Bilgece ile Sohbete ;)))

merhaba kızlar
son bir saattir çok mutluyum. 2 ay önce hiç umudum yokken iş başvurusu yaptım. bugun aramışlar 13:00 gibi ama farketmediğim için açamadım telefonu . 1 saat once farkedip aradım mesai bitmiş yarın arayın dedi güvenlik. sabah 8 de arayacağım bana dua edin lütfen

Ayyy cok mutlu oldum canim, insallah alinirsin issizlik nedir bilirim hepimize hayirli isler nasip etsin Allahim

Ayyy cok mutlu oldum canim, insallah alinirsin issizlik nedir bilirim hepimize hayirli isler nasip etsin Allahim
aminnn aminnnn. başka bi yere iş başvurusu yaptığımda evrak istemişlerdi. sağlık ocağında ki doktor vermedi bana kilom yüzünden. daha çok mutsuz olmuştum bunalıma sürüklenirken bu haber herşeyi unutturdu bana :)

Hemen mi donduler peki canim sana bir de nereden basvuru yaptin netten mi?

Hemen mi donduler peki canim sana bir de nereden basvuru yaptin netten mi?
iki yere başvuru yaptım. ilkini 2 ay önce bi fabrikaya başvuru yaptım bugun aramışlar konuşamadım. diğeride bi marketin unlumamüller bölümüydü bunu netten başvuru yaptım hemen çağırdılar

İyi eğlenme ve dinlenmeler :)

iki yere başvuru yaptım. ilkini 2 ay önce bi fabrikaya başvuru yaptım bugun aramışlar konuşamadım. diğeride bi marketin unlumamüller bölümüydü bunu netten başvuru yaptım hemen çağırdılar
Vayy unlu mamuller güzel geliyor kulağa :) ben de internetten başvurdum ama daha hiçbirinden aramadılar sinir oldum ertesi güne ararlar diye duşunmuştum ama öyle olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…