- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.321
Kuzum anama sordum az önce. Sen o niyetle tuttuysan sorun olmaz diyoTamam canım, cevabı alınca yazarım
Selam bebek
Dinlen kuzucuk o zaman.. iyi yapmışsın, işler ertelemeye gelmez
İnşallah bakalım.. Hemde zaten bilmiyomuşsun yaniKuzum anama sordum az önce. Sen o niyetle tuttuysan sorun olmaz diyo
Evet canım erteleme işi benim işimhep son dakika
bir de bu kış aylarında bir tek ben mi böyleyim hep bir yorgunluk oluyor bende
İnşallah olur ya.. inşallah :)Goruşmeden geldim. Klasik biz size doneriz muhabbeti :|
Mevsimini bilmem ama, ben kendimi bildim bileli yorgunum onu napçez?
İnşallahhh. Bir de işe başlayınca dil oğreneceğim belki avantajı olur. İlk japoncayla başlayıp güzel seviyeye gelince rusça öğrenmek istiyorum hayırlısı olur inşİnşallah olur ya.. inşallah :)
Dimi ya hep öyleyizzzzhahahaben de öyleyim de kışları daha da artıyor.kolumu kaldıracak halim yok
Ne kadar güzel.. Amin inşallah en güzeli en hayırlısı olsun inşallahİnşallahhh. Bir de işe başlayınca dil oğreneceğim belki avantajı olur. İlk japoncayla başlayıp güzel seviyeye gelince rusça öğrenmek istiyorum hayırlısı olur inş
İnşallah bakalım.. Hemde zaten bilmiyomuşsun yani
Naber kuzucukOoOOOooooOOOooOOO beybi selam
Ahaha, hayırlısı olsun bakalım yaaAslinda tamda bilmiyodum denmez. Bi ara okumustum onu. Sonra anam ben nafile mi tutmusum dedim ama sonra yine aklimdan cikti. Bugün aklima geldi ve dank etti
Naber kuzucuk
Ağlamak istiyorum ya hem kendi paramdan artırarak aldım, bir sene olmadı, ve apartmana tanıdık dışında kimse de gelmiyorYOk artık, insanların gözü dönmüş
Çok kötü ya, yani bide ayakkabı..Ağlamak istiyorum ya hem kendi paramdan artırarak aldım, bir sene olmadı, ve apartmana tanıdık dışında kimse de gelmiyornefret ediyorum bizim çevredeki insanlardan bu kaçıncı ya
Ya bir de iki tane çizmem vardı, amcamın kuzenimin ayakkabıları vardı bir tek benimkini almışlarÇok kötü ya, yani bide ayakkabı..Kapıda artık ayakkabıda bırakılmaz
Aaa iyi en azından ihtimal var yani, en kısa zamanda bak bence.. İnşallah bulursun :/Ya bir de iki tane çizmem vardı, amcamın kuzenimin ayakkabıları vardı bir tek benimkini almışlarinşallah gorurum kimse eğer yanımızda bakkal var kamerası da var ona bakacağım
İnşallah canım çok sağolAaa iyi en azından ihtimal var yani, en kısa zamanda bak bence.. İnşallah bulursun :/
AynenAhaha, hayırlısı olsun bakalım yaaolsun yinede sevap kazandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?