Bilgece ile Sohbete ;)))

Evet o konuyu gördüm ve hoşuma gitti. Isabet olmus. Nedendir bilmem islama hakaret edenler, muslumanlara hakaret edenler gittikce cogaldi. Biri gerçekten agizlarini kapatmaliydi. Helal olsun Kazen'e.
Ben kimsenin inancina hakaret etmiyorum, kimsenin siyasi gorusune hakaret etmiyorum ama kimse de bana etmemeli...
Dertleri sadece Islamla. Geçen Hristiyanlarin ne kadar üstün oldugunu Islamin kötü oldugunu anlatiyorlardi resmen. Saka gibi...
Ay canım eksik yazmışım. Kazen bir konu açmış.Sebebi ne bilmiyorum.Sanırım senin dediğin olaylar yüzünden.

Dediklerine harfi harfine katılıyorum.Aslında son noktayı Kazen koydu konu açarak.Ama gerginlik devam ediyor herhalde.

Ne bilim eglence yok. Cok monoton hersey

Artik kimse kimsenin inancina saygi duymuyo. Daha cok konu kapanir cok olay cikar. Saygi duymak cok mu zor anlamiyorum

Daha da artti bu nefret. Daha da. Papa bile aciklamis biri anama kufrederse tokati yer diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…