin unlumamüller bölümüydü bunu netten başvuru yaptım hemen çağırdılar
Oha lezomuyuz la bizSavasman sevisin
Benim halam var yasli derki sevdigi insanlara biz onla eskiden pek sevisirdik
Naber canim :)selamlar genşlikkkk
ya bu arada iş arayanlar sizin meslekler ney?
Selam canımm, ben inşaat mühendisiyimselamlar genşlikkkk
ya bu arada iş arayanlar sizin meslekler ney?
İnşallah bulursun inşallah :)Selam canımm, ben inşaat mühendisiyim
Benden de iyilikİyilik senden naber kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?