- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.341
Aslinda tamda bilmiyodum denmez. Bi ara okumustum onu. Sonra anam ben nafile mi tutmusum dedim ama sonra yine aklimdan cikti. Bugün aklima geldi ve dank etti
Naber kuzucuk
Bendende canim. Ugrasip durum isteiyiyim bebişş senden naber : )
Bendende canim. Ugrasip durum iste
Bİlmem kiiinidenn
Bİlmem kiii
Vardır da, bakmıyorum pek :)Bir çay demle misss gibi kekin yanında ye:) Tv de bir şey yok mu bugün??
Vardır da, bakmıyorum pek :)
iyi fikir :) ama zaten şu an uykum var ama nasıl bi şeyse yatsam uyuyamamKitap oku bebis:) Valla hem uyku getiriyor hem de zaman geçiriyor
Gec yatip erken mi kalktin canim?Çok uykum var bugün çay kahve içmedim hemen uykum geldi
Hahahahaha 7/24 ruh halim. Sabahtan aksama kadar uyuklarim..gece olunca gözler böyleiyi fikir :) ama zaten şu an uykum var ama nasıl bi şeyse yatsam uyuyamam
iyi fikir :) ama zaten şu an uykum var ama nasıl bi şeyse yatsam uyuyamam
Gec yatip erken mi kalktin canim?
Valla yaaa... zor iş heeHahahahaha 7/24 ruh halim. Sabahtan aksama kadar uyuklarim..gece olunca gözler böylemillet uyurken ben ayakta olurum, onlar ayaktayken ben uyurum
Kuzu ya yazmışlar hani tiroit b12 bilmemnelerde uykusuzluk yapabilir diye doktora gidebilirsin yani bu benim içinde geçerli bi şey tabisi, öyle bi problem varsa belkim bizde?aynı durumdayız
Evet canım.Ben bir türlü erken yatamıyorum.Yok yani olmuyor.Bir formül varsa söyleyin lütfen.Gece en erken 3 te uyuması derken 3 30 4 oluyor.Sabah 7 de uyanmam lazım uyanamıyorum.
Kuzu ya yazmışlar hani tiroit b12 bilmemnelerde uykusuzluk yapabilir diye doktora gidebilirsin yani bu benim içinde geçerli bi şey tabisi, öyle bi problem varsa belkim bizde?
Olabilir kuzu valla her şey mümkün.. Valla bende geçen seneden beri gidecem hatta da işte.. üstüne düşmüyoruzki son ana kadar hiçbir şeyinAy olabilir mi ki yaİnan doktora gitmeye bile üşeniyorum leocumcimcümm
Hoş geldin yaa nerelerdesin.. Kaç gündür uğramadın hep aklımdasın ama gelmedin buralara.Selam kızlar ben geldim
Ve çok mutluyum çünkü askerlik bittiii
Olabilir kuzu valla her şey mümkün.. Valla bende geçen seneden beri gidecem hatta da işte.. üstüne düşmüyoruzki son ana kadar hiçbir şeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?