- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.521
Sagol bende iyiyim:))iyiyim bebik sen :)
Bende demin onu sordum ama cevap alamadim.Millet siyasette ne olmus haberi olan var mi? Kazenin kaldirdigi konu neymis?
Millet siyasette ne olmus haberi olan var mi? Kazenin kaldirdigi konu neymis?
Sagol bende iyiyim:))
Bende demin onu sordum ama cevap alamadim.
Iyi aksamlar hatunlar , konuyu bende bilmiyorum ama atismalari okudum bi sure ortam cok gergindi editorler ve demirbas site sakinleri baya atarli giderli konusuyolarddiSagol bende iyiyim:))
Sagol bende iyiyim:))
Konu kaldırdığını görmedim de.Bir konu açmıştı sanki bugün.
Dini konulardi yanilmiyosam kazen cok ama cok sinirliydi bence kazen e iyi bir tatil lazim kadinlardan uzak vesselamKonu kaldırdığını görmedim de.Bir konu açmıştı sanki bugün.
Halla halla. Neymis ki..
Kim acmis canim? Biri Efendimizin karikaturunu koyan haberi paylasmis galiba. Kimmis acaba?
Dini konulardi yanilmiyosam kazen cok ama cok sinirliydi bence kazen e iyi bir tatil lazim kadinlardan uzak vesselam
Dini konulardi yanilmiyosam kazen cok ama cok sinirliydi bence kazen e iyi bir tatil lazim kadinlardan uzak vesselam
Yapmazmi guzelim halimiz vahimKazen bey olmazsa ve tabi Mune bu sitedeki iç huzuru kim sağlayacak.Yeni yılla birlikte siyasi konular tavan yaptı şu sıralar.
Bu gun vardi senin dedigindenKazen'i seviyorum ben ya.Mune'ye atar gider yapan çok oluyor da,ona o kadar çemkiren görmedim pek.
Ay canım eksik yazmışım. Kazen bir konu açmış.Sebebi ne bilmiyorum.Sanırım senin dediğin olaylar yüzünden.
Ne bilim eglence yok. Cok monoton herseyNe oldu niye sıkıldı canın
Artik kimse kimsenin inancina saygi duymuyo. Daha cok konu kapanir cok olay cikar. Saygi duymak cok mu zor anlamiyorumHalla halla. Neymis ki..
Kim acmis canim? Biri Efendimizin karikaturunu koyan haberi paylasmis galiba. Kimmis acaba?
Evet o konuyu gördüm ve hoşuma gitti. Isabet olmus. Nedendir bilmem islama hakaret edenler, muslumanlara hakaret edenler gittikce cogaldi. Biri gerçekten agizlarini kapatmaliydi. Helal olsun Kazen'e.
Ben kimsenin inancina hakaret etmiyorum, kimsenin siyasi gorusune hakaret etmiyorum ama kimse de bana etmemeli...
Dertleri sadece Islamla. Geçen Hristiyanlarin ne kadar üstün oldugunu Islamin kötü oldugunu anlatiyorlardi resmen. Saka gibi...
Karismis karismasina da. O kismi bizde kacirdikdesenize ortam karısmıs
inanır mısın bende düşündüm onuKarismis karismasina da. O kismi bizde kacirdikbdv ye konu acasim geldi birinin olayi anlatmasi icin
Karismis karismasina da. O kismi bizde kacirdikbdv ye konu acasim geldi birinin olayi anlatmasi icin
inanır mısın bende düşündüm onu
Len ben canimi sokakta mi buldum. Derdine tüküreyim diyip atarlar beni ordan
Ne bilim eglence yok. Cok monoton hersey
Artik kimse kimsenin inancina saygi duymuyo. Daha cok konu kapanir cok olay cikar. Saygi duymak cok mu zor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?